Hteo bih da kupim gore navedenu lampu pa me zanima da li su one stvarno toliko mocne kao sto reklama kaze!? Kako ima vise modela ovih lampi ne znam da li su im karakteristike iste i koja je stvarno dobra za kupiti!? Ima li neko nekih iskustava!?
Police Cree LED lampa
Collapse
X
-
Nisam znao da je to tako fensi lampapogledaću večeras koji je model pa ću ti javiti utiske (koliko se sećam ima veliki led unutra, kad usmeriš snop dobiješ kvadrat (mislim da je to kod te), samo ne znam kako su rešili elektorniku i grejanje).
Ja se nekako po tradiciji držim Maglitea, ovaj koji najčešće koristim je iz 95 godine i još radi kao sat, ja sam mu pravio modifikaciju da bude LED, međutim sad je vraćem u fabričko stanje, a od maglitea naručen isti taj model u led varijanti (konačno su izbacili Solitaire AAA u LED varijanti.
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
-
-
U principu ono sto se ima kod nas naci, a evo par primera:
Potražite POLICE LED lampa sa ZOOM om snizena cena na Limundu i prođite povoljnije kupovinom na aukciji ili pomoću opcije 'Ponudi manje' za predmete koji nisu postavljeni kao aukcijski tip prodaje.
Potražite JAKA CREE LED BATER LAMPA 500LUMENA 5000W POPUST na Limundu i prođite povoljnije kupovinom na aukciji ili pomoću opcije 'Ponudi manje' za predmete koji nisu postavljeni kao aukcijski tip prodaje.
Potražite Punjiva POLICE lampa 8000W 4200mAh 2 punjive baterije na Limundu i prođite povoljnije kupovinom na aukciji ili pomoću opcije 'Ponudi manje' za predmete koji nisu postavljeni kao aukcijski tip prodaje.
Potražite POLICE Led lampa 10 000W punjiva bat stroboskop na Limundu i prođite povoljnije kupovinom na aukciji ili pomoću opcije 'Ponudi manje' za predmete koji nisu postavljeni kao aukcijski tip prodaje.
Comment
-
-
Ja kupio na Pančevačkom buvljaku model Police 8000w xq-8373 i mogu vam reći da ne da vredi 1000din, vredi puno iše.
Kolega ima sličnu, samo neki drugi model i sija na punoj snazi kao moja na pola.
Znači plaćeno 1000din kod bugara ili šta su već
Comment
-
-
-
U Pančevu na buvljaku, baterija nova je 250din, a šta će ti???Baterija je baš fina, dugo drži i traje dugo ljudima.
Comment
-
-
Ja imam neku sa oznakom 3200, oblikom ista kao ove sa slike.
Punjena je pre 2 meseca i koriscena sporadicno na po 5-10min. Upravo sam se vratio sa terena, radila je od od 00:30 do 03:00 sa pauzom od 10min u ekono modu, baterija jos uvek nije prazna.while(!asleep()) {sheep++;}
Comment
-
-
Pogledao sam ima jedna manja piše na njoj 200w i nema podešavanje širine snopa i nije nešto posebno ili joj je prazna baterija (stavo sam obe da se pune pa ću videti danas), druga piše Police 20000W i ispod malim 167, to je ta što kad skupiš ima kvadrat, kad raširiš je veliki krug, nisam sinoć dočekao mrak da vidim dokle baca napolju, ali u servisu prilično lepo sija.
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
-
Comment
-
Comment