Pranje elektronike i papira u veš mašini

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • expendable
    CBC Senator XXL
    • 04.11.2009
    • 3662
    • Bor

Pranje elektronike i papira u veš mašini

Elem ... možda je i bilo negde a da ne pišem na blogu o "pranju" novca (papirnog i elektronskog) i to još u veš mašini.

Novac se može prati pa čak i kuvati (no to već ne može mnogo puta, ali do 60 cel. sigurno može višekratno), stare lične karte bi jedno pranje izdržale (zavisi i od programa).

Ipak, pravo je čudo kada bilo šta od elektronskih sprava izdrži takav tretman.

Slučaj od pre dva dana:
    Fleška od 8GB oprana u mašini, sušena na žici (i mrazu preko noći) ... i ... RADI!

Jeste da je bio kratak program, na 40 cel. i da je bila u džepu ali je ipak iznenađenje. Prilično je nova (i još zadihtovana) ali sam ipak morao da se pohvalim ovim (srećnim) DOSTIGNUĆEM.
    Da li oprati staru flešku od prašine i masnih mrlja, teško je reći, a da može da preživi - može!
    Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
  • Franjo
    Banovan
    • 14.08.2009
    • 2831
    • Inđija - Beograd
    • Renault megan II res

Odg: Pranje elektronike i papira u veš mašini

Izvini, ali moram! To me podsetilo na jedan entitet, kad im se ogaravilo dete, pa jedan od roditelja pita drugog: Da ga peremo, ili pravimo drugo?!
    Iako Ti verujem na reč, ja neću proveravati i pokušavati, na primer, sa mojim 2,5" Portable Hard Drive 500 GB! U uputstvu ne piše washabile. Za ženu - ne garantujem!

Comment

• tamburski
      CBC Senator
      • 27.09.2007
      • 210
      • PANCEVO

baterija od motorole (telefona) kao nova oprana na 95 stepeni radi i danas samo se malo skupila
      a koji je to auto bolji od moskvica

Comment

• Kanarinac
        CBC Senator XXL
        • 08.10.2004
        • 2870
        • BG,Weedikovac

Daljinski od alarma, opran na 40 ili 30 u dzepu od jakne. Daljinski je sa displejem. Oprao ga i radio posle

I love my

Comment

• jevrem
          CBC Senator XXL
          • 04.11.2006
          • 948
          • Smederevska Palanka
          • A4 2.0TDI quattro

Stariji samsung mobilni opran na 60 stepeni i jos uvek radi posle 3 godine.
          Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip
          Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks

Comment

Working...
          X