Mogli bi da napravimo neke nalepnice za auto, da se mogu kupiti po nekoj simbolicnoj ceni. Neke male diskretne, za bocno staklo ili tako nesto. Nek da neko neki predlog, skicu. Verujem da ima jos zainteresovanih.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
ako nema kod dore jos uvek, moze da se napravi. Mada, ako i ima, sad su vec bajate, upitno je kako bi se aplicirale.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
sto se mene tice, moze. Nema ogranicenja za kolicinu, moze na komad, moze na 3/4, kako god. Isto i sa pripremom, ako neko ume da barata sa korelom ili ilustratorom, sta god da napravi ja cu izraditi.
'Ajd ovako onda, svi koji su zainteresovani za nalepnice nek mi posalju ime, prezime, adresu, telefon na pp i saljem brzom postom.
Da se ne setam svaki dan do poste, nek bude, recimo, sledeci petak 23.8. dan za slanje.
Nalepnice su bele boje.
i opet, ako neko ima bolju ideju za dizajn, vican je korelu ili ilustratoru, slobodno nek okaci svoje resenje, trudicu se da ne bude odbijeno bez gledanja
ili da organizujemo u neku subotu rostilj. recimo negde na fruskoj gori onda uz nalepnice i lepljenje nakrivo, potpuno gratis.
'Ajd ovako onda, svi koji su zainteresovani za nalepnice nek mi posalju ime, prezime, adresu, telefon na pp i saljem brzom postom.
Da se ne setam svaki dan do poste, nek bude, recimo, sledeci petak 23.8. dan za slanje.
Nalepnice su bele boje.
i opet, ako neko ima bolju ideju za dizajn, vican je korelu ili ilustratoru, slobodno nek okaci svoje resenje, trudicu se da ne bude odbijeno bez gledanja
ili da organizujemo u neku subotu rostilj. recimo negde na fruskoj gori onda uz nalepnice i lepljenje nakrivo, potpuno gratis.
Može Fruška Gora ,a to nakrivo ćemo pred kraj
blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Comment