Meni nije jasno kako su uspeli da unutrašnju stranu urade lepo, a spoljnu "navrljili"? :/ Kao da je onaj ukrasni "ram" nepravilno postavljen. Lepo ja rekoh ovom Slavku iz Ar, koji je njihov monter i to dobar, a i dobar je čovek:
Što ne rekoste, da to "izvadim" ubodnom testerom, bilo bi u desetu...
ajd da se ukljucim u temu , posto se bavim tom stolarijom preko 10 godina , poenta je da imas dve opcije, il da menjas il da oprostis, 4 mm je stvarno zanemariva stavka, inace, greska jeste, ali ne takva koja se vidi sa 3 metra. dakle, ako vidis gresku sa 3 metra- reklamacija je opravdana. to je sa, moze se reci, pravne strane u gradjevini, ici sad sa sublerom i meriti, pa dokle bi nas to dovelo. sa druge strane, za svoje pare mozes da trazis sta hoces i imas srece da su te ispostovali. meni su iz jedne firme, koja se bavi proizvodnjom panela, isporucili ALU panel od 200 € sa greskom u plastifikaciji (narandzina kora), to je vec greska koja je nedopustiva.
prva greska je uradjena zato sto je "majstor" obelezio gornju stranu i odsekao visak, umesto da prepoli, ili da odsece bar donju stranu, ali kad je video sta je uradio, bila je varijanta: ako prodje - prodje.
nemoj samo da im proveravas dijagonale polja tj. da se igras sa metrom
... prva greska je uradjena zato sto je "majstor" obelezio gornju stranu i odsekao visak, umesto da prepoli, ili da odsece bar donju stranu, ali kad je video sta je uradio, bila je varijanta: ako prodje - prodje.
Sad na kraju mi nije jasno, ti se to nama žališ ili se pitaš šta da radiš?
Naravno da ne bih skinuo vrata po ovoj zimi ali bih insistirao da se to dovede u red na bilo koji način koji mene ne košta živaca i novaca. U suprotnom bih možda ipak razmislio o opciji da i nije toliko zima naspram zadovoljstva da neko popravi glavom taj otvor
Naravno zadovoljstvo od pravljenja ogrilce sa vratima ne bih drugom prepustio
Koji god da je proizvodjač toga, ovo je sramotno za njega i ja ne bih razmišljao ni trenutak da to popravim o svom trošku.
Comment