Android

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Android

U poslednje vreme mi jako idu na henis svi ti gadgeti tipa FB-a goglete i sličnih koji znaju kad sam prno da izvinete. Niko ih ne zove ali kad dodju teško ih oteraš... to je sve kao za tvoje dobro ali..

Ukratko da li može telefon HTC da bude samo telefon i samo internet kad meni odgovara. Plus me nervira što sve skida i ne pita, znam da može da se podesi ali je sve po difultu namešteno da trošiš, pogasio sam to sada.

Kad kažem da želim ukinuti nalog za sinhronizaciju on mi kaže da će obrisati ceo imenik ili ga ja nerazumem najbolje.

Kako obrisati vezu sa gogletom, ne želim storage mojih bilo čega na njihovom serveru.

Draga Saveta pomagaj...
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

kad si ga upalio prvi put, pitao te za gmail adresu ti upisao i on sve tamo stavio. udjes u imenik i prebacis sve kontakte(move) na telefon pa bekap na sd kard i eto.

sa kastom romom moze sve da se ugasi.
    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

nisam siguran ali mislim da ne moze jer android je njihov brand. predji na winmobile ili jednostavno zasto da ne, zasto ne koristiti tu mogucnost? cisto sumnjam da bilo kome treba moj imenik a extra je fora imati bekap na googletu. 5 puta mi se desilo da ostanem bez kontakata. sto kad god sam gubio tel sto kad su mi ga krali.

e sad, koliko vidim kod mene sinhronizacija radi jedino kad je manuelno ukljucim u onom power control wigetu. inace imam custom rom.

vidim da si deaktivirao nalog na FB, sta ti je bre, sta si isparanoisao?

btw, evo ti jedan add on protiv trackinga https://abine.com/dntdetail.php#
      Last edited by zverko; 12.12.2012, 23:32.
      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Kakve veze ima brend sa mojim podacima, isto kao kad bi windojs rekao moraš nam dati sve podatke..

Nisma se isparanoisao nego me nervira kad kucam nešto dopola on zna i doda, jane gledam i dobijem šta ne želim. Ja to isključim on kod apdejta uključi.

Imam svih 30 brojeva u telefonu i kad ih izgubim ebe mi se, znam sve koji mi trebaju i upisaću ponovo... Uglavnom gde su ti podaci, na mom gmailu nisu... Oćeš da šeruješ na svakom koraku upaljeno pa ako nisi obazriv ideš na internet

FB je već neznam koji sam pogasio a imam ih još bar dva samo ne mogu da se setim koji su...

Isti fazon smaračian u tri čina, trista hiljada nazovi prijatelja, proveri ovo pa ono pa visi stalno ma ko ga džebe... Svi s NFB ja neću...

@Chubbs
        Moram uhvatiti Vuju softanog da odradim ili nekog da ne jurim posle i pitam a što sad neradi
        sad ću da probam to za imenik i karticu...

https.autogas.rs

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

sve moze da se podesi kad imas kastom rom. ovaj dodatak sto sam postaviogore je za komp. probaj, dobra je stvar. brze ucitava stranice.

Comment

• chobo13
            CBC Senator XXL
            • 01.05.2009
            • 1274
            • pozega,srbija
            • AUDI,VW

posle 10god koriscenja nokije,pre god dana uzeo sam HTCdezire z,extra sam zadovoljan tel.ono jes da stalno ima neke sinhronizacije,al meni je uvek na wirellesu pa mi je gmail uvek tu,na fb mi stalno salju poruke tipa alo sto zjevas ovde,radi nesto itd,a ja naravno radim i ne zjevam.msm da ima dosta mogucnosti u opcijama za koje stosta,al to za imenik nisam provalio.kako da ga povratim ako mi se s**** imenik?
            dora,u pravu si za ono pretpostavljanje reci,pa kad upisem zajeb a on dovrsi na ancija,itd...doduse to meni i dalje radi samo sto sam ubacio za nas jezik pa nekad i ima smisla.kako si isklj tu opciju?

Comment

• zverko
              CBC Senator XXL
              • 19.08.2005
              • 7085
              • BGD
              • Audi A4

odes na gmail i kad kliknes na gmail iznad compose u padajucem meniju imas contacts. tako da ako radis master reset ili flasujes novi rom, sa prvim logovanjem gmail povlaci kontakte .
              Last edited by zverko; 13.12.2012, 01:44.

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Čobo nisma mislio na nastavljanje reči nego linka pa kad pišem cfgwdfgwd,com/install želim sam oto i da piše, ne, pamtnjaković doda šta sam posetio an tom liknu a ima svašta čim je install. To se lepo iskluči, nije problem, kao i to da ne pretpostavlja reči umesto tebe al ise opet samo upali kao i poturanje sličnih oglasa i tema i to..

