Bio sam u iskušenju da otvorim novu temu o letu i šta snjim raditi pošto je ovo idila, i lepo izgleda ali i trava raste, u nedelju sam kosio travu, malo sredjivao baštu i sl... Crkao sam ko vaška a tek je početak
ja sam zimus glumio irvasa i vukao sanke,a sad trcim za biciklom ucim moju cerku da vozi,znaci disem na skrge koliko se umorim...ali to mi je najvece zadovoljstvo
Na Galenici katastrofa, na zgradama izlupana stakla, sva kola ulubljena, dok sam stiao da bacim ćebad na kola punto je zadobio desak rupa po krovu i haubi windows 7 screen shot
Pa kad naši političari sebi dodelili plate u hiljadama evra i nije ih sramota. Imaju obraz kao prljav đon. U isto vreme državi škripi para za razne stvari, između ostalih i protivgradne rakete. Građanima izlapani auti, stakla i krovovi kuća, seljacima isto plus usevi a koliko je potrebno za setvu plus prođe godina do sledeće mogućnosti da se zaradi koji dinar iz zemlje.
Konačan bilans ovog nevremena je oko 30 ulubljenja na mom puntu. Iako sam uspeo da bacim ćebad na njega zahvatilo a je 20 sec leda i to je bilo dovoljno. Najviše je stradao krov koji je sav grbav i hauba. Haubu ću nositi na vakum, krov ne diram, tamo nema spasa...
Pre podne, pokosim travu u voćnjaku i krenem kolima u tržni centar. Sunce sija, kad posle 15-tak minuta švrljanja po prodavnici, napolju pljusak! Brzo je protutnjao i sunce ogrejalo. Vraćam se kući, kad, nešto se bijeli u dvoru zelenom:
Ovaj grad je bio 5-6 mm, pa je pričinio manju štetu nego prošlogodišnji, koji mi je polomio stotinjak crepova i pričinio veliku štetu na voću i vinogradu.
Comment