MTS (prevaranti) -Miks L paket-

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Pro FX-Sniper
    CBC Senator XXL
    • 11.01.2010
    • 14410
    • Medakovic
    • Alfa-Brera

MTS (prevaranti) -Miks L paket-

Evo da podelim nesto sa vama...

Od pre par dana sam korisnik MTS mreze. Posle dugo godina provedenih na Telenoru (nekad Mobtel), odlucio sam da promenim operatera. Pre toga sam se naravno malo raspitao i odgovori su bili slicni kao i kad bi hteli da se opredelite za izbor banke. Znaci trazite sto manje zlo.

Elem....presao sam kod njih i odlucio se za paket Miks L. U njemu se dobija 4000min-MTS mreza, 400min-ostale mreze, 500sms-ova, i 600MB interneta i sve to za cenu od 850 din. Kako oni kazu, to je sa 50% popusta.

Odmah sam instalirao i MTS centar aplikaciju u kojoj je prikazano stanje racuna...znaci minuti u svim mrezama, poruke, prenos podataka (internet), ali nigde nema minuta u MTS mrezi. Pri tom kada zovete bilo koju mrezu pa cak i maticnu (MTS), skidaju vam se minuti za sve mreze...tj. onih 400minuta. Nazvao sam pre 10-ak min. MTS da se raspitam u vezi toga i dobio sledeci odgovor:

"Prvo vam se skida tih 400min. a nakon sto ih potrosite dobijate jos 4000min. u svojoj mrezi".

Rekao sam im da cak i kad razgovaram sa bilo kim iz moje (MTS) mreze, skidaju mi se ti minuti. Sto znaci da svih tih 400 minuta mogu da potrosim pricajuci sa nekim korisnikom maticne mreze.

Odgovor je..."Pa naravno, vi ste sa ugovorom pristali na ta pravila".

Prevara imate u ovoj zemlji bukvalno na svakom koraku. Izgleda je to najnormalnija stvar. Gledaju vas u lice i smeskaju se.
    Last edited by Pro FX-Sniper; 03.02.2015, 18:48.
    You can run, but you can't hide.
  • b_samardzic
    CBC Senator XXL
    • 02.04.2005
    • 1557
    • Smederevo

Da tako je ali si mogo da pitas bilo kog prijatelja i reko bi ti kakvi su uslovi. Cak imaju pravo da ti izmene uslove u paketu.

Comment

• Pro FX-Sniper
      CBC Senator XXL
      • 11.01.2010
      • 14410
      • Medakovic
      • Alfa-Brera

Pa ja sam se i raspitivao, ali mi niko to nije rekao. Prvenstveno govorim o ovim minutima.
      Da li je moguce da mnogi to znaju a da nikom ne smeta?

Comment

• zeljkoci
        CBC Veteran
        • 12.05.2008
        • 143
        • La
        • Fiat Punto. 1.2

Ja sam to znao tako sto mi je zaposlena u mts lepo objasnila da prvo trosim ove manje minute, pa tek ond ove vece. Uostalom pise i u ugovoru, a i na netu da za tu tarifu prvo trosimo 400min, pa tek onda dobijamo besplatne minute

Comment

• Pro FX-Sniper
          CBC Senator XXL
          • 11.01.2010
          • 14410
          • Medakovic
          • Alfa-Brera

Tih 400 minuta su za druge mreze gde spada i fixna telefonija. A 4000 minuta je samo za maticnu mrezu.
          Da li hocete da mi kazete da to nije prevara?

Comment

• -Miki-
            Moderator
            • 09.11.2005
            • 708
            • Valjevo
            • Honda Accord coupe cg4

nije prevara,pise tako u ugovoru koji si s njima sklopio a inace trebao si pitati sluzbenika/cu o uslovima.Ne branim ih , ali sto neko rece od svih zla mts je najmanje.U svakom slucaju bices prezadovoljan u odnosu na telenor.
            Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS

Comment

• banekg
              CBC Senator XXL
              • 06.09.2010
              • 1274
              • Nis
              • Toyota Carina e 2.0

Da zlo bude vece, to pravilo su mi uveli u toku ugovorne obaveze. Kada sam otisao da ih pitam kako mogu da menjaju izgled paketa usred ugovorne obaveze, odgovor su nasli u nekakvom zakonu, koji je povezan sa clanom ugovora, koji na moju zalost nisam ni procitao. Da uprostim, fora je u tome, da ako na njihovom sajtu stoji promena duze od 7 dana, a ja ne ulozim prigovor, automatski prihvatam izmenu u ugovoru. KO JOS CITA NJIHOV SAJT!!!
              Long Live CBC!!!

Comment

• shime
                CBC Član
                • 22.05.2011
                • 79
                • Vlasotince
                • Peugeot 405

Na zalost ista je praksa kod sva tri operatera u Srbiji bilo da se