Ja mislio ovaj saab se ne kvari kad ono vise delova u gepeku nego u servisu (sada sam se zamerio gazdi ali morao sam NHF)
Meni je alat bio razbacan po gepeku onda sam otisao kod Dore i on je to lepo spakovao u kutiju (ne znam od cega je, znam da pise lovato) i to tako stoji
Ja kljuc za tockove drzim u prednjim vratima cisto da se lakse utvdi prag tolerancije
Mada me je cimala interventna zbog toga ali sta da se radi.
P.S. zaboravio sam da stavim na spisak i pumpu za gume.
“Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”
moj stari ima cudnu naviku da u gepeku vozi alat za generalku a i ja sam to od njega preuzeo
a sada ozbiljno - cekic, sarafcigeri (+ i -), komplet kljuceva, kombinirke, spicaste kombinirke i dva francuska kljuca (mali i veliki). pored toga (naravno) noz
BTW bas taj mali francuz me je jednom spasio - pred mrkonjic gradom u totalnoj vukoj*bini prestalo da li radi kvacilo na mercu i nisam imao cim da ga odzracim. kljuc 6 sam imao ali je klizao a kombinirkama nisam mogao da pridjem. i onda nadjem negdje u alatu taj mali francuski kljuc poslije toga sam ga prisvojio
Obicno dosta alata i rezervnih delova koji ostane u gepeku jer me mrzi da ga vracam kuci jer uvek zatreba, tako da je trenutno pored kutije alata u gepeku i komplet gedora, pajeser za gume, uvek je tu i malo smirgle, gvozdene zice, par starih kablova za svecice, razvodna ruka sa kapom, set kocionih plocica, par zadnjih kocionih cilindara. Uglavnom kad god sredim gepek to stanje traje obicno samo nedelju dana. Opremu uglavnom imam kompletnu, plus PP aparat. Do sada nisam imao garazu gde bih mogao sve to da slozim da bude pri ruci kad treba nego uvek sve mora da unosim i iznosim is stana ili podruma tako da je uglavnom dosta alata u autu.
Ja imam jednu kuglu sa lancem za slucaj kada je vise ucesnika u raspravi.
Ne stvarno...sada da vam ispricam nesto veoma ozbiljno
Nedavno sam gledao emisiju o udesima gde je glavna tema bila o tome sta se moze imati u gepeku a sta da se izbegava.
Nisam mogao da verujem kada sam gledao
U udesima najvise stradaju majstori.
Znaci bas kada je rec o alatu...gde kod u gepeku stoji kutija sa alatom bilo kakva, dogadja se to da pri direktnom sudaru od samo 60km/h ona bukvalno polece, udara u zadnja sedista, kod automobilima sa obaranjem naslona to je prava katastrofa, kutija udara u njih, nateze naslone samo tako, otvara se skroz (ma kakva da je, na resklapanje, sa snalom nema veze), francuski kljuc i cekici odmah razbijaju vecinu stakala (soferku obavezno) srafcigeri se zabadaju kao pikada a svi ostali kljucevi pobijaju putnike kao zeceve.
Znaci ako je neko gledao emisiju, ne nosi vise ni srafciger u gepeku.
Bilo je bas mnogo primera sa raznim kutijama alata, koje stoje u razlicitim polozajima u gepeku i nema spasa. Kada dodje do sudara u kabini nastaje opsti karambol. Mozete biti vezani i da vam izlete svi jastuci ali dzaba, unutra je pravi rikoset. .
Zato, sto manje alata u gepeku. Oni sto voze limuzine sa pregradom gepeka i kabine, mogu da se puvaju. Samo neka pripaze da ostre predmete da ne dobiju srafciger u ledja
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
kad smo vec kod droga, nesto mi ovaj tvoj post .... mislim droga i alat
sala mala
od alata u gepeku imam onu kutijicu sa alatom koja fabricki dolazi za zastavina vozila, takodje fluorescentni prsluk,zelene boje, ( koji li ce mi djavo )
a za utvrdjivanje prvenstva prolaza imam Lop-Stop bravu pored sedista
Evo ovako...
Imam:
Kljuc za tockove, razne kljuceve(okaste\vilaste), srafciger obican, krstasti i jedan mali obican, cekic obavezno(tata tehnike), kombinirke, izolir traku, razne zice za privezati, krpa, lampa na 12v, pola kile motornog ulja, sprej WD-40, litar antifriza, rezervne kablove, svecice, klinasti kais, razvodnu kapu i ruku...jebga ipak je to jugo pa treba imati alata i rezervnih delova
Nemoj da se smejete!
Comment