konfiskacija na ime neplacenih kazni... najverovatnije niko ga nije hteo na aukciji pa shto da zauzima parking mesto....
pretpostavljam samo....
inache u americi vozila sa aukcija koja su konfiskovana se vrlo retko prodaju, ljudi se plashe odmazde bivsheg vlasnika, tako je moja ortakinja kupila 2 godine star grand cherokee za 450dolara... tek kasnije su joj rekli da je pripadao nekom mafijashu iz Majamija... inache auto prodat u Bostonu ???? shto nije ni bitno vazno da je ona uzela auto vozila se 4 godine dok je bila na faxu i na kraju ga prodala za 3soma shta je briga....
Pa zna se ko je ovde urednik japanskih automobila,tako da se zna i ko bi bio vozac
Samo preko mene mrtvog!
Pa ko bre ovde ponosno nosi njegovo ime i ne skida njegove slike sa avatara
nego vec sam reko na drugom forumu sta mislim o ovome.Na sajtu tako pise...kao da je oduzet i unisten.Mada ja ne verujem u to.Ne evrujem da moze neko da ti uzme auto i unisti.Pogotovo zbog speed ticket-a.Imas odredjeni broj bodova na kartici i kad sve ispucas....oduzimaju ti dozvolu na par godina ili moras ponovo da poalzes.Ako opet uzmes da vozis (bez dozvole) ides u zatvor i cao.Nije valjda da drzava ne moze da izadje na kraj sa tobom pa mora da ti unisti auto.A sta sa bogatasima.Njemu se to vise isplati nego da mu oduzimaju dozvolu.
HHmmm bas cu da se raspitam z taj zakon u Arizoni.sad su me MNOGO povredili sa ovim
Moze ali na verbalni dvoboj.Papir u ruke...pa ko sta vise zna o njemu Mada...posto smo braca po "japancima", pustisu te da budes suvozac
Nego kad smo vec kod Skyline-a, da ne otvaram novu temu : Cuo sam da je u Nis doteran R33 sa 550ks - zut sa crnim tribalima.Od opreme....perverzija.To je neki tip koji doteruje automobile iz Italije (ja mislim) po narudzbini, ali je auto na slovenackim tablama.Cena je (ni manje ni vise) 75.000 evrica.
Eto...to je ukratko prica koju sam cuo, tj...ponudili su mi da kupim misleci da sam iz Nisa.Totalno neprovereno...pa reko..vi ste blize..da li neko zna nesto o tome?
Hmmm....dodjoh pre 10 dana iz Nisa i nisam video ni traga tom Skyline-u. Lika koji dovozi kola iz Italije, tj. njih dvojicu znam i video sam ih - imaju Mercedes CL trenutno, i jos par skupljih automobila, ali nista slicno Skyline-u. Licno sumnjam da je neko narucio Skyline, rekao bih da te neko lozi..posebno ako je to bilo na #nis na krstarici I jos nesto, cena od 75.000 evra je prevelika...
Comment