Bojkot hipermarketa

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

Bojkot hipermarketa

Bojkot sva tri dana, svih hipermarketa u Srbiji

Želeći da razvejemo nejasnoće, a poštujući glasne zahteve potrošača, obaveštavamo najširu javnost da se naš poziv na bojkot hipermarketa odnosi i biće primenjen na sve velike trgovinske lance, bez razlike, koji su buskrupolozno, zloupotrebljavajući povećanjePDV-a, iskoristili da cene artikala za najširu potrošnju, bezrazložno i značajno povećaju.
    Verovatni kartelski sporazumi i po svemu sudeći monopolski položaj velikih trgovinskih lanaca u Srbiji, učinili su da svi hipermarketi listom, podignu cene većine proizvoda široke potrošnje i do 30%, što je dodatno ugrozilo veoma nizak standard građana i pokazalo beskrupulozno lice profitera.
    Mi, potrošači Srbije, uzdržavanjem od kupovine na tri dana, podsećamo da hipermarketi žive od nas, potrošača, a ne obrnuto.
    Prvi veliki organizovani građanski bojkot hipermarketa u Srbiji,sprovešće se 30. i 31. oktobra i 1. novembra i znači bojkot sva tri dana svih hipermarketa na celoj teritoriji države.

You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

zanimljvo da je organizovano danima kad retko ko tamo ide...
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

sto bi amitz reko : " naljutio se seljak na selo pa resio da odsece sebi k*rac"
      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Pa ako je za opomenu onda nije problem što je "neradnim" danima ali verujem da se neće puno potresti, ja bi ih više bojkotovao jer prodaju baš lošu hranu, voće i povrće je deseta klasa meso i preradjivene su tri dana pre roka isteka...

I bušilice su im ni za kjurac
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• b_samardzic
          CBC Senator XXL
          • 02.04.2005
          • 1557
          • Smederevo

Sledeca tri dana imace duplo vise posla. Ne moze im se nista.

Comment

• nijebitno
            CBC Senator XXL
            • 14.03.2006
            • 629
            • Modrica

Moze im se pokazati svijest i volja naroda, ali samo ako je ima
            Difference between man and boys is the price of their toys

Comment

• stevak
              CBC Senator XXL
              • 31.05.2009
              • 1215
              • Zemun
              • Saab 9000 cs 2.0T

Originally posted by Chubbs View Post
              Bojkot sva tri dana, svih hipermarketa u Srbiji
              Ma, šta samo tri dana! Ja ih svakog meseca bojkotujem po 27- 28 dana
              ex SAABotražitelj

Comment

• zverko
                CBC Senator XXL
                • 19.08.2005
                • 7085
                • BGD
                • Audi A4

pa kupujte u Swisslion Takovo. oni drze 80% svoju robu i cene su prhvatljive.
                deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• uglavnom.bezopasni
                  - 42 -
                  • 03.02.2005
                  • 2235
                  • Novi Sad

U jednom trenutku naprasno su nestale Eurokrem Table od 100g i pojavile se neke od 90g sa nalepnicom uvezeno iz BIH.
                  Tu od 90g nisam nikad kupio ni jednu i krizirao sam mesec-dva... onda su valjda shvatili da im propada biznis i eto opet domaćih od 100g, često sa nižom cenom od ovih od 90g, kad računaš po gramu.

Ja se još uvek držim pravila maksimalno 1 dinar po gramu za čokoladu, i kad pogledaš malo bolje, mogu lepe "crnije" (nestle i druge, manje poznate marke) da se kupe... a o ovim milkama ne bi trošio tastaturu
                  Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                  11.04. 0:12 #2
                  Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• zoranbg
                    CBC Senator XXL
                    • 23.03.2005
                    • 4098
                    • Rooster's Hill , Beog
                    • Grande Punto 1.2

meni se svidja onaj zakon st su davno doneli da svaki vocni sok,ako hoce da se tako zove mora da ima najmanje 51% nekog voca. tako da to uvek proverim,ako nema 51% ne kupujem.
                    a tek sto me nerviraju sa jogurtima koje prodaju na kilo umesto na litar.. uh.
                    Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• gorans
                      CBC Senator XXL
                      • 09.03.2010
                      • 1525
                      • Beograd

Ja ih bojkotujem 365 dana godisnje.Jesu povoljniji od mnogih proadvnica ali kad god sam otisao u neki hiper market,obavezno bar 50e potrosim na nesto sto mi ne treba ali ajde povoljno je.
                      To vam je kao kad u Subotu odes na bubanj-potok samo da prosetas

Comment

• nikaragva
                        CBC Senator XXL
                        • 03.06.2008
                        • 521
                        • B. Palanka
                        • Opel Astra h 1.9CDTI 16V

Kod Pere na pijaci milka 100g, 80 dinara, za zapadno trziste iz nemacku direkt.

Comment

• 206
                          Admin od ispočetka :)
                          • 09.12.2004
                          • 9548
                          • Beograd
                          • 206

Originally posted by uglavnom.bezopasni View Post
                          U jednom trenutku naprasno su nestale Eurokrem Table od 100g i pojavile se neke od 90g sa nalepnicom uvezeno iz BIH.
                          Tu od 90g nisam nikad kupio ni jednu i krizirao sam mesec-dva... onda su valjda shvatili da im propada biznis i eto opet domaćih od 100g, često sa nižom cenom od ovih od 90g, kad računaš po gramu.

Ja se još uvek držim pravila maksimalno 1 dinar po gramu za čokoladu, i kad pogledaš malo bolje, mogu lepe "crnije" (nestle i druge, manje poznate marke) da se kupe... a o ovim milkama ne bi trošio tastaturu
                          Naravno da su uvezene iz BiH i nisi ni mogao da dobijes one iz Srbije kad je Swisslion pogon preselio u Trebinje, koje je, je li, u BiH. Pa su ocigledno morali da potrose preostalu ambalazu i deklaracije, ali se i dalje pravi u BiH
                          The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• zoranc
                            CBC Senator XXL
                            • 31.03.2005
                            • 1313
                            • Beograd
                            • AR 147

Originally posted by Dora View Post
                            I bušilice su im ni za kjurac
                            Prvo, ne znaš da odabereš, a i šta se sekiraš imaš garanciju i jake veze
                            Moj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu

Comment

• Chubbs
                              Everybody lies
                              • 29.01.2006
                              • 5807
                              • Novi Sad
                              • Audi A6 1.8T

Re: Bojkot hipermarketa

Nije me mrzelo da svratim. Rodic prazan.

Comment

Working...
                              X