Prodaje li neko ili da li znate nekog ko prodaje ovakve jakne!? U prodavnicama su extremno skupe ali se zato van istih mogu naci duplo jeftinije. Jakna mi je potrebna za urabanu upotrenu, znaci bez jarkih boja, pozeljno crna. Takodje pozeljno je da ima unutrasnji deo koji se skida. Svaki info dobrodosao.
Zimske Gore-tex jakne
Collapse
X
-
Odg: Zimske Gore-tex jakne
Te što možeš da nađeš van prodavnica su uglavnom falš i bolje da ih ne kupuješ. Kupio sam tako jednu povoljnu, na oko original rossignol ali je materijal toliko promenio svojstva posle godinu-dve da sva vlaga ostaje unutra. Spolja ne propusti ali se sva upari iznutra i bude bukvalno mokra. Ako hoćeš dobru jaknu za manje pare bolje kupi neku koja nije gore-tex nego neki drugi "pametni" materijal jer ima jeftinijih a jednako dobrih. Ne znam koliko ti je ekstremno skupo ali se dobre jakne mogu naći već za nešto preko stotinak evra i u radnjama.
-
-
Moguce ali isto tako znam primere gde su kupljeni originali koji vec godinama traju i nisu menjali karakteristike od prvog dana nosenja, a takodje isti ti modeli su postojali i na zvanicnim sajtovima sa svakim mogucim detaljen koji se na jakni moze naci. Meni zapravo takva jakna nije preko potrebna ali bih voleo da imam jednu. Ono sto mi se svidja je nesto otprilike ovako:
Comment
-
-
Pošto godinama (oko 20-22god ) nosim GORETEX obuću i jaknu i ostale garderobne stvari mogu ti reci da svaka jakna ili obuća koja ima GORETEX membranu košta i nema za male pare.
koliko vidim uhvatio si se Mammut jakne koje nisu jeftine i smatraju se medju skupljima .
mozes naći istu takvu od Salomona ili Colmar a da je bar 100€ jeftinija
možeš naći preko pred kraj ski sezone za nekih 30 - 50 % jeftinije ali moras tada da imaš nekog preko ili lično da odeš i sam nadješ
ovde kod nas nema sniženja kao preko i nikada neće ni biti .ima kod nas sniženja ali ako nešto realno košta 200€ oni napišu na ceni 300€ pa kao na sniženju 200€-pre bi crkli nego da smanje cenu i čekaju sledeću godinu da prodaju a preko nećeda lageruje robu za sledeću sezonu jer to veoma skupo košta
evo pogledaj ovde šta ima
blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Comment
-
-
Prosetaj se do te prodavnice ili poseti goru na Novom Beogradu pa pogledaj kakav izbor imaju. Nekad imaju slicne stvari od drugih proizvodjaca (madjarski) koji su jeftiniji."If everything seems under control, you're just not going fast enough."
Comment
-
Comment