Interesuje me koji je po vama najbolji ili barem u nekim segmentima najbolji program.
Koji anti virus program koristie
Collapse
X
-
Ja sam pre imao Kasperskog i kada sam ponovo instalirao XP bilo mi greota da ga neshto ''gushi'' i nisam ubacio nijedan antivirus i tako cackam po netu sada.Inace po meni je Kaspy bog i batina nije ni norton losh ali je komplikovan.Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.
Comment
-
-
Antivir,mislim da je nemacki,ima logo belo-crveni kisobran.Za sad sljaka super,komp ga ne oseca odnosno negusi,samo ima manu veliki su mu update-i po3-4mb
p.s besplatan je,evo linka za download http://www.free-av.com/FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG
Comment
-
-
Dugo sam koristio Kaspersky, pa se on raspao, pa onda AVG nekoliko meseci, pa se pojavili bagovi i u njemu, pa sam vodeci se nekim ocenama na netu instalirao PC-Cilin, ni on mi se nije svidjao, sad trenutno isprobavam Bit Defender...
Comment
-
-
Ja trenutno od Antivirusa koristim Mc Afee, jer volim svakih par meseci da ih promenim u cilju experimentisanja, kao i Ad aware, Spy Bot...
Ali nikada covek nije siguran.Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
trenutno koristim ANTIVIR ,free je, lak je, i radi dobro.
+ ad-aware,counterspy,spy bot 1.4
Od antivirus programa mi se najbolje pokazao Trend micro...ali nemam dobar crack pa ga nekoristim vise.
Imaju dobar online scaner na www.trendmicro.comLakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
Comment