Toplomeri!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ada
    CBC Senator XXL
    • 04.06.2005
    • 2375
    • Novi Sad
    • Svasta nesto

Toplomeri!

Dodje zima ali dodjose i decije bolesti prehlade i ostale djakonije. Elem o cemu se radi! Posto su zivini toplomeri zabranjeni u srbiji mada to je po meni teska glupost, a vidi cuda ima digitalnih koji nisu nimalo precizni i nerviraju me (jednostavno verujem onoj staroj tehnici) primetim da kuci vise nema staroga toplomera. Razbio se naravno. Kupio sam i digitalni koji kako vec rekoh nije precizan i pokazuje manje, osim ako ga nestavis u "paradu" valjda, dosao sam do informacije da tih starih zivinih toplomera ima da se kupi u nama komsiskoj bosni. E sada me zanima koga imamo tamo i da li bi mi kupio neko nekih 10 komada da se nadje????
    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
  • comi 1342
    Moderator
    • 28.09.2005
    • 1126
    • NS
    • Giulietta ,PUG 106,

Odg: Toplomeri!

Obišao si Najlon pijacu skoro ?
    "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
    "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• ada
      CBC Senator XXL
      • 04.06.2005
      • 2375
      • Novi Sad
      • Svasta nesto

Nisam comi. A i neznam kakvi su! Romeodvi sto su se kod nas prodavali su bili odlicni! Mada nemam pojma da li i ima veze ciji je????
      Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
      Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
      Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
      Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• comi 1342
        Moderator
        • 28.09.2005
        • 1126
        • NS
        • Giulietta ,PUG 106,

Sve je sada prc (ili PRC), ali ... rade.
        Verovatno ima i na gradskim pijacama, pogledaj...
        "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
        "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

Working...
        X