-U lov sad idemo mi... Zgazi severnog jelena by sri98

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sri98
    Admin od Trpeze
    • 24.10.2004
    • 7262
    • Republic of Konjarnik
    • Toyota Corolla E 210

-U lov sad idemo mi... Zgazi severnog jelena by sri98

Jedan mali OFF.

Jel dozvoljeno u Svedskoj da tog jelena koji ti pogodi auto zadrzis, tj. da ga preselis u zamrzivac???
    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
  • BRABUS
    CBC Senator XXL
    • 15.10.2004
    • 2399
    • London

Ako pogodis ovog severnog, tebe sele u zamrzivac

Comment

• sri98
      Admin od Trpeze
      • 24.10.2004
      • 7262
      • Republic of Konjarnik
      • Toyota Corolla E 210

A ako ga pogodim sa saabom?

Comment

• BOOST
        Founder - Admin od Začetka
        • 29.09.2004
        • 8726
        • Gislaved//Sweden
        • SAAB 9000 AERO R; SA

Svako usmrcivanje ili ostecenje divljaci se mora raportirati na SOS telefon gde u slucaju da je zivotinja samo ozledjena i krenula u sumu , salju ekipu da je usmrti, da se nebi patila..

Ukoliko je nasledila smrt , dovoljno je javiti samo mesto gde se nalazi da izadje ekipa da je pokupi.
        Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
        move your mind

Comment

• sri98
          Admin od Trpeze
          • 24.10.2004
          • 7262
          • Republic of Konjarnik
          • Toyota Corolla E 210

Znaci, gulas i ostale djakonije da se zaborave???

Comment

• BOOST
            Founder - Admin od Začetka
            • 29.09.2004
            • 8726
            • Gislaved//Sweden
            • SAAB 9000 AERO R; SA

Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
            move your mind

Comment

• Nikola
              CBC Senator XXL
              • 29.09.2004
              • 975
              • Indjija/Vojvodina

A kad povadis ostatke creva i ostalih delova usmrcene zivotinje iz motornog prostora, kao sto si ti vec pomenuo, jel i to moras da im vratis ili ti to dozvoljavaju da zadrzis....

.:Cuore Sportivo:.
              Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 103HP 96`

Comment

• BRABUS
                CBC Senator XXL
                • 15.10.2004
                • 2399
                • London

pa naravno da treba da vratis...od cega bi se inace pravile pastete

Comment

• Eon
                  Moderator
                  • 10.03.2005
                  • 4225
                  • Beograd-NBG-44
                  • Superb 2.0 4x4 DSG

Posto smo vec poceli pricu o koriscenju vozila u cilju usmrcivanja divljaci, a da ne bih otvarao novu temu, da li ste i koliko puta imali bliski susret sa zivotinjama na putu i sta ste tom prilikom uradili sa istom?
                  Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                  Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Saabo
                    Moderator
                    • 29.09.2004
                    • 1724
                    • Vrbas
                    • SAAB 9000 2.3T STANDARD :D

Jel vaze i macke i psi za to il? Spicio sam jednu blentavu dzukelu od 30 kg sa zastavom i kad sam pogledao u retrovizor nije je bilo Tako da sam nastavio dalje
                    SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran ... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...

Comment

• Trivo
                      CBC Senator
                      • 02.06.2005
                      • 202
                      • Bosanski Novi/Novi Grad/Novi Beograd

Mart ove godine:Autoput prema Nisu,brzina 130km/h,neki strani turista pustio svog psa pticara da piski,u posljednjem momentu bez ikakvog razloga pretrcava u trecu(preticajnu) traku gdje sam bio i udaram ga srecom sredinom auta.Jos pamtim komade mesa iza auta kako se razlecu i kako se stranac hvata za glavu.Stajem tri kilometra dalje,sve u redu sa autom i nastavljam dalje.
                      Oktobar ove godine:Vracamo se iz krusevca oko 2 ujutro,pri samom izlazu iz grada udaramo zbunjenu lisicu pri 90km/h.Kolega sa posla govori da stanem,da vidi krzno medjutim sva se razbucala.
                      Isto to jutro oko 5 sati,vozeci kolegu u mirijevo zamalo gazimo zeca(mada nevjerujem da je divlji jer je debeo) ali srecom po njega bio je brzi.
                      Passat zasad dva ubistva i jedan pokusaj
                      VW 1200 1972god.
                      VW Golf 1.3 1988god.
                      FIAT Punto 1.9 JTD 2001god.

Comment

• Dutchman
                        CBC Senator XXL
                        • 30.09.2004
                        • 741
                        • Vracar centar sveta

pri odlasku na more u julu a bogami i juche ... veoma zahebana situacija ... u oba sluchaja Bambi ili ti Jelen u malom pakovanju... sa oko 100kmh noc kochenje ali uspeshna eskivaza , srecom noc pa nije guzva na putu...

srecom do sada sam rastavio od zivota samo zeca na ibarskoj ... ostale primerke sitne divljachi uspeshno sam eskivirao...
                        Prevelika slika u potpisu!

