NLB Banka - Smrdibube udaraju sa svih strana.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • House
    CBC Početnik
    • 06.07.2011
    • 5
    • Novi Sad

NLB Banka - Smrdibube udaraju sa svih strana.

Dakle ovako, odem u supermarket i pazarim kojesta za 13.935.93 dinara, platim karticom. Zatim odem na benzinsku i u svog vernog stojdzu naspem plina za 2.411.14 dinara. i to platim karticom.

I sta sad hoces? Ma necu ja nista, samo me muci sledece: Dodjem kuci, i iz bezveze kazem 'ceri de proveri stanje na racunu, da vidim koliko mi je ostalo, ostalo ti toliko. Dobro, medjutim, djavo mi nedade mira i saberem ja one isecke i fiskalne i uporedim ih sa rezervisanim sredstvima na racunu. Razlika 240 dinara. 240 dinara oni meni uzeli na 13 hiljada....

Ne budem ti ja lenj, nazovem korisnicki servis i odmah me otkace, ne daju takve informacije preko telefona. Reko' cekaj polako, daj da objasnim sta je, ne treba tajne da mi odajete, samo me informacija zanima. Pristade zena. Verica se zove.

Posle objasnjavanja gde sam pazario i sta i kakvo je vreme bilo u tom trenutku, zena ostade u cudu, to je nemoguce ali za svaki slucaj ce ona proveriti sa nekim ali je vec kasno, mozda niko ne bude. I prespoji me na Mocarta ili Betovena, ne razlikujem njih dvojicu.

Posle desetak minuta, javi se gospodja(ili gospodjica) Verica. Kaze ovako, uspela je da "uhvati" direktora i ako je vec tako kasno(16:30) a i petak je, najradosniji srpski praznik. I da ne duzim, dobih ja objasnjenje kako ta moja transakcija iz supermarketa a i ona sa pumpe idu prvo u London pa se tamo nesto tubma i konverzira u nesto drugo pa se sve to vraca u Srbiju i da se onda to sve podeli na ravne casti.

Ukratko, oni meni sad uzmu 240 dinara na 13 hiljada pa ih tumbaju kojekuda po belom svetu i onda mi ih vrate posle odredjenog vremena.

Koliko ima dnevno transakcija pa puta koliko para pa...

Mozda neko izgugla nlb banku, pa mu ovaj tekst zapadne za oko a mozda bude i na nekom polozaju pa ga ovo zainteresuje po sluzbenoj duznosti. U svakom slucaju ne moze da skodi.
  • TheWickerMan
    CBC Senator XXL
    • 11.09.2007
    • 791
    • DE
    • AR Giulietta TCT

U toj banci za proveru stanja na bankomatu skidaju 30 dinara ... to dovoljno govori kakvi su kreteni!

Comment

• uglavnom.bezopasni
      - 42 -
      • 03.02.2005
      • 2235
      • Novi Sad

Sve banke koje nemaju svoje bankomate nego ih iznajmljuju moraju da naplaćuju proveru stanja na bankomatu neki dinar, a i pametnije je da se ljudi druže dok stoje u redu i čekaju (pošto je na šalteru provera besplatna) da ih usluži ceo jedan šalterski radniki u celom gradu (radnim danima ih ima 3 na 5 lokacija) koji se zna sa svima (i sve o svima) koji čekaju i... onda sam ja promenio banku, bez obzira što u banku uđem jednom u tri meseca da dodam para na račun, kad se potroši plata pre vremena. Za sve ostalo tu je e-bank.
      Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
      11.04. 0:12 #2
      Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

Working...
      X