Koliko ima snega...
Collapse
X
-
Odg: Koliko ima snega...
Takva smrdibuba mi prodje kroz ulicu malo malo ali ne bi spustio raonik da je pitaSve je zatrpano
Comment
-
-
Re: Koliko ima snega...
moras da ga motivisesYou know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
A vi nemate na rucici menjaca ono dugme 4x4? Salim se naravno ali od kada pada ovaj sneg samo sa Subaruom mogu da izadjem iz sela.Medjutim,juce da nije prosao FENDT 936 i razgurao,ni subaru nebi mogao da prodje jer ima oko 80cm tvrdog snega.Mali off,jel normalno da Subaru 1.8 trosi 15l plina?
Comment
-
-
jel ti malo ili puno?You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Comment
-
-
za takve uslove nama pravila koliko trosi. trosi koliko mu treba, pogotovo kad izvlaci jos jednu svoju tezinu iz snega.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Comment
-
-
Originally posted by boban1982 View PostNe znam gde oni mere tu temperaturu,u BG i okolini nije bilo iznad -20,a na tv-u kazu -15....
Gleda Rus državnu TV i na vestima čuje da je u Sibiru minus 55°C.
Naravno, ne veruje vestima.
- E, baš ću da zovnem brata koji tamo živi, da proverim:
- Reci mi brate molim te, koliko je stepeni kod vas ?
- Ček' da pogledam... tu negde oko -35°C, zašto pitaš ?
- Pa ovi na TV lažu, kažu u da je -55°C.
- A, pa, to je možda napolju !!!
Comment
-
-
Da, klupa kao reper nevidljiva je...
Rekao mi prijatelj iz Beograda da je padalo nešto kao ledena kiša i da je bilo veoma klizavo, opasno za vožnju. Rukovodilac iz RHMZ Aranđelovac mi je najavio da se očekuje isto kod nas u sredu ili četvrtak, čim malo popusti minus.
Odvikli smo se od ovolikog snega i minusa to je problem. U sredu se "sreću" zima i proleće, biće toplije.
Comment
-
-
U danasnja ``24 sata`` jedna mala vest. Grtal`ca spicila u neki ivicnjak pa se odatle odbila u parkirani BMW. Bilo je to na uglu Cvijiceve i Ruzveltove u BG.
Comment
-
-
Bor.
Rekoh ja da će biti ceo metar. Jutros ZVANIČNIH (iz meteorološke stanice) 85cm, pa je palo još ZVANIČNIH 10-15cm i to je to.
Čini se i da je više, a sa strane puta, uglavnom je 1,5 do 2m. Na Crnom Vrhu (ovom istočnom) metar i po.
I nešto lepo, posle duže vremena temperatura veći deo dana iznad -10°C (oko -7°C).
I da ... više sneg ne pada (a ni sutra i prekosutra nije najavljen).Last edited by expendable; 13.02.2012, 21:12.Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Comment
-
-
Neko već pomenu Novi Beograd i parkiranje kao problem. Danas je bilo najgore od početka ovih padavina, čiste se samo ulice kuda prolazi prevoz, dok ulice i parkinge oko zgrada nisu pipnuli. Stvorili su se kolotrazi dubine 15+ cm. Kada uđeš, nema izlaska, ili ima sa velikim rizikom da ti d**e povuče na neki od parkiranih automobila. Danas je bilo nešto toplije, dovoljno da se sneg raskvasi,a bregovi između točkova nabiju, na sve strane zaglavljeni automobili. Sve do danas mi je bilo zabavno voziti se po ovom snegu sa Alficom Q4, a danas sam par puta bio u problemu.Što se tiče potrošnje kod 4x4 po ovom vremenu sudeći po tome kako kazaljka pada rekao bih da je oko 10-11, mnogo.
Blok 44, na toj krivini su ceo dan zaglavljivali, grtalica je navukla i napravila ostrvo sa snegom na krivini. Svako mimoilaženje i nego se zaglavi
Ovaj sa puntom je iskoristio sve, patosnice, lopatu, probao nazad i izgurali ga napred da bi se opet zaglavio nekih 50 metara dalje. Čovek je konstantno držao pun gas.
Astra nalegla i neće napred ni nazad.
Ovaj sa puntom se brzo iščupao, ali se parkirao poprilično dalje od planiranog.
Ovako je i ostavio parkirano delimično na putu. Nakon pa minuta vratio se sa lopato i raščistio mesto.
Ovo dole je moja ljubimica sa kojom mi je ovaj sneg bio i zabavan, bar za vožnju.Malo sam eksperimentisao i neverovatno je kuda sam sve prolazio bez problema, i sve na all season gumama.
Last edited by Ognjen; 13.02.2012, 21:20.
Comment
-
-
Crnogorska posla. I posle kazu da nije tacno da su lenji.
CG:"Bolesni" da bi im očistili snegIZVOR: TANJUGPodgorica -- Načelnik generalštaba Vojske Crne Gore Dragan Samardžić kaže da građani lažno prijavljuju da su bolesni kako bi im se očistio sneg jer moraju da odu do lekara.
(Foto: Tanjug, Arhiva)
Samardžić, koji je rukovodilac Operativnog tima za upravljanje vanrednim situacijama, kazao je da ima dosta zloupotreba, odnosno lažnih poziva građana koji zovu kako bi im očistili ulice, uz obrazloženja o zdrastvenoj ugroženosti članova porodice.On je naveo da podaci iz domova zdravlja, međutim, pokazuju da je broj bolesnika na uobičajenom nivou.
Snežne padavine zabeležile su rekordne vrednosti u Crnoj Gori, a vlasti su naložile građanima da učestuju u čišćenju snega.
Snežno nevreme bukvalno je paralisalo Crnu Goru, prekinulo gotovo sve vrste saobraćaja, odvojilo sever od juga države i prouzrokovalo velike probleme u snabdevanu strujom.
Danas su iz više puta helikopterom evakuisani i putnici iz zavejanog voza kod Kolašina.
Comment
-
Comment