Tehno* Prodavnice

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • uglavnom.bezopasni
    - 42 -
    • 03.02.2005
    • 2235
    • Novi Sad

Tehno* Prodavnice

U NS je izbor Tehno* prodavnica prilično jadan ovih dana, dolazili su neki odlazili, ali ih je jako malo ostalo i imaju uglavnom nikakav izbor, otvoren je taj novi tržni centar BIG i u njemu dve Tehno prodavnice, ali izbor i cene ništa posebno + poznati ljudi iz onih prethodno zatvorenih koji te belo gledaju na bilo koje pitanje o datom modelu i lupaju neviđene gluposti na jednostavna pitanja na koja znam odgovor (ona velika grupa prodavaca koja još uvek savetuje mušterije da formiraju baterije)

Da li u BG ili negde ima neka prodavnica sa iskusnim osobljem, velikim izborom, normalnim cenama... gledao sam ove internet prodavnice i povela se priča oko televizora i čovek komentariše kako je on kupio isti takav model ali ne u toj internet prodavnici nego u nekoj konkretnoj i da je tamo na akciji dobio svu opremu (wifi, drugi daljinski... koji koštaju papreno) po ceni nižoj nego sam TV.

Kako naći takve prodavnice i kako znati/pratiti kad su im akcije? Dajte imena nekih dobrih pa ću ih ja obići...
    Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
    11.04. 0:12 #2
    Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
  • comi 1342
    Moderator
    • 28.09.2005
    • 1126
    • NS
    • Giulietta ,PUG 106,

Već duže vreme je kupuvina televizora iz Mađarske mnogo isplativija nego ovde, naročito skuplji modeli. Osim ako te zanima da ima DVB-T2 tjuner, onda nema u Hu, moj slučaj. Našao sam i neki broj relativno upućenih prodavaca, što u NS, što telefonom u BG-u, bili su spremni da ih nešto naučim, ali je puno neznanja svugde. Potrošili su mi kile živaca, i na kraju kupih tv preko poznanika sa foruma koji ima STR, na svoj rizik, ima li ili ne željeni tjuner.
    Ako te nešto zanima, pitaj, šta su ti prohtevi i limit, probaću odgovoriti ?
    "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
    "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• uglavnom.bezopasni
      - 42 -
      • 03.02.2005
      • 2235
      • Novi Sad

Možda sam pisao malo naširoko, ali poenta je bila u radnjama sa akcijama i kako saznati kad uz tv ili neki drugi uređaj od 500 evra poklanjaju još dodatne opreme od 150-200, po mogućstvu korisne, jednom sam kupovao neki laptop za kolegu i dobio ono postolje sa ventilatorom i gomilu nekih vaučera za neke škole, bolje da su mu dali jednog bežičnog miša kao korisnu stvar... ali postolje ne mogu da prodaju (naravno kad su lupili neku nenormalnu cenu) i sad si ti sretan što si dobio nešto što jako puno košta bar na papiru, a miša znaju da moraš da kupiš.

TV sam naveo kao primer i ako sam još u dilemi, da li mi treba šesti računar u kući ili da kupim ženi TV pa nek ide sa njim na facebook.
      Uvek znam unapred koji model ću da kupim i uvek se trudim da strpljivo odslušam predavanje o formiranju baterije
      Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
      11.04. 0:12 #2
      Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

Working...
      X