Dodje zima ali dodjose i decije bolesti prehlade i ostale djakonije. Elem o cemu se radi! Posto su zivini toplomeri zabranjeni u srbiji mada to je po meni teska glupost, a vidi cuda ima digitalnih koji nisu nimalo precizni i nerviraju me (jednostavno verujem onoj staroj tehnici) primetim da kuci vise nema staroga toplomera. Razbio se naravno. Kupio sam i digitalni koji kako vec rekoh nije precizan i pokazuje manje, osim ako ga nestavis u "paradu" valjda, dosao sam do informacije da tih starih zivinih toplomera ima da se kupi u nama komsiskoj bosni. E sada me zanima koga imamo tamo i da li bi mi kupio neko nekih 10 komada da se nadje????
Toplomeri!
Collapse
X
-
Toplomeri!
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!Tags: None
-
-
Odg: Toplomeri!
Obišao si Najlon pijacu skoro ?"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
-
-
Nisam comi. A i neznam kakvi su! Romeodvi sto su se kod nas prodavali su bili odlicni! Mada nemam pojma da li i ima veze ciji je????Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Sve je sada prc (ili PRC), ali ... rade.
Verovatno ima i na gradskim pijacama, pogledaj..."Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Comment
-
Comment