kupovina usisivaca

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

kupovina usisivaca

nekada, ne tako davno, imao si da kupis sloboda cacak i jos neke a danas je ocigledno to postala nauka.

daklem, treba mi savet oko kupovine usisivaca. Ima sa kesom, bez kese, sa vodom, bez vode, sa ciklonima cunamijem i ostalim nepogodama i bez... sta od toga zaista valja?

trenutno imam neki cepterov vodeni, sa kojim bas i nisam zadovoljan, u****va 'nako a kad treba da se opere gomila delova i zauzme pola kupatila.

preporucuju mi neki gorenje sa ciklonom ali da trazim koji ima neki hepa filter odvojen od posude u koju se skuplja prasina... aaaaaaa
    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
  • chobo13
    CBC Senator XXL
    • 01.05.2009
    • 1274
    • pozega,srbija
    • AUDI,VW

ja kupio neki kercherov polovan od 1000w bez tih nepoogoda,falila mu kesa,ima crevo i lepo vuce a onaj dubeci je na tockice!
    slobodinih ima i dan danas da se kupe ali mislim da su sa kineskim motorima.a i cena im je pozamasna s obzirom da im je modell ostao klasika!

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

Samo Kirby. Sve ostalo je bacanje para, trosenje struje i gubljenje vremena.
      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Chubbs
        Everybody lies
        • 29.01.2006
        • 5807
        • Novi Sad
        • Audi A6 1.8T

jedan "distributer" je bezao preko baste a oni koje je zvao i sto su ga cekali u kombiju da podele plen, su zaboli gas patos i ostavili distributera. Sad i da hocu da kupim, ne mogu
        Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.

Comment

• chobo13
          CBC Senator XXL
          • 01.05.2009
          • 1274
          • pozega,srbija
          • AUDI,VW

mora da je bila full prezentacija,

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Kirbi je zidarski (masonski) usisivač i ne bih ga kupio da je pita pošto ga nema u prodavnici ...

U principu vodeni ne razbacuju prašinu prilikom u****vanja i to je bitno nekom ko je alergičan na tu kućnu prašinu. Ostalim je to bitno kao i lanjski sneg...
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• expendable
              CBC Senator XXL
              • 04.11.2009
              • 3662
              • Bor

A i sam Chubbs je rekao glavno u vezi "vodenih" (više čistiš (pereš) mašinu nego kuću).
              Iako mali radijus "pojačava" "centrifugalnu" (iliti inercijalnu centipetalnu) silu te teorijski može da svuče i mala zrnca (čega već ima u kući) CIKLON (ili "ciklon") usisivačkih dimenzija može biti samo nakaradna stvar (još od plastike a ne metala, postaje groteskno). Možda kod većih (hotelskih) može i da se napravi kako treba ali u par litara zapremine (sa sve skupljanjem prašine ispod sebe?!) više liči na "elektropionir".
              Šta god da kupiš kupi klasičan sa papirnim uloškom. Ne razumem se u usisivače (nešto posebno) pa ne znam ni koji brend ni šta daj bože. Svaki metalni detalj vredi više od "tehničke karakteristike" kao što je 99 ili 99,99% skupljenih grinja (ajd' proveri takve navode, mogu iz marketinga da pišu šta im padne na pamet a u stilu "hiljadu vati P.M.P.O." za audio sistem 2x10W).
              Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).

Comment

• Paranoid
                CBC Senator XXL
                • 13.01.2009
                • 622
                • Beograd
                • Fiat 131 1300

Jel imas Cleansy ili tako nesto ? Mislim da ima neka fora sa njim da hoce da se zapusi u jednom delu pa zato slabo radi Bila kod drugara ta prica. A kirbi jeste da izvlaci sve zivo al brate jel nam fali nesto sa obicnim usisivacem
                Heavy horses ! Move the land under me ...

