Originally posted by Dora
View Post
ADSL robijaš, Orion telekom tužibaba
Collapse
X
-
Orion telekom adsl opomena za dug kojeg nema
Slika govori više od 1000 reči, prva strana gugleta a upit je "orion telekom adsl" ...
...................................
Orion:
Poštovani,
Vaša uplata za ORION usluge nije evidentirana.Servis će sutra biti isključen.
Ukoliko ste uplatili dokaz dostavite na kzjot.rs. 0114100100 11:29
...................................
Na mail ide slično samo duže pošto ima više mesta i predlog kako dostaviti dokaze na fax, lično, putem pismonoše, i još kojekude... Pa magarci nijednio ak osma uplatio a vi to neznate zabole me tuki da vam ja nosim dokaze pa nsite vi bre sud ili Sveti Petar bre pa da .... Jel iam neko tamo pismen da sastavi tu opomenu ili upozorenje da je čoveku milo što je primio poštu od Vas, naravno da nema, seljaci nepismeni...
Poruka SMS koja stiže a danas je 01. mada se vidi i po pisanju poruke a istek je 01. znači imama ceo dan da uplatim ili kolju, a verujem da bi mi pre toga i noge lomili za svaki slučaj.. Isto tako nešto primim i an mail, posto kod ovnara imam dva adsla, dobijem to puta dva i oba ističu i isti dan.
Sad sam bio da platim i pitam a što me maltretorate na telefon, molim Vas da se to ukine. Kaže devojčica pa znate šaljemo upozorenje, ne znam da li možže da se ukine... Pa ja ne bih da primam ta ucenjuivačka pisma da me uznemiravaju... ali to nisu ucene, toje samo upozorenje i ne znam da li može da se ukine.. Alo bre slušaš li ti mene šta pričam, to je moj broj, moj telefon, ja platio moj broj i kupio moj telefon i neću da me maltretorate, tužiću vas za seksualno uznemiravanje (nisam to rekao ali sad mi pada na pamet) ali jesam da ću ih tužiti za uznemiravanje. Ostalo je da pribleži i priupita gazde da l ise to može ukinuti... Završili smo razgovor tak oda sam rekao da ću sledeći put kad se vidimo tražiti migracioni kod za oba adsla ako primim još jedan sms od njih.
Comment
-
-
-
Ma sve je to lepo ali mi nije jasno da nema tamo ko pametniji da to malo sftlnije kaže, ono išla ti ej mačka po krovu pa...
Nekad je bilo sreća da si dobio internet pa kakav takava adanas je to izbor na kilo bar u gradovima. Oni se ponašaju kao da sam ja jedino na njih upućen što će da se uvere da nije tako ali brzo
Tema je u suštini poligon za testiranje foruma sproću goglete i extra sam zadovoljan pošto je konkurencija za ove ključne reči veoma oštra, ne verujem da će neko tamo da se potrese ali neću ni ja a to za ugovore na dve godine mogu svi da se obrišu što ću da im potpišem, sad sam se zeznuo za telefon, ufatiše me na brzaka ali nenene, nema bato...
Comment
-
Comment