Kažu Lafe nisu dobre kvare se i slično.. Možda je to istina ali je istina i da nisu dosadne. Uzmeš nekog šmrljavog japapanca i sedneš i teraš, to je bre dosadno ili nekog Golfa dva i teraš ga doživotno..
Ovo (Alfa) te tera na svašta od euforije dok voziš do teškog popizditisa kad ne voziš a treba ti
Uglavnom kad nije htela da ide otkunuo sam joj glavu i volan i malo urnisao vrata pa sam je za kaznu gurnuo u sred bašte jer bez volana nemogu da je premestim u kraj i sad tu čami čekajući..
Onda pošto nisam imao drugi prevoz rešio sam da pravim roštilj ali mi je gospoja uvalila više koamda mesa a onaj stari je malecki i dostatan ali sad držimo dijetu pa nam treba veći
Ovako to počinje, dobiješ kutiju, mislim ne dobiješ platiš je ali nemoj da se z****š ko ja pa kao žurim i ne uzmš kolica, teška je u pm dok je nosaš do blagajne...


I evoooogaaaaa, finalni proizvod doradjen u metalnim zavodima Dora Autogas Novi Sad smrdibuba iz belih.. oooopsss pogrešan tabak...
Uglavnom iz slika se vidi da je glavna i nezamenljiva alatka Pivo, u ovom slučaju je to Amstel ali možete koristiti i drugo koje preferirate.. Zašto je bitno? Pa za to jer dok nisam otvorio drugo nisam ukapirao da štafove F turam u rupe C a šrefovi F su 5mm a rupe C su za 6 mm i vidim nešto klamće i fali mi matica 5mm a ne kapiram šta je problem sve dok nisam doneo maticu od 6mm i natako je na šraf F od 5mm. Onda sam otvorio drugo pivo i sve je krenulo kako treba...

Ulažem oštar protest protiv pravioca nalepnica jerbo sam kod druge tek ukapirao da sam džaba odvajao od pogrešne strane nalepnice jerbo je to bila za drugi zid. Sledeću sam znao kako ali mi se zgužvala i ulepila sama oko sebe a tek ttreća je ispala kako treba, pogadjate kad sam otvorio treće pivo koje žena nije htela da mi donese i pored imog insistiranja pa sam otišao sam da donesem. Ni te žene nisu ko što su bile... Kao spalićeš meso ...Pfffttt, paja pečem roštilj na ivici kineskog zida, u vodi do brade, sve radim iznad glave i opet uvek dobar i samo dobar roštilj bude...Uglavnom tada mi se javilo kako treba i nekako sam je zalepio, ima nekih mana ali meni je dobro, ona manja okrugla je lakša, iz komada je i samo je debil može zalepiti naopako jer je samo za jedan zid... Čujem iz publike da mogu ja to ipa ali to su zlurada dobacivanja, ne osvrćem se ali sam vas sve zapisao...

Puštanje u pogon i provera kvaliteta farbe... Mlatim onom pičilicom da se raspiri vatra a onda se setim pa Bre onaj Dora ima kompresor u radionici a ti imaš roštilj na točkovima, tada baš nisam bio siguran da li Dora ima roštilja a ja kompresor ili obrnuto ali dogovorili smo se oko podele plena kasnije pa nije bilo frke... Ferari medju roštiljima bre i oteram ga u domet kompresora pa je vatra bila za 47 sekundi, što se vidi na slikama mereno tačno a ne kao one smrdibube paukovske koje mere od oka... Iako sam bio skeptičan oko lepe crne boje, ne znam čime su farbali ali i dalje je crna, ne zbog gara nego crna onako normalno, čak i sada kad je Dora i ja isti jedan...

Dok se setim, nekom smo opet opljačkali viljušku sa roštilaj CBC, nisam ja majke mi, neko je drugi pakovao u auto... Nek se javi vlasnik viljuške, neće je dobiti jer je dobra ali da znam ko je da se ne srećemo bezveze ako ne moramo
Na slici iznad je umetničko delo iz 21 veka od priučene umetnice ali to ne smem kasti naglas i ako posetioci paviljona bace pogled videće više vrsta mesa koje je namenjeno za se ispeče i pojede.. Znači to je neka kratkoročna umetnost pa je valjda zato češće ponavljamo... Nisam samo suguran da li da rastavim roštilj jer i sastavljanje zabavno ali traje...

I ovde iz priloženih slika provejava da je pivo bitan faktor prilikom pečenja roštilaj iz nekoliko razloga ali to neću da vam otkrijem jer su to velike tajne Majstora Krkandže iz Smrdibub ah opet pogrešana tabak.. Uglavnom dosetite se i sami za šta se sve Pivo može upotrebiti... Nije ni kafa na odmet ali ne znači toliko...

