namerno busenje guma , kako ga uhvatiti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Darth Malak
    CBC Senator
    • 26.05.2008
    • 207
    • Beograd

namerno busenje guma , kako ga uhvatiti

ne znam gde da stavim pitanje ...

burazeru neko vec duze vreme busi samo zadnju desnu gumu (4-ta za 3 meseca ) i to u pod.garazi zgrade ( nema kamera )

vise puta je proverio putanju do svog parking mesta , sve cisto , cak i prvo krene peske da se uveri da nema nesto ..pa je onda kad ima vremena cucao u garazi da ga uhvati ali ...

koju kameru i koji senzor uzeti , staviti, ugraditi da kamera snima samo kada neko pridje automobilu sa te strane ?

nisam vican tome pa dajte neki savet , sta kupiti , ko radi ugradnju itd
  • comi 1342
    Moderator
    • 28.09.2005
    • 1126
    • NS
    • Giulietta ,PUG 106,

Odg: namerno busenje guma , kako ga uhvatiti

Uvek nađete novu rupu, ili ... ?
    Da menjate vulkanizera...
    Last edited by comi 1342; 26.12.2011, 20:05.
    "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
    "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• -Miki-
      Moderator
      • 09.11.2005
      • 708
      • Valjevo
      • Honda Accord coupe cg4

Tema premestena u wastgate jer pretpostavljam da ce ovde vise ljudi ponuditi neko resenje problema.Moj predlog ,prvo bi kod vulkanizera proverio 100% da li je u pitanju namerno busenje/secenje guma a ako jeste onda bi se zapitao da li sam se nekom zamerio ili se (ponekad) bahato parkiram,a ako nije nista od toga nego cista obest onda bih preduzeo nesto radikalnije a kamera tu slabo pomaze

Pozz
      Last edited by -Miki-; 27.12.2011, 01:18.
      Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS

Comment

• mihilow
        CBC Veteran
        • 05.07.2011
        • 180
        • beograd
        • traktorce saxo

ovo je beograd ,uveke ce se naci neki debil to da uradi ,meni je na primer bivsa riba isekla sve 4 gume ispred kuce ,a pre neki dan umal se nisam potuko sa budalom na zelenjaku jer ga nisam pustio da se ukljuci ka tunelu ,resenje stavi iznad parking mesta kameru ,da ne bi busio seko i provlacio zice imas nove wireless kamere, ako ti je to skupo nasao sam i jeftiniji interfon wireless- kamera je odlicna i radila bi ti poso imas i interfon da pretis odma ,procesljaj limundo kupindo imaju tih gluposti brdo ,mnogo je zezanja da busis zid ,ili eventualno stavi u kola onu kamericu go pro mada skijash ce ti to reci najbolje on je ima poz

Comment

• jevrem
          CBC Senator XXL
          • 04.11.2006
          • 948
          • Smederevska Palanka
          • A4 2.0TDI quattro

Wifi kamerica ti je zakon. Odmah snimas na komp i posle... zna se
          Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip
          Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks

Comment