Kupovina televizora, SAMSUNG UE42F5500?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zvrle
    CBC Senator XXL
    • 01.11.2005
    • 961
    • Beograd, Batajnica
    • Golf 4

Kupovina televizora, SAMSUNG UE42F5500?

Sređujem stan pa je na red došla i tehnika, zapelo je kod tva, danas je stvarno teško izabrati model.
    Nakon nekih mojih istrživanja (neki podaci za izbor modela su: dužina sobe je 5m, treba da ima wifi, mogućnost priključenja ext.hard diska, neću 3D, HD se podrazumeva, cena oko 80 000) odlučio sam se za samsung ue42f5500.
    Jel ima neko iskustvo sa ovim modelom?
    “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”
  • Uros Piperski
    CBC Senator XXL
    • 31.01.2005
    • 2978
    • Beograd

Idi na sto vecu dijagonalu, makar na stetu neceg drugog. Neces se pokajati. I ako te zanima kvalitetna slika onda plazma, ako hoces lep tv onda led

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• Bingodalton
      CBC Senator XXL
      • 12.11.2012
      • 316
      • Novi Sad
      • GP 1.9 JTDM Sporting

Ne bih se slozio sa ovim oko kvaliteta slike i izgleda, tj Plazma-LCD.
      Plazma je dobra ako se koristi recimo za kablovsku televiziju nize rezolucije, sve je nekako mekse i lepse izgleda. E sad, ne mogu bas da se setim oko odziva slike sta je brze i pojave duhova.
      LCD svoj kvalitet pokazuje tek kod bolje rezolucije tv signala, sto kod nas polako dolazi na red.

Comment

• ada
        CBC Senator XXL
        • 04.06.2005
        • 2375
        • Novi Sad
        • Svasta nesto

za te novce samsung 40 inca ful hd smart tv sa 3 d i ko zna sta jos. naravno led
        Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
        Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
        Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
        Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• Uros Piperski
          CBC Senator XXL
          • 31.01.2005
          • 2978
          • Beograd

Ako ti pored smartphone-a, tableta, kompjutera treba internet i na tv-u, onda ok. Meni ne treba pa sam uzeo klot plazmu od 60 inca. Smart tv je zanimljiv prvih par meseci, 3d verovatno ni toliko. Tako kazu ljudi. Ja sam se odlucio za pola metra veci ekran umesto toga. Svako treba da kupuje tv po svom ukusu i potrebama zato je glupo pitati druge za savet.

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

Working...
          X