Srećom ima nas samo troje i jedna je na strogoj dijeti
Bon apetit što bi rekao onaj Majstor Krkandža...
Ovo (Alfa) te tera na svašta od euforije dok voziš do teškog popizditisa kad ne voziš a treba ti

Uglavnom kad nije htela da ide otkunuo sam joj glavu i volan i malo urnisao vrata pa sam je za kaznu gurnuo u sred bašte jer bez volana nemogu da je premestim u kraj i sad tu čami čekajući..
Onda pošto nisam imao drugi prevoz rešio sam da pravim roštilj ali mi je gospoja uvalila više koamda mesa a onaj stari je malecki i dostatan ali sad držimo dijetu pa nam treba veći

Ovako to počinje, dobiješ kutiju, mislim ne dobiješ platiš je ali nemoj da se z****š ko ja pa kao žurim i ne uzmš kolica, teška je u pm dok je nosaš do blagajne...







I evoooogaaaaa, finalni proizvod doradjen u metalnim zavodima Dora Autogas Novi Sad smrdibuba iz belih.. oooopsss pogrešan tabak...
Uglavnom iz slika se vidi da je glavna i nezamenljiva alatka Pivo, u ovom slučaju je to Amstel ali možete koristiti i drugo koje preferirate.. Zašto je bitno? Pa za to jer dok nisam otvorio drugo nisam ukapirao da štafove F turam u rupe C a šrefovi F su 5mm a rupe C su za 6 mm i vidim nešto klamće i fali mi matica 5mm a ne kapiram šta je problem sve dok nisam doneo maticu od 6mm i natako je na šraf F od 5mm. Onda sam otvorio drugo pivo i sve je krenulo kako treba...

Ulažem oštar protest protiv pravioca nalepnica jerbo sam kod druge tek ukapirao da sam džaba odvajao od pogrešne strane nalepnice jerbo je to bila za drugi zid. Sledeću sam znao kako ali mi se zgužvala i ulepila sama oko sebe a tek ttreća je ispala kako treba, pogadjate kad sam otvorio treće pivo koje žena nije htela da mi donese i pored imog insistiranja pa sam otišao sam da donesem. Ni te žene nisu ko što su bile... Kao spalićeš meso ...Pfffttt, paja pečem roštilj na ivici kineskog zida, u vodi do brade, sve radim iznad glave i opet uvek dobar i samo dobar roštilj bude...Uglavnom tada mi se javilo kako treba i nekako sam je zalepio, ima nekih mana ali meni je dobro, ona manja okrugla je lakša, iz komada je i samo je debil može zalepiti naopako jer je samo za jedan zid... Čujem iz publike da mogu ja to ipa ali to su zlurada dobacivanja, ne osvrćem se ali sam vas sve zapisao...



Puštanje u pogon i provera kvaliteta farbe... Mlatim onom pičilicom da se raspiri vatra a onda se setim pa Bre onaj Dora ima kompresor u radionici a ti imaš roštilj na točkovima, tada baš nisam bio siguran da li Dora ima roštilja a ja kompresor ili obrnuto ali dogovorili smo se oko podele plena kasnije pa nije bilo frke... Ferari medju roštiljima bre i oteram ga u domet kompresora pa je vatra bila za 47 sekundi, što se vidi na slikama mereno tačno a ne kao one smrdibube paukovske koje mere od oka... Iako sam bio skeptičan oko lepe crne boje, ne znam čime su farbali ali i dalje je crna, ne zbog gara nego crna onako normalno, čak i sada kad je Dora i ja isti jedan...

Dok se setim, nekom smo opet opljačkali viljušku sa roštilaj CBC, nisam ja majke mi, neko je drugi pakovao u auto... Nek se javi vlasnik viljuške, neće je dobiti jer je dobra ali da znam ko je da se ne srećemo bezveze ako ne moramo

Na slici iznad je umetničko delo iz 21 veka od priučene umetnice ali to ne smem kasti naglas i ako posetioci paviljona bace pogled videće više vrsta mesa koje je namenjeno za se ispeče i pojede.. Znači to je neka kratkoročna umetnost pa je valjda zato češće ponavljamo... Nisam samo suguran da li da rastavim roštilj jer i sastavljanje zabavno ali traje...



I ovde iz priloženih slika provejava da je pivo bitan faktor prilikom pečenja roštilaj iz nekoliko razloga ali to neću da vam otkrijem jer su to velike tajne Majstora Krkandže iz Smrdibub ah opet pogrešana tabak.. Uglavnom dosetite se i sami za šta se sve Pivo može upotrebiti... Nije ni kafa na odmet ali ne znači toliko...

Srećom ima nas samo troje i jedna je na strogoj dijeti

Bon apetit što bi rekao onaj Majstor Krkandža...
Comment