Novi Sad još uvek 0 bodova Da napada ko čovek pa da ne radimo par dana
e kod mene je upravo bas ta situacija,ljudi zovu i otkazuju radove za sutra,a meni nesto milo ne mogu vam opisati!!
inace radionica mi je na brdu iznad grada nekih kilometar,a cistac prodje ili ne prodje,a sneg pada li pada!!
a razlog vise je upravo ova bokijeva slika gde se lepo vidi kako je divno kad uteras auto na dizalicu i ne mozes da mu pridjes pola sata dok se bar malo ne ocjedi voda ne bi li se slivala niz obraze!
Ma jasno... što više podigneš, gore sve toplije, više curi za vrat. Kako koja godina, sve manje imam volje za tim. Treba neko posle i da počisti ono đubre. Istopi si i okaplje blato koje vuče od "one tamo" zime...
dva puta smo cistili sneg ispred radionice,al nije vredelo i na kraju smo digli ruke!
sad gledam na tv,sve je ovo sviranje nasuprot sjenice,e gore je izgleda bas napadao!!
U Beogradu i okolini je interesantna situacija, recimo juče u Jajincima i Sremčici snega koliko hoćeš, kažu preko 30 cm, a na Novom Beogradu tek da je zabelelo, nema par cm.
Kod mene samo pingvine mogu da "berem".
Sad je 40-tak cm. Temp. par stepeni ispod nule, grejderi napravili "testere" pa je voziti "prava milina" ("trese kao Tresibabi").
Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
pa sto smo mi najgori od sve dece, ocu bre da uzivam u zimskim gadostima a ne da berem tresnje. svuda zavejalo samo mi mozemo da se suncamo.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment