Pomoc banka i prevara?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BOOST
    Founder - Admin od Začetka
    • 29.09.2004
    • 8726
    • Gislaved//Sweden
    • SAAB 9000 AERO R; SA

Pomoc banka i prevara?

Sledece: Vecheras prebacim pare na jedan rachun na Nordea banki, svedskoj, i posaljem caleta da ide da sa mojom Visa karticom u Vrbasu na bankomat Continental banke.

Drzim ga na telefonskoj liniji dok istovremeno pratim sta se desava na mom racunu.

Posle ubacene cifre od 17800 din dok kod njega jos stoji Procesing na monitoru, ja vec vidim da je sa konta skinuto 1999,1 SEK.

No, pazi sad, bankomat prestaje sa operacijom i prikazuje da je isplata nemoguca

Cale stoji zbunjen, kaze da proba ponovo, kazem probaj, no jasno posto je vec skinuo sa mog racuna novac i ostavio ga skoro praznim, da daje poruku da nema pokrica..

Shta sad!

PS: 206 >> 2788,35 su onih 300? koje si poslao

Ima li ko resenje za ovo sranje!
    Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
    move your mind
  • *Egon*
    CBC Senator XXL
    • 31.12.2004
    • 1232
    • Beograd, Dorcol, N 44

Boost, samo moze da ti pomogne tvoja banka.
    Idi u banku i trazi da provere transakciju sa nasom bankom.
    Mora da dobiju potvrdu da je transakcija obavljena.
    Tebi prvo skidaju pare, a onda se isplacuje.
    Verovatno je nesto puklo u tom trenutku i transakcija nije obavljena.
    Resices problem sa svojom bankom.
    Garaza
    1996 SAAB 900 NG Cabrio

Comment

• BOOST
      • 29.09.2004
      • 8726
      • Gislaved//Sweden
      • SAAB 9000 AERO R; SA

OK.. ali, VISA sistem je u pitanju, ukoliko ja odem i zalim se ovde mojoj banci, definitivno ce dobiti problem od VISE, to nesme da se desi, moze da odbije da ti isplati pare iz nekog tehnickog problema, ali NIPOSTO nesme da uzima pare sa racuna, a upravo se to desilo
      move your mind

Comment

• 206
        Admin od ispočetka :)
        • 09.12.2004
        • 9548
        • Beograd
        • 206

Definitivno se zali svojoj banci, ali OBAVEZNO savetuj oca da ode do banke ciji je bankomat koristio i da zatrazi evidenciju isplata u tom periodu sa bankomata, odnosno potvrdu NAPISMENO od banke da bankomat takvu isplatu NIJE napravio. To je jedini nacin da dokazes svojoj banci, a ona dalje VISI da isplata u stvari nije izvrsena iako je novac skinut, u suprotnom kako mislis da ti poveruju da novac nikad i nije uzet sa bankomata? Po njihovim podacima, jeste.

Trk u Continental Banku po zvanican papir da ta i takva isplata u stvari nikada nije napravljena sa tog bankomata, sa sve memorandumom banke, potpisom i pecatom, jedini nacin.
        The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• BOOST
          • 29.09.2004
          • 8726
          • Gislaved//Sweden
          • SAAB 9000 AERO R; SA

Ovo ce morati SAABo da uradi sa mojim caletom, vec odma sutra ujutru, sto je fazon site continental banke nije pristupaca, bar ne u vreme kada sam probao da kontaktiram...
          move your mind

Comment

• ada
            CBC Senator XXL
            • 04.06.2005
            • 2375
            • Novi Sad
            • Svasta nesto

prvo kada si uradio transakciju!!!
            a drugo svaka transakcija koja se odradi posle 16:30h neprodje odma to jest tvoja banka ti skine pare a izvestaj dobijas tek sutra! tako barem meni radi elektronsko placanje jer svako placanje mora da predje preko narodne banke jugoslavije koja je inace zaduzena za platni promet!
            Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
            Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
            Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
            Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• Eon
              Moderator
              • 10.03.2005
              • 4225
              • Beograd-NBG-44
              • Superb 2.0 4x4 DSG