TO je kad si debilana i početnik relativno i korisno ali posle počne da smara, bar mene a onda uvidim šta oni sve znaju o meni i shvatiom da je Orvelova farma odavno počela, čovek je na vreme to napisao.

Ali džaba se priča... Neću da budem Borg još ovo malo što mi je ostalo...

https.autogas.rs

Comment

• nijebitno
                  CBC Senator XXL
                  • 14.03.2006
                  • 629
                  • Modrica

We are the Borg. Resistance is futile.
                  Difference between man and boys is the price of their toys

Comment

• Dora
                    Nadzornik!!!
                    • 24.10.2004
                    • 17451
                    • Novi Sad
                    • FIAT

Ima onaj stari vic o urodjenicima kad kad ispunjavaju poslednju želju pa jedna traži ekser.. Oni se čude što t ali mu daju.. .On se izbode po celom telu uz napomenu "nećete od moje kože praviti bubanj"

https.autogas.rs

Comment

• Dzoni_mkv
                      CBC Senator XXL
                      • 29.04.2007
                      • 875
                      • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Joj bre Doro ja da mogu povezao bih sve zivo Briga me ako znaju o meni. Neka znaju. Niti sam kriminalac, niti sam poznata licnost niti oni imaju bilo kakve koristi od toga sto sam tagovao dete, zenu i sebe i postavio na FB ili bilo gde drugo. Pare da mi uzmu ne mogu ako im ne dam to je jedino sto ne drzim on-line (mislim ne neke velike sume) i to je to. Spam i reklame nisam video ne pamtim. Dobri filteri i reseno sve.

Tvoj problem se moze resiti. Imas custom ROM-ova koji nemaju google certifikate. U tom slucaju ne mozes da koristis Market, google servise itd. Radi kao glupi telefon, a aplikacije instaliras rucno. Ako to hoces, moze. XDA developers forum je tvoja sledeca stanica. Sto se tice "predvidjanja" toga sta trazis, nije mi jasno gde imas problem ali i to moze. Makar na androidu imas razne softerske tastature ako ti je to problem.
                      You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• zverko
                        CBC Senator XXL
                        • 19.08.2005
                        • 7085
                        • BGD
                        • Audi A4

Comment

• Dora
                          Nadzornik!!!
                          • 24.10.2004
                          • 17451
                          • Novi Sad
                          • FIAT

Moja adresa je na internetu 200 godina, nisam dobijao spam skoro nikad ili vrlo retko, sad kad ima trista filtera, junkova i šta znam imam svaki dan pola tone reklame.
                          Ono nastavljanje se odnosilo na pregledače od kojih hromi prednjači a drugi se ugledaju na nega jer pobedjuje. Koristim sva tri zbog foruma pa znam kako se kreću..

Stvar je principa, neću da nemam izbor, ako je besplatno onda je besplatno ako se plaća onda je još gore Nemam tajne niti para tako da nije to u pitanju, jednostavno kad mi neko kaže e to tako mora, ja kažem jedi ovna pa makar da je najbolje na svetu... Tako me vaspitali

Nekad sam sedeo u kafani sa ljudima, sad sedim sa telefonima... Vi sedite sa telefonima a ja ću ako treba sam, ne branim ja vama da ste trendli

Svi vade telefonei vidi ovo ili ono ili samo da pročita nešto ili ej da ti pošaljem ovo imaš plavi zub, ne nemam ali imam zeleni a onda ja izvadim moju nokiju od 2x2 cm ekran i pritiskam bezveze te dugmiće da budem i ja trendli

https.autogas.rs

Comment

• zverko
                            CBC Senator XXL
                            • 19.08.2005
                            • 7085
                            • BGD
                            • Audi A4

nema svrhe da se poredi nekad i sad, apsolutno. izbor je na nama. hocemo li biti online ili ne. privatnost ne postoji vise ni u spavacoj sobi jedino da se zakljucamo u neku shupu a navrata stavimo natpis PRIVATE

Comment

• Dora
                              Nadzornik!!!
                              • 24.10.2004
                              • 17451
                              • Novi Sad
                              • FIAT

Ni to ne vredi, moraš imati tonu olova i specijalni skafander koji obučeš negde drugde dok dodješ do šupe inače znaju gde su ušao, to jest nestao

A onda će dadju da provere zašto ima neka mrlja u koju ne vide

Pre više od 25 godina je snimljena radnica supa termo kamerom kako se lezba sa drugaricom da bi dobial otkaz. Bila je sigurna da su roletne dobro spuštene i sve ostalo

Tako da to nije razlog, jednostano me nervira, sad ću da ga krekujem a onda im dozvolim da vire ali to sam ja dozvolio a ne oni samo dozvolili

Uostalom za par dana će i tako biti svejedno

https.autogas.rs

Comment

Working...
                              X