Razumem , ali sa kojim pravom drze pare koje nisu izasle toliko dugo, to nisu njihove pare niti ja imam zelju da finansiram poslovnost te banke? Razumemo se.
Pomoc banka i prevara?
Collapse
X
-
Javlja mi se SAABO na SMS, kaze: Transakcija je delimicno odobrena ali nije isplacena. Bankomat nije dobio povratni info od Svedske banke i blokirao je karticu? Kaze da pogledam racun i stanje oko 14:00.
Koja glupost. To je upravo to sto nesme da uradi, ako negde zaskripi u povratnoj komunikaciji nesme da skida pare
Kazem mu da probaju da izvade izvesnu manju sumu cisto da vide da li sad radi, dok kazu da nece jer bankomat je pravio sranja dok su bili na banci tako da je po svemu sudeci bankomat krivacAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
-
Zaboravio sam da kazem da je u mom slucaju bankomat radio VEOMA sporo i da sam čekao na svaki sledeći korak po minut-dva. Tipu ispred mene, koji nije bio strpljiv je izbacio traženih 6500 din. u momentu kada je on ušao u banku da se žali, pa mu je neko sa razbarušenom frizurom (snimak sa kamere) pokupio pare. Kada je posle video da i ja imam problema, ponadao se da će mu vratiti pare, ali oni su proverili i videli da su mu pare izašle, imaju sliku da neko čupav uzima pare, tako da nije ništa uspeo da uradi...
Tip je onda satima dežurao ispred bankomata da vidi da li i drugi imaju problema, dolazio danima u banku, ali ništa... Nije bio dovoljno strpljiv...Berza polovnih automobila
www.autokrtica.com
Comment
-
-
Bio sam u 14 opet u banci i lik kaze da je poslao zahtev u Beograd, da vide sta je sa tim i da ne moze nista da uradi dok se ne sazna sta je bilo. Spomenuo je i da kad budu praznili - punili bankomat, da ce videti da li je sve po ps-u il ima viska ... pa ako ima onda moze nesto da uradi, al kako bilo nista pre nego li se odblokira kartica i dok ovi iz BG-a ne provere stvar. Bas kad smo bili u banci dolazi jedna zena i htela je da podigne 15.000, a bankomat joj dao 300i dosla da se zali... Al je dobila listu da je isplaceno 300. I lik je rekao: ?Bankomat je procenio da nece da vam da vise?
I zena je rekla, e bole me... idem na drugi bankomat
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
mali off. pre par godina kad su kod nas poceli da postavljaju bankomate malo masovnije, ja reko ajde da probam, i u mojoj banci na njihovom bankomatu pokusam da podignem odredjeni novac, a bankomat ni manje ni vise nego "Vasa kartica je zadrzana, molimo obratite se Vasoj banci..." ja gde cu sta cu, vidim portira kroz prozor, koji sedi sa druge strane bankomata i lepo njega ispreskacem da mi otvori bankomat i vrati karticu
Naravno kartica zablokirana, ja kuci, zovi centralu banke, da je odblokiraju, a oni ce meni da je doslo do tehnicke greske i da moram da napisem zahtev i to sve da bi mi oni vratili karticu. Ja reko ma samo je ti odblokiraj evo kartica kod mene u rukama, a on meni, ne gospodine kartica je u automatu... kez.:Cuore Sportivo:.
Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 103HP 96`
Comment
-
-
Novac vracen, bankomat Continental zatvoren
Na bankomatu Komercijalne banke novac isplacen danas:
2005-11-21 Uttag utl 1.994,64
Case dismistAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Konacno nesto pametno da urade... Jel si predavao zehtev il su oni (kontinental) sve odradili?
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Ma, nisam nista predavao, sami...
Sad cu da trazim od Continental banke 500e ostetu, sto sam morao da ostanem u Brmbasu 2 dana extra , izgubljeno vreme, hotel itd
Fuj, daleko im kuca, necu , zezam seAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Pa vadio sam sa Svedskom karticom svuda po SCiG pare, momentalno
imam poznanika kojima se to desavalo na bankomatima Societe General banke, i imali su grdne probleme da povrate svoje pare (banka se jednostavno pravila luda, kao nemaju pojma i po njima je sve u redu) sve dok nije potegnuto pitanje krivicne tuzbe, pominjanje inspekcije centralne banke i ono finalno- malo reklame po medijima.
na kraju, sve se dobro zavrsilo, ispostavilo se da su neki bankomati pogresno instalirani (programirani, podeseni, softver bajat, sta li vec) odnosno da je banka uzrok i krivac za probleme tog tipa.
domaca banka, nista SWE niti VISA.
vazno je da otac odmah sastavi pismenu primedbu/zahtev sa tacnim opisom kolicine novca, mesta bankomata i vremena transakacije.
mislim da ce sve biti ok, osim te nelagodnosti da pare nisu bile na raspolaganju kada su bile nuzne.
sorry, ovde jos ne vazi praksa na koju si navikao u EU, pa ni u tom pitanju a ni kada su i "strane" banke ovde u pitanju.
zato je vazno da je marketinga banaka svuda u neogranicenim kolicinama...
filantropivolvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
On-line u Srbiji?
Ti BOOST kao da ne znas kako ovde stvari funkcionisu. Kosa mi se na glavi podigne kad vidim nekog u maxiju ili rodic supermarketu kako hoce kartricom da plati. Racunaj bar 7 min ces da cekas ne snam sta....Što više za što manje
Comment
-
-
Comment
-
Comment