U NS je izbor Tehno* prodavnica prilično jadan ovih dana, dolazili su neki odlazili, ali ih je jako malo ostalo i imaju uglavnom nikakav izbor, otvoren je taj novi tržni centar BIG i u njemu dve Tehno prodavnice, ali izbor i cene ništa posebno + poznati ljudi iz onih prethodno zatvorenih koji te belo gledaju na bilo koje pitanje o datom modelu i lupaju neviđene gluposti na jednostavna pitanja na koja znam odgovor (ona velika grupa prodavaca koja još uvek savetuje mušterije da formiraju baterije)
Da li u BG ili negde ima neka prodavnica sa iskusnim osobljem, velikim izborom, normalnim cenama... gledao sam ove internet prodavnice i povela se priča oko televizora i čovek komentariše kako je on kupio isti takav model ali ne u toj internet prodavnici nego u nekoj konkretnoj i da je tamo na akciji dobio svu opremu (wifi, drugi daljinski... koji koštaju papreno) po ceni nižoj nego sam TV.
Kako naći takve prodavnice i kako znati/pratiti kad su im akcije? Dajte imena nekih dobrih pa ću ih ja obići...
Da li u BG ili negde ima neka prodavnica sa iskusnim osobljem, velikim izborom, normalnim cenama... gledao sam ove internet prodavnice i povela se priča oko televizora i čovek komentariše kako je on kupio isti takav model ali ne u toj internet prodavnici nego u nekoj konkretnoj i da je tamo na akciji dobio svu opremu (wifi, drugi daljinski... koji koštaju papreno) po ceni nižoj nego sam TV.
Kako naći takve prodavnice i kako znati/pratiti kad su im akcije? Dajte imena nekih dobrih pa ću ih ja obići...
Comment