Comment

• sasha015
                  CBC Veteran
                  • 29.02.2008
                  • 153
                  • LOznica
                  • Hyundai i-20

Kirbi je verovatno i dalje 1000 evra.
                  Ko ima u ovoj situaciji da da toliko novca za usisivac,ja ne znam.Za te pare plati 5 godina da ti neka zena cisti kucu,pa te nije ne briga koji usisivac imas.

Usisivaci sa vodenim filterom su dobri,ali mora da se cisti svaki put posle pranja i da se suse posude jer zna strasno da se usmrdi.To zna da bude tako frustrirajuce.Ako ti zena u****va,onda te bas briga,ali ako ti u****vas-preskoci.

Samo klasika,gde se kese menjaju.
                  Gledaj da ima sto vecu usisnu snagu,valjda je 400 wati neki standard trenutno.
                  Prosle godine sam kupio neki filipsov,oko 13.000 je placen.KOristi tzv "s bag"kese.Veoma lako se menjaju i ima ih raznih.Sa mirisom,antialergijske....Kada kupujes usivac gledaj dostupnost zamensikh kesa.
                  Tepihe ionako iz kuce nosim na pranje svakih 6 meseci i ono sto izadje iz njih pranjem nijedan usisivac ne moze da izbije.
                  Mozda taj Kirbi,o kojem postoje hvalospevi.

Comment

• zverko
                    CBC Senator XXL
                    • 19.08.2005
                    • 7085
                    • BGD
                    • Audi A4

kirbi je kod nas 1900e. a ovako moze da se uzme i za 5x manje.

ja sam imao philips 1600w sa suvom posudom, 3 stepena filtracije + HEPA. placen je nekih 250e i radio je sve dok kirbi nije usao u kucu. prodao sam ga na limundu za 2000din

trenutno ne postoji usisivac koji moze da u**** ono sto kirbi moze. uverio sam se na delu. svojim usisivacem za koji sam mislio da je high tec sam 100x presao parce tepiha 50x50. i kao u****no. posle toga kirbi je izvukao cudo iz istog parceta. dakle, obicni skupljaju krpnu prljavstinu ali kad je u pitanju mikro prasina tu kirpbi pocinje. ne reklamiram, zabole me, samo kazem da od kad imamo kirbi u kuci prasine skoro da i nema.
                    Last edited by zverko; 04.06.2013, 18:30.

Comment

• Dora
                      Nadzornik!!!
                      • 24.10.2004
                      • 17451
                      • Novi Sad
                      • FIAT

Hteo sd da rečem da ne bi nikad kupio nešto što se prodaje od vrata do vrata, kao sekta.
                      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• zverko
                        CBC Senator XXL
                        • 19.08.2005
                        • 7085
                        • BGD
                        • Audi A4

pa kako drugacije da nas urade za dve iljadarke...

Comment

• slobodank
                          Moderator
                          • 26.11.2007
                          • 1338
                          • Stara Pazova
                          • Fiat Idea 14.16v lpg

Ovi nose kirbi sa sobom da pokažu šta ne valja a osnovna verzija ide od 1600 pa na dalje.
                          "Ever since its foundation in 1999, HYLA International has been on its road to success in commercializing its Air and Room Cleaning System. With its more than 6,000 representatives, HYLA features among market leaders in more than 80 countries round the globe. Marketing, sales and service as well as a close contact with its customers and business partners are HYLA's main focus."

Comment

• Chubbs
                            Everybody lies
                            • 29.01.2006
                            • 5807
                            • Novi Sad
                            • Audi A6 1.8T

a svi smo odrasli pored sloboda cacak. katastrofa.

ljudi, nemam ja stan za te usisivace. auto mi vredi manje od toga, za te pare mogu da menjam stanove kad se zaprljaju pa tako godinu dana. Svaka cast ko moze da prisuti, ja necu.

uzecu prvi sa police a ovo cepterovo smece, koje isto tako svi hvale, cu pokloniti nekome.

hvala svima na ucescu.

Comment

Working...
                            X