Aparat za brijanje, da ili ne?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • WEST 014
    CBC Senator XXL
    • 17.08.2010
    • 862
    • Valjevo
    • Audi A4

Aparat za brijanje, da ili ne?

Razmisljam da uzmem neki od ovih aparata, uglavnom su u prodaji Filips i Braun. Do sada sam naisao na razlicite komentare ljudi. Uglavnom ih vise kude nego hvale. Kao nije dobar za kozu, malo jacu bradu ne moze da skine itd. Dojadio mi je brijac, mozda je u ovome spas :-).

Koristi li neko aparat duze, i kakva su iskustva?
  • uglavnom.bezopasni
    - 42 -
    • 03.02.2005
    • 2235
    • Novi Sad

Preko 15 godina braun, obavezno neki model sto ima "dve mrezice" i ono izmedju kao kosilica... probao sam i philips sa onim kruznim sistemom kao putnu varijantu ali sam brzo odustao...
    Braun sa "jednom" mrezicom je isto ok ako se brijes redovno, sa mojom petak-nedelja bradom se malo muci...

Sad pisem sa mobilnog, pa me mrzi da trazim slike, ali obrati paznju da braun ima noviji tip mrezice koji mi se cini bolji i ako je i "stari" tip radio i radi odlican posao.

prednost brauna je sto rezervih mrezica i nozica ima uvek i nisu skupe... za philips nema ni za lek.

menjam na cca 2-3 godine ili kad osetim da vise "ne radi"...

svi se danas peru vodom ili se "sami" ciste, a nisam probao te koji briju "na mokro" sa gelom/pastom, a jos uvek su skupi ovi sa ugradjenim hladjenjem koze...
    Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
    11.04. 0:12 #2
    Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• WEST 014
      CBC Senator XXL
      • 17.08.2010
      • 862
      • Valjevo
      • Audi A4

Aj ako te ne mrzi kad budes pored kompa da bacis neki link tog modela, ja planiram preko tehnomanije da uzmem neki, imaju brdo modela.

Comment

• uglavnom.bezopasni
        - 42 -
        • 03.02.2005
        • 2235
        • Novi Sad

Kako da ti kažem izbor je na tebi, koliko para... Moj "stari" je serija 5000 koja je u rangu današnje serije 3 i to jačih modela, novi je serija 1 mislim da je 130 dobijen na poklon...

Da li hoćeš pomičnu glavu (preporuka) ili ne, da li će sam da se čisti sa nekim ketridžima (skuplje održavanje) ili ćeš da uzmeš stanicu za čišćenje ili češ sam da ga pereš vodom, baterija ili struja...

U principu osnova je sledeća, na slikama se vidi jednostruka mrežica i dvostruka, kao i stara i nova šema rupica na mrežici (obe šeme rupica postoje na svim serijama po tome možeš videti koliko je svež aparat i koliko stoji u magacinu), i jedna i druga rade posao ali je meni lično novi raspored bolji:

p.s. sad čitam da ima još novija Senso Foil sa nekim novim rasporedom i izgledom, ja kad bi kupovao novi model verovatno bi uzeo nešto ovako, ako se gleda odnos cena i mogućnosti...
        Attached Files
        Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."

Comment

• Shazalakazoo
          CBC Senator XXL
          • 15.10.2007
          • 545
          • Beograd

Meni je aparat sa Philipsova 3 kruga dosta bolji nego sistem mrežice...
          Rezervnih noževa ima, al su iskreno skupi u odnosu na cenu aparata (barem bili), a s obzirom da je i baterija potrošni deo mislim da se ne isplati menjati, meni je ovo već drugi, prvi je trajao 5 godina, i zamenio sam ga više onako nego što je moralo, radio je i dalje ok. Oba sam platio oko 50 evra

Comment

• WEST 014
            CBC Senator XXL
            • 17.08.2010
            • 862
            • Valjevo
            • Audi A4

Uzeo ovaj danas

screen capture program

Videcemo sutra kako radi. :-)

Comment

• chobo13
              CBC Senator XXL
              • 01.05.2009
              • 1274
              • pozega,srbija
              • AUDI,VW

kako radi taj,proba li ga?

Comment

• bojanjov
                CBC Veteran
                • 06.04.2009
                • 99
                • https://t.me/pump_upp
                • Fiat EVO 1.4 8V

Gde si kupio i koliko košta???
                https://t.me/pump_upp

Comment

• WEST 014
                  CBC Senator XXL
                  • 17.08.2010
                  • 862
                  • Valjevo
                  • Audi A4

Kupio sam ga u Rodi. Kosta 8500 din. Bio je i neki remington sa 3 glave kao titanijumski nozevi i kosta oko 10000 ali odabrao sam Braun. sto se tice aparata ja sam zadovoljan, ne skine kao brijac ali bude ok. ima i poseban deo za zulufe koji se izvuce. Pere se pod vodom.
                  Last edited by WEST 014; 27.08.2013, 13:19.

Comment

• zoranbg
                    CBC Senator XXL
                    • 23.03.2005
                    • 4098
                    • Rooster's Hill , Beog
                    • Grande Punto 1.2

ma ja se nicim ne obrijem dobro ko jednostrukim obicnim ziletom,sa izmenjivim nozicima.imam i aparat negde sam ga odlozio.
                    nekako sa aparatom mi to nije to.ostane ostro,malo mi i iziritira lice.
                    mada taj moj aparat je neki stariji.ti noviji verovatno mnogo bolje rade.
                    Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Chubbs
                      Everybody lies
                      • 29.01.2006
                      • 5807
                      • Novi Sad
                      • Audi A6 1.8T

bic
                      You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                      Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                      Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• uglavnom.bezopasni
                        - 42 -
                        • 03.02.2005
                        • 2235
                        • Novi Sad

Meni je aparat najbezbolnije i najbrže brijanje, a za teren da ne pričam, šuma, planina, minus beskonačno... važno je ne stiskati aparat na lice, ako se obrijem ujutru za 3 minuta samo pređem svugde po jednom to traje do sutra ujutru, ako se obrijem uveče eventualno preletim sutra popodne da ne grebem devojke

Za efekat "kao nekad" jedno 5-10 minuta tamo-vamo, bez stiskanja, zamislim se nešto i polako...

Neću nikog da ubeđujem, ali kad saberem žilete, pastu/gel, nešto posle brijanja (ja sam koristio običan alkohol, od ovih fensi aftershave-ova mi bude još gore), ušteda je velika, brže, čistije, a i licu više prija.

Comment

• slobodank
                          Moderator
                          • 26.11.2007
                          • 1338
                          • Stara Pazova
                          • Fiat Idea 14.16v lpg

Citajuci o el brijačima naletim na gluposti....

Comment

• bojanjov
                            CBC Veteran
                            • 06.04.2009
                            • 99
                            • Fiat EVO 1.4 8V

A da li valja ovaj na primer braun series 3 370...

I ovaj braun smart control da li je to kao serija 3???
                            Last edited by bojanjov; 28.08.2013, 10:38.

Comment

• bojanjov
                              CBC Veteran
                              • 06.04.2009
                              • 99
                              • Fiat EVO 1.4 8V

Ovaj sa slike je model 5743 smart control sa 2 mrežice i da li vredi dati 50e

Comment

Working...
                              X