Je li nekome vama poznatom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • kupac u najavi
    CBC Član
    • 07.08.2011
    • 58
    • BG

Je li nekome vama poznatom

odredjena kazna zatvora zbog saobracajnog prekrsaja, u poslednje 2-3 godine, od usvajanja kojekakvih novih zakona i cuvenih bodova ?

Ja jos ne cuh ni za koga sa gomilom banalnih prekrsaja, tipa nevezani pojasevi, neukljucena poziciona svetla u podne i sitna prekoracenja brzine na praznim putevima, pa ako moze prosvetljenje
    Last edited by kupac u najavi; 18.04.2012, 17:59.
  • YUgisa
    CBC Senator XXL
    • 05.06.2008
    • 793
    • Subotica
    • Yugo 1.1 EFI

Odg: Je li nekome vama poznatom

Pa nisam cuo za neku vecu kolicinu banalnih prekrsaja da je neko zavrsio u zatvoru ali sam cuo za par banalnih prekrsaja koji su se desili razlicitim ljudima:

U pitanju je caletov prijatelj koji je ugradio plin u svoj auto i sve regularno uplatio sto treba i cekao je da ekipa AMS iz cini mi se Sombora dodje u Suboticu da odrade atest i sad posto oni dolaze kroz par dana on je vozio svoj auto sa tim ugradjenim plinom, ali ga nije koristio jer je hteo prvo da dobije atest da je sve ispravno. I zaustave ga panduri i on im objasnjava da ceka da ovi dodju da urade atest i pokazuje im uplatnice da je sve uplatio i da je prazan rezervoar za plin i pandur mu napise kaznu. Caletov prijatelj ode na sud i sudija ga isto kazni...

Poenta price je da ako atest ne mogu da vam urade u servisu gde su vam ugradili, onda trebate posle ugradnje plina u servisu da ga napakujete na kamion i vozite do mesta gde ce se uraditi atest...

Rodjaka od kevine prijateljice je kaznjena jer je vozila 53km/h u gradu na deonici gde sa jedne strane ima 3 kuce i njiva a sa druge strane je industrijska zona...

Ja sam kaznjen sa 3 meseca oduzimanja dozvole jer sam sticajem okolnosti zakasnio 1 dan sa registracijom vozila, a uhvacen sam u situaciji da sam posle nedelju dana kasnjenja plocica koje sam narucio i montaze istih otisao da ih malo razradim pa da odem na tehnicki... I u toku razradjivanja sam zaustavljen na 500m od kuce a tehnicki je na 400m od kuce mi...

Od poznanika je komsija ili prijatelj (nisam siguran) kaznjen za nenosenje prsluka i to u situaciji kada su ga panduri zaustavili tako da mu se vozilo nalazilo polovicno na putu i zamolili su ga da izadje napolje iz vozila i pokaze obaveznu opremu...

Pouka price, pre nego sto izadjete iz vozila, morate navuci prsluk u samom vozilu i izaci napolje. Imao sam istu ovakvu situaciju pa kad sam navukao i izasao onda su rekli, dobro, verujem ti da imas pa nisam ni morao da otvaram gepek...

Cale mi je kaznjen jer je dok je stojao u rasrsnici neki lik isekao malo krivinu i sa njegovom levom stranom se ozuljao o prednji levi cosak caletovog auta... Cale je kaznjen jer je kao izasao previse u raskrsnicu a caletovo osiguranje prvo nije htelo da isplati ovom liku stetu posto za 10cm sto je moj cale kao navodno bio isturen lik je naleteo u rasrsnici gde je prilaz u ulicu u koju je skretao sirine 12m. Mada ovo ima vise veze sa time sto su se poznavali panduri i taj lik. A inace je isti taj lik posle par sati napravio isto sranje u drugoj rasrsnici i taj drugi je iz istog osiguranja kao i moj cale pa su nazvali mog caleta da mu to jave...

A inace sam jednom prilikom zaustavljen u 00:00 na ulasku u jedno selo pod izgovorom da sam vozio 62km/h, sto je mozda tacno jer sam pri ulasku samo kocio motorom pa sam znak za naselje presao najverovatnije tom brzinom ali sam posle vozio 50km/h kroz "grad". Tom prilikom je bilo kao nezaustavljaju vozila koji idu sporije od 60km/h ali ja sam isao 62km/h i to je kao vise od 10km/h prekoracenje ali su me pustili posle nekih 10 minuta price kad sam im objasnio da dolazim kuci iz posete prijateljima koji zive 80km dalje od tog sela... Inace u tom selu sem ta dva pandura nisam nikoga video a posto cesto prolazim tuda, retko kad vidim nekoga i preko dana... A inace ta deonica ka selu ima ogranicenje od 80km/h ali kad se ide iz sela onda je 60km/h ograniceno

I sad sam se setio jos jednog... Moj poznanik, sestrin prijatelj radi u firmi koja se bavi ugradnjom ventilacije u zgrade i vozi firmin kombi i isli su u neku zgradu koja se nalazi u jednosmernoj ulici... I on je uredno usao u ulicu sa one strane koje treba i posto ima parking i sa jedne i sa druge strane ulice (a zgrada se nalazi na levoj strani) on je parkirao sa leve strane... Ali posto se bocna vrata nalaze na desnoj strani kombija, on je posle okrenuo kombi (da im bude lakse istovarati) na ulazu zgrade i parkirao ga suprotno od pravca jednosmerne ulice tako da bocna vrata budu sad do trotora... Posle par sati naidje patrola i napisu mi kaznu (dok je kombi stajao parkiran) da je on isao pogresnim pravcem u jednosmernoj ulici... Znam da je pricao da ce ici na sud i da ce ici i da se zali u pandursku stanicu i da ima 2 svedoka tj njegove kolege koji su isli sa njime da rade, ali se nesecam da li je na kraju platio ili ne...

Nije niko zavrsio u zatvor, ali sa ovakvim banalnostima, verujem da postoji dovoljno velika verovatnoca da se desi da neko nakupi 18 poena na gluposti...
    Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."

Comment

• Superbird
      CBC Senator XXL
      • 06.02.2006
      • 384
      • Sabac ---> Novi Sad
      • Audi 100 Typ 43

Odg: Je li nekome vama poznatom

Originally posted by YUgisa View Post
      Od poznanika je komsija ili prijatelj (nisam siguran) kaznjen za nenosenje prsluka i to u situaciji kada su ga panduri zaustavili tako da mu se vozilo nalazilo polovicno na putu i zamolili su ga da izadje napolje iz vozila i pokaze obaveznu opremu...
      Dva-tri puta su me zaustavljali i trazili da otvorim gepek, pitao sam da li treba da oblacim prsluk i odgovor je uvek bio "Ne moras kad smo mi tu".

Comment

Working...
      X