Uhhh... evo upravo sam slusao kako mi devojka psuje net, kompjuter i forume, a posebno Cannon
Misljenje vashih devojaka o cannonball forumu::Honda
Collapse
X
-
Eeee, jos ih niste navukli na Cannon, slabi ste nesto.
Ivana mi stalno otima mis i preti da ce mi ugasi komp ako se ne skinem sa neta. Ja onda popustim pa kazem, ajde evo ti malo, dok odem po klopu. Verovatno je tada na CB-u
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Vec odavno ja to slusam.A voli da ide na drag-ove...Originally posted by Uros PiperskiUhhh... evo upravo sam slusao kako mi devojka psuje net, kompjuter i forume, a posebno Cannon

I zanima je jedino tema "Hotties" i "nemojte se ljutiti"...
Power of dreams !!!
Comment
-
-
Originally posted by M-powerEeee, jos ih niste navukli na Cannon, slabi ste nesto.
Ivana mi stalno otima mis i preti da ce mi ugasi komp ako se ne skinem sa neta. Ja onda popustim pa kazem, ajde evo ti malo, dok odem po klopu. Verovatno je tada na CB-u
sad mi je jasno otkud onaj fazon o opamecivanju i sto je kratko trajalo
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
ova moja mene pita je te to svalerke cekaju na forumu
ostari cu cekajuci na te
i pitacu maticara da te venca sa kompijuterom!!!!!Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Eh sto mi je poznata ova tema....
Skoro mi je bila cura iz Srbije u poseti.Prvo vece, ja reko "dolazim odmah samo da vidim "nesto" na kompu".Prelistam forum na "brzinu" i kad sam se vratio u sobu....ona se uspavala
Posle toga nisam vise smeo da pomenem rec "forum"
Sto neko rece....opasno je - i u pravom smislu reci ZARAZNO - ovo druzenje
Comment
-

Sad, da li zbog drustva, placa ili Urosa, ne znam

Comment