Multirib kais pogoni sve pa i bodenu pumpu, vlasnik nije bio ni svestan da je ostao bez kaisa te je motor prokuvo i iskrivio glavu, zmija prokuvala i izgubila glavu, ni ona nije bila svesna
Americki vozac , americka zmija, nesvest do bola
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Heh, ucio ja na casu filozofije (ili bese gradjansko) da u velikim (stranim) gradovima zmije i druge zivotinje se uvlace pod auto i motor, i da se ujutru svasta desi. Zato ih na radiju, za vreme vremenske prognoze podsete da otvore haubu, i zavire u auspuh.
Ja sam tako video raskomadanog pacova u motornom prostoru, a cuo sam price i za macke... Bas i nije lep prizor! Ali zamislite kais od zmijske koze marke Continental na mestu vaseg zupcastog kaisa!
pazi sad,cica doso iz bg-a u budvu sa golfom 2 1.3 bez vode u sistemu , ja sam bio kod majstora kad je doso da se zali kako mu je citavim putem gorila lampica za temperaturu,a motoru nije bilo nista eto sta je kvalitet
Pod mojom haubom je nastradao jedan pacov. Primetio sam da je izolacija motornog prostora kao i sundjer sa unutrasnje strane haube izgrizen ali sam kapirao da to nastalo posto je auto bio jedno vreme parkiran u garazi do preregistracije. Medjutim u samom startu kada sam krenuo da ga vozim osetio se neki cudan miris trulezi. Naravno to je brzo izvetrilo i posle dve godine kada sam detaljno prao motor nadjem ispod usisne grane a iznad alnasera do samog bloka parce kicmenih prsljenova od nekih 8-10cm. Po velicini prsljenova sam zakljucio da je pacov a nekako se to bas naslo uglavljeno na mestu odakle nije moglo da spadne.
Verovatno je nastradao od klinastog kaisa posto je on jednini pokretni deo, pa je deo zavrsio na gore pomenutom mestu.
Comment