Banka ciji je bankomat mora da ima izvestaj o isplati, kojom se dokazuje da li se novac isplatio ili ne. Na kraju svakog dana se gleda da li postoji razlika izmedju isplacenog novca i stanja na izvodu iz automata, pa ako postoji razlika koja se poklapa sa novcem koji je trebao da mu bude isplacen.......
              Na kraju krajeva, tu je i snimak kamere koji je prisutan na svakom automatu!!!!!
              Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
              Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• BOOST
                • 29.09.2004
                • 8726
                • Gislaved//Sweden
                • SAAB 9000 AERO R; SA

ada12

O chemu prichas, bankomat je on line, kartica je Sveske banke, ubacena u Vrbasu u Continental bankomat , bankomat momentalno u sistemu Elektrona skida pare, nema para na kontu nema vadjenja. Ovaj je skinuo pare sa mog racuna u svedskoj ali ih nije isplatio, Eon je razumeo poentu.
                move your mind

Comment

• ada
                  CBC Senator XXL
                  • 04.06.2005
                  • 2375
                  • Novi Sad
                  • Svasta nesto

isplata ce biti ujutru! to pokusavam da ti kazem!!!!
                  Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!

Comment

• BOOST
                    • 29.09.2004
                    • 8726
                    • Gislaved//Sweden
                    • SAAB 9000 AERO R; SA

Kome ce bankomat da isplati pare ujutru? Nemislis da ce samo da ih izbaci? Onako na ulicu

Pazi jedan VISA elektron bankomat je tu da ljudi u proputovanju izvade novce, nema tu sta da se ceka, ili mislis da su ovi u Vrbasu odlucilii da nateraju narod da noci i bude zarobljen u gradu preko noci, da bi sacekali jutro i dobili svoje pare? Nerazumem, nije mi se desavalo nikad nesto slicno.

Pa vadio sam sa Svedskom karticom svuda po SCiG pare, momentalno.

ransakcija je radjena izmedju 2 konta u Svedskoj banci preko neta, dakle momentalno pristupacne pare, O chekanje, zakoni EU

Vidis na screen printu da su pare ushle, i da su izashle ali gde su otishle?
                    move your mind

Comment

• dranix
                      CBC Senator XXL
                      • 04.10.2004
                      • 3079
                      • Antwerpen/Belgium
                      • Saab 9-3

Verovatno nije bilo para u bankomatu. To nije razlog da ne prekine proces transakcije. Nema para nema ni transakcije. Ja prosto ne mogu da verujem da je to moguce od strane sistema onakvog kakav je a desilo se. Neka provere u banci SVE. Zna se koliko je bilo para u bankomatu. Sve se zna. 206 je u pravu. To treba raditi (pokusati).

Comment

• Saabo
                        Moderator
                        • 29.09.2004
                        • 1724
                        • Vrbas
                        • SAAB 9000 2.3T STANDARD :D

Idem sve sa da im j... Pusticu im gas, imam pun gepek toga
                        Ali pre toga cu uzeti sve pare sto imaju i nemaju i oni koji su dosli i oni koji nisu dosli
                        SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran ... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...

Comment

• ada
                          CBC Senator XXL
                          • 04.06.2005
                          • 2375
                          • Novi Sad
                          • Svasta nesto

sory ja sam skontao da si ti prebacivao pare nekome na racun!!!!

Comment

• BOOST
                            • 29.09.2004
                            • 8726
                            • Gislaved//Sweden
                            • SAAB 9000 AERO R; SA

Nemas problemas

Saabo, kazi im da je bolje da nedolazim ili da im Svedi nezaviruju u poslovne tajne
                            move your mind

Comment

• pigeon
                              CBC Član
                              • 14.09.2005
                              • 10
                              • Sombor
                              • Škoda Octavia TDI FL

Imao sam slican slucaj u jednoj nasoj banci. Bitno je da pare njemu nisu izasle na bankomatu i da je uzeo karticu. Meni je tako drzao sredstva u stanju da su rezervisana nekih 15 dana. Posle toga ih je skinuo sa rezervacije. Naravno odmah sam kontaktirao banku i oni su stornirali transakciju, mada po njihovom bi se to automatski storniralo, jer pare nisu izasle.
                              Berza polovnih automobila
                              www.autokrtica.com

Comment

Working...
                              X