SKYLINE END

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Red Beast
    CBC Veteran
    • 18.06.2005
    • 102
    • NBGD/45 Garaza: Nissan Patrol Y60 Custom, Lada Niva Custom, Nissan X-Trail 2.2, BMW E30*B27

SKYLINE END

Lik je jurcao po Arizoni i imao previse neplacenih kazni pa su resili da uniste samu srz problema.

Tuzno .....

...
  • -Vedran-
    CBC Senator XXL
    • 03.10.2004
    • 3255
    • Beograd

Zalosno,ali izgleda je to bilo jedino resenje...
    Power of dreams !!!

Comment

• Kanarinac
      CBC Senator XXL
      • 08.10.2004
      • 2870
      • BG,Weedikovac

Pa zar nije protiv zakonito unistavati tudju imovinu???Mogu da ga zaplene ali da uniste sumnjam!

Al tako je io lepp!

I love my

Comment

• Dutchman
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 741
        • Vracar centar sveta

konfiskacija na ime neplacenih kazni... najverovatnije niko ga nije hteo na aukciji pa shto da zauzima parking mesto....

pretpostavljam samo....

inache u americi vozila sa aukcija koja su konfiskovana se vrlo retko prodaju, ljudi se plashe odmazde bivsheg vlasnika, tako je moja ortakinja kupila 2 godine star grand cherokee za 450dolara... tek kasnije su joj rekli da je pripadao nekom mafijashu iz Majamija... inache auto prodat u Bostonu ???? shto nije ni bitno vazno da je ona uzela auto vozila se 4 godine dok je bila na faxu i na kraju ga prodala za 3soma shta je briga....
        Prevelika slika u potpisu!

Comment

• BRABUS
          CBC Senator XXL
          • 15.10.2004
          • 2399
          • London

Steta za auto, mogli su da ga daju nekog van USA ko bi znao da ga koristi na pravi nacin Recimo da postane sluzbeno vozilo Cannonball Community-ja

Comment

• Alekre
            CBC Senator XXL
            • 12.09.2005
            • 780
            • Smederevo

Jel bio neko na zito..E Greota stvarno ja bi se pojeo kad bi moju Ladu ispresovali a kamoli Skyline...
            Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.

Comment

• Black Knight
              CBC Senator XXL
              • 13.10.2004
              • 2020
              • Novi Beograd, kicblo

Originally posted by BRABUS
              Steta za auto, mogli su da ga daju nekog van USA ko bi znao da ga koristi na pravi nacin Recimo da postane sluzbeno vozilo Cannonball Community-ja

a ja bi bio vozac ...mmmm
              Injection is good,but I'd rather be blown!

Comment

• -Vedran-
                CBC Senator XXL
                • 03.10.2004
                • 3255
                • Beograd

Pa zna se ko je ovde urednik japanskih automobila,tako da se zna i ko bi bio vozac
                Power of dreams !!!

Comment

• Kanarinac
                  CBC Senator XXL
                  • 08.10.2004
                  • 2870
                  • BG,Weedikovac

Jeste tebi da ga daju da ga vozis pa da ne prelazis 3ooo rmp!!A meni ako ga daju bandera zagarantovana mada 4x4 je to!

I love my

Comment

• Skyline GT-R
                    CBC Senator XXL
                    • 13.02.2005
                    • 806
                    • Chicago - My Kind Of Town

Originally posted by Honda
                    Pa zna se ko je ovde urednik japanskih automobila,tako da se zna i ko bi bio vozac
                    Samo preko mene mrtvog!

Pa ko bre ovde ponosno nosi njegovo ime i ne skida njegove slike sa avatara

nego vec sam reko na drugom forumu sta mislim o ovome.Na sajtu tako pise...kao da je oduzet i unisten.Mada ja ne verujem u to.Ne evrujem da moze neko da ti uzme auto i unisti.Pogotovo zbog speed ticket-a.Imas odredjeni broj bodova na kartici i kad sve ispucas....oduzimaju ti dozvolu na par godina ili moras ponovo da poalzes.Ako opet uzmes da vozis (bez dozvole) ides u zatvor i cao.Nije valjda da drzava ne moze da izadje na kraj sa tobom pa mora da ti unisti auto.A sta sa bogatasima.Njemu se to vise isplati nego da mu oduzimaju dozvolu.
                    HHmmm bas cu da se raspitam z taj zakon u Arizoni.sad su me MNOGO povredili sa ovim

Comment

• Wiz
                      CBC Senator XXL
                      • 30.09.2004
                      • 3104
                      • Nish

Sto znaci da treba izbegavati Arizonu E a bas tamo ima gde da se vozi pustinja pa kad raspalis,ali stvarno tuzno unistiti tako lep primerak

Comment

• -Vedran-
                        CBC Senator XXL
                        • 03.10.2004
                        • 3255
                        • Beograd

Originally posted by Kanarinac
                        Jeste tebi da ga daju da ga vozis pa da ne prelazis 3ooo rmp!!A meni ako ga daju bandera zagarantovana mada 4x4 je to!
                        Cekaj sad ti hoces da kazes kako si ti puno ludji vozac???

Pa ja da sam na tvom mestu, ja bi se pokrio po glavi i cutao!

@Skyline

Moracemo na dvoboj
                        Power of dreams !!!

Comment

• Skyline GT-R
                          CBC Senator XXL
                          • 13.02.2005
                          • 806
                          • Chicago - My Kind Of Town

Moze ali na verbalni dvoboj.Papir u ruke...pa ko sta vise zna o njemu Mada...posto smo braca po "japancima", pustisu te da budes suvozac

Nego kad smo vec kod Skyline-a, da ne otvaram novu temu : Cuo sam da je u Nis doteran R33 sa 550ks - zut sa crnim tribalima.Od opreme....perverzija.To je neki tip koji doteruje automobile iz Italije (ja mislim) po narudzbini, ali je auto na slovenackim tablama.Cena je (ni manje ni vise) 75.000 evrica.
                          Eto...to je ukratko prica koju sam cuo, tj...ponudili su mi da kupim misleci da sam iz Nisa.Totalno neprovereno...pa reko..vi ste blize..da li neko zna nesto o tome?

Comment

• BRABUS
                            CBC Senator XXL
                            • 15.10.2004
                            • 2399
                            • London

Hmmm....dodjoh pre 10 dana iz Nisa i nisam video ni traga tom Skyline-u. Lika koji dovozi kola iz Italije, tj. njih dvojicu znam i video sam ih - imaju Mercedes CL trenutno, i jos par skupljih automobila, ali nista slicno Skyline-u. Licno sumnjam da je neko narucio Skyline, rekao bih da te neko lozi..posebno ako je to bilo na #nis na krstarici I jos nesto, cena od 75.000 evra je prevelika...

Comment

Working...
                            X