za prvi post (više je kratka sociološka (i antropološka o "homos Balkanikus") studija nego politika, a bolje je od 90% onoga što pišu (ova 2 dana) novinari, analitičari, političari, profani društvenih nauka, i sl.)
za Mladenovčane (mogli su da dodaju da su u koaliciji sa "suzama sam lepio tapete" pa bi možda imali i koji mandat više).
Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Svaki narod zasluzuje bas onakvu vlast kakvu ima. Nasa vlast je ista ko sto smo i mi kao narod. Potpuno dezorjentisani, sa pogresnim sistemom vrednosti i percepcije.
Naš je politički sistem kao voda - u ovom slučaju - ustajala baruština koja poprima oblik svakog suda u koji se ulije, ne menjajući pritom svoju suštinu. Mi ga implementacijom evropskog zakonodavstva stavljamo u sve nove i različitije posude, ali mulj u njima ostaje definitivno isti.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Kakva je banda ekipa koja radi sa PVC stolarijom, danas su i u radnji i majstor koji je došao pokušali da me ubede da sam magarac, ako je nešto zavrnuto sa dva šrafa i lako se skida sigurno je predviđeno za zamenu, kad ih slušaš lakše ti da kupiš novi stan sa ispravnim vratima nego da se usudiš da popravljaš postojeća. Da ne pričam sad sve bajke koje sam danas čuo poenta je da je uvoznik iz kine = proizvođač (bar u njihovim glavama), "proizvođač" sad pravi malo drugačije, čitaj uvezli ko zna šta, i umesto jednog dela i 5 minuta ti moraš da menjaš ceo mehanizam, a ruke su im 1:1.
To je kao kad bi nekom crkao ventilator na procesoru, a ja ga naterao da kupi i ploču i procesor, nema više ventilatora za njegovu staru i onda na cenu delova uzeo jos toliko za ruke.
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
ŽIVI MEĐU LEŠEVIMA VEĆ 25 GODINA Profesor Marinković se skućio u kabinetu Medicinskog fakulteta
Deo teksta: - Davne 1979. godine bio sam jedan od najmlađih doktora nauka u istoriji Medicinskog fakulteta, a trenutno sam u oblasti krvnih sudova mozga jedan od četvorice najvećih svetskih eksperata. U svetskoj medicinskoj literature imam preko 800 citata, bio sam deset puta gostujući predavač na svetskim kongresima i tri puta predsedavajući, kao i predavač po pozivu na poznatim svetskim univerzitetima u Americi, Engleskoj, Švajcarskoj i Japanu. Najzad, 1997. izabran sam za “viziting profesora” na univerzitetu u Japanu, jedini u istoriji Medicinskog fakulteta – tvrdi Marinković.
Ostatak>>
Ovakav čovek bi u nekoj normalnoj zemlji verovatno imao prihode od preko milion evra/dolara/franka godišnje
Comment