Comment

• maki
                          CBC Senator XXL
                          • 03.10.2004
                          • 878
                          • Budva, CG

ja od znacajnijih divljaci pamtim jednog divljeg prasca,imo je oko 80 kg, bto se desilo na jednom sporednom putu sirine tacno za 1 auto i on je stajao pored puta sa lijeve strane,ja sam mu doso sa ledja i vidio ga mozda 10 tak m ispred i ja jos dodam gas da ga sto prije prodjem a iso sam oko 60km/h i taman kad sam doso do njega on okrece glavu i krece prema svjetlima,sreca pa sam brzo isao pa nije imao vremena da iskoci pred auto nego sam ga samo opalio po glavi i ubio ga na mjestu,posljedice su bile polomljen branik, ulubljena zadnja vrata i malo iskocila iz lezista,valjda kako se zarotirao od udara u glavu pa se naslonio na zadnja vrata, poslije sam se vratio pikapom sa drugom i odnio ga kuci,bilo je par gulasa od toga ali mi se meso nije svidjelo,imalo je specifican ukus,naravno proslo je pregled kod veterinarskog inspektora i bilo je zdravo.

drugi slucaj koji mi se urezao u pamce nje je kad sam udario jednu zenu pored puta,nije divljac u pitanju ali je zivo bice, vracam se kuci iz skole 4.razred srednje skole, ispred mene 2 auta i autobus idemo negdje oko 50 km/h ravnica ispred,vidim ja nema nikog i krenem da preticem ,vidio sam zenu sa strane ali je bila oko 200 m ispred i isla je metar od puta sa lijeve strane,taman dolazim do sredine auta prije autobusa i ovaj krece da pretice bez gledanja u retrovizor,ja da ga ne zakacima malo se u stranu ali mi zadnji tockovi zahvate blato i ja se odjednom nadjem sa lijeva dva tocka van puta i idem pravo na zenu, pokusam da smotam da se vratim na put nema sanse i u zadnjem momentu stisnem gas ali onda krene zadnji kraj da me nosi iako je bila prednja vuca onda sam ga iskontrirao i u tom momentu se zena okrenula odbila se rukama od moje zadnje staklo i pala sa strane,ja se zaustavim 10-tak m poslije,meni je mrak pao na oci,reko gotovo je ubio sam je,vidim ja u retrovizor zena se dize,ja izletim da joj pomognem i sreca nije joj nista bilo,u toliko dolazi i ovaj covjek sto me izbacio sa puta kad ga nisam ubio tamo ,malo je uganula nogu,ja je poveo u hitnu da je pregledaju i sredio joj bolovanje jer je dezurna doktorica bila sestra od kume, od tad nikad vise ne preticem ako ima nekog pored puta
                          HSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM

Comment

• mirdza
                            CBC Senator XXL
                            • 14.03.2005
                            • 2437
                            • Katowice (PL) / Banja Luka
                            • AGP / W126

u maju ove godine - ceska, auto-put, nekih 160km/h - skontam sjenku na putu (bilo je oko 2-3 poslije ponoci) na 100-injak metara ispred mene. JAZAVAC! prvi put sam ga vidio u prirodi (ne racunajuci ZOO). to nam je bio posljednji susret...
                            autu se nije nista desilo - preletio sam preko njega lijevim tockovima a iskreno nisam ni pokusavao da kocim ili izbjegavam da ne odem u 3 lijepe...
                            Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• zec
                              CBC Senator XXL
                              • 05.01.2005
                              • 450
                              • bgd

Prolece ove godine. Vozim prema Avali iz pravca Mladenovca brzinom oko 70 kmh. Ispred mene jugo bele boje koji se krece slicnom brzinom. Primecijem psa srednje visine sa leve strane puta koji se krece u istom smeru kao i mi. Beli jugo prolazi i bas u tom trenutku pas odluci da skrene na kolovoz. Ja sam taman hteo da krenem u preticanje. Manevar izbegavanja i cuo sam udarac ali sam uspeo da ga izbegnem. Verovatno sam ga zakacio samo branikom ili ne znam vec tih tragova nije bilo na vozilu (pas je nestao kada sam izasao iz vozila). Zbog manevra sam zavrsio u blatu pored puta pa sam se tu zezeao sledecih 30 min pokusavajuci da se izvucem. Da sam ga udario imao bih sigurno busan hladnjak. Vozilo je jugo 55.
                              "If everything seems under control, you're just not going fast enough."

Comment

Working...
                              X