Mafija na delu
Mama se javila i ja takodje i dilemišem, na kraju žena ode i ja tek onda budem siguran da je doktorica iz Kamenice, setim se ćerke koja je šetala hodnikom za NG ili tu negde...Baš mije bilo krivo što se nisam još jednom izvinuo za neprijatnost pa to činim ovako mada ću ići tamo još koji put sigurno...
Naravno nije ništa strašno ali malo je ono kao ulaziš negde gde je obezbedjeno.. Ugurali me unutra i dovuku neki pokretni sto, ono daska neka... Kaže dečko skini sve, šta sve, pa sve ... Ono baš go, nije samo rukav da zavrnem? pa da sve... Ok, skidam sve na sred ne znam ni ja da li je prolaz ili neki hol, bio je već mrak a tu su svetla prigušena. Ja skidam a on tovari u vreću.... E bato sad si nadero, mislim ali još ne shvatam... Braunilu u ruci (onu iglu sa poklopcem) već imam i tako naoružan iglom legnem na taj krevet daska... Neka sestra se smiluje na mene i baci neku kocku od čaršava tamo na ono mesto mada mesta više i nema

) kaže mi da dignem guzu, baš taj izraz, svidelo mi se, mislim di ja imam guzu ali ajde i stavlja mi pelene, krenem ja da zakopčavam sam a ona kaže ne treba samo da su ispod, pitam što? Kaže ona možda ćete ispuštati malo tečnosti, baš tako reče... Pa majku mu nisam baš toliko pokvaren a ni karter mi nije do sada curio nikad ali ajde sve ima prvi put... Uvali mi i gusku sa napomenom kad se probudim da je ne bacam. čupam i slično, neko će već doći da me "spase" 

Hodnik bre 500 metara... 
Ebote kad pre 

I još 3 do 5 komada koji ne staju u kutijicu, i onda na to sve kontrolok da stomak preživi hemiju 
Posle drugog puta sam i ja shvatio da je to bila ozbiljna stvar i da je komplikacija u brahikardiji i tahikardiji i sinusu ili apsoluti i pritisku gde je on to jedva pomirio pa se sad na sledećem pregledu nadam da će nešto ukinuti ili bar smanjiti (što radi pomalo) jerbo je baš oprezan sa promenom terapije. Kaže imali smo sreće što je pogodio, ja kažem znao valjda, ne, kaže on, pogodio..
Kao dečkić
Takoreći sportista 
Comment