Zimske gadosti ili evo snega eboo njega...
Collapse
X
-
Kako gde, negde stigao na 3 cola, verovatno svih 10 cm do ujutru.
Znam, znam bilo je i gore ... ali je u proseku pre 40-tak god. * je sneg počinjao tek za (tadašnji) praznik krajem novembra.
Sve u svemu, hebo ja njega (snega). Prerano se doselio.
*(kad je bilo "ledeno doba", kako se propoveda od strane ultra pristalica klimatskih promena (koje jesu realnost, ali se zloupotrebljavaju i preteruje se, npr. od 50 m ni 50 cm se nije još podigao nivo mora i slično)Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Comment
-
-
Comment
-
-
Ja sam rešio da sneg dočekam kao putari.. skromno i u krugu porodice..
Desna slika je loš pokušaja pravljenja sneška belića ali nema veze, izmamio sam nekoliko osmeha prolaznika
Comment
-
-
Originally posted by sErGiO View PostJa se ubi od čišćenja, kao da sam u KPZ-u
Vala baš. I ja isto.
Btw. kod nas ti se najviše isplati da si lenj. U petak komunalci očistili sneg taman pre 7 da ne možeš da izađeš iz garaže. E danas, "poranio" (u celih 9 sati) lepo očistio, kad eto njih u podne, pa "Jovo nanovo".
Inače, na "divljem Istoku" pola metra (bez preterivanja).Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Comment
-
-
Kad je već reč o Beogradu, danas sam video 2 ili 3 kamiona sa raonikom koji su posipali so po ulicama ali im je raonik bio podignut i nije služio ničemu. A sneg pada li pada. Šta ga znam, valjda je to neka napredna tehnika čišćenjaex SAABotražitelj
Comment
-
-
Jutros je kroz moju ulicu prosao cistac i samo je bacio rizlu. Par sati kasnije je prosao sa ralom. Pretpostavljam da ima smisla tamo gde je utaban sneg prvo baciti so ili rizlu pa kasnije proci ralom kad sneg otpusti.
Comment
-
-
Comment
-
Comment