kupovina preko ebay-a

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • maki
    CBC Senator XXL
    • 03.10.2004
    • 878
    • Budva, CG

kupovina preko ebay-a

zanima me ima li neko iskustva sa ovim,tj. da li ono ships to: worldwide znaci da salju i kod nas,ako je tako za koliko dio stize ako je porucen iz USA, jel dhl posta u pitanju ili neki drugi nacin,koliko je postarina?
    Thx
    HSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM
  • vujke
    Admin
    • 29.09.2004
    • 1673
    • Mladenovac
    • Daewoo Lanos 1.5SX

Code:
    Fantasticno lepo radi za placanja, a za naplatu od drugih... to cu videti dal da radim preko paypala, pogotovu zbog nacina na koji sam otvorio.

Dakle, kada vas na prvoj strani pita odakle ste, vi lepo se napravite ludi i recite da ste iz finske... i sve dalje radite popunjavajte formulare.... za Citizenship kad su me pitali stavio sam Serbia & Montenegro....

Evo kao dokaz....

4023-2316-5562-8432
    Expires 10 / 2005

Billing address:
    XXXXXXXXXXXX 187/46
    Belgrade, Serbia 11070
    Finland
    Pogledati i http://www.bidpay.com/

while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• fantastik
      CBC Senator XXL
      • 28.07.2005
      • 417
      • Novi Sad

vujke nista nam nisi rekao daj malo na srpskom ako moze

Comment

• maki
        CBC Senator XXL
        • 03.10.2004
        • 878
        • Budva, CG

ovo brkanje sa finskom mi nimalo nije jasno, ja sam pitao par njih za postarinu koliko kosta ali oni samo odgovore za evropu je toliko niko ne govori tacno do nase zemlje,a postarina dodje od prilike kao i cijena onoga sto se narucuje

Comment

• vujke
          Admin
          • 29.09.2004
          • 1673
          • Mladenovac
          • Daewoo Lanos 1.5SX

ja sam samo preneo ono sto su drugi uradili/rekli. Od mene dosta
          while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• civi
            CBC Senator XXL
            • 26.07.2005
            • 1492
            • Pozarevac

Sve zavisi uglavnom je najbolje da pre zavrsetka aukcije saznas kolika ce ti biti postarina jer to veoma varira
            Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
            - Kako to misliš, kočim?

Comment

• maki
              CBC Senator XXL
              • 03.10.2004
              • 878
              • Budva, CG

ja uglavnom gledam cijene buy now, aukcijska prodaja samo ako je neka drasticna razlika, kad sam na brodu nije nikakav problem sto se tice slanja,ako je prodavac iz amerike ja narucim da stigne kod agenta kompanije na kojoj plovim i kad dodjemo u US luku paket me saceka, ali ovde je uzas ko da smo u tunguziji, nemozes da se pouzdas da ce paket uopste stici do tebe jer platim ja postarinu do evrope,ali sta ako to nije dovoljno do SiCG,a ovi glupi ameri znaju samo da obracunaju postarinu do evrope

Comment

• Dutchman
                CBC Senator XXL
                • 30.09.2004
                • 741
                • Vracar centar sveta

shiping za evropu se odnosi i na nas ... uglavnom svi koji prodaju na ebay-u uzimaju malo odozgo za shipping shto da bi popravili cenu za koju su prodali shto da bi se manj muchili prlikom placanja poshtarine... tipa 2 kg iz hong konga bi trebalo da bude oko 30eura ja u dva navrata sam platio preko 50eura ... i dzabe .... odesh na njihov sajt poshte poshto dobijesh tracking number i pogledash u kalkulatoru koliko je placena poshtarina i vidish da su te odrali duplo....ali nema veze dok god je jeftino....

ali ima i poshtenih , iz amerike mi je stigao radardetektor poshtarina 12dolara ili ti 10 eura....smeshno.... velike su razlike izmedju poshta ... chak i UPS,DHL,Fedex imaju drastichno razlichite cene tipa iz amerike UPS je najpovoljniji dok iz kine Fedex ... it razlike umeju da budu i vishe nego duple... ali neke kompanije imaju dilove sa odredjenim kurirskim kucama i tu se rasprava zavrshava...

Ebay je zakon , samo ako imash paypal... ko moj kolega, pa se grebem kad je raspolozen
                Prevelika slika u potpisu!

Comment

Working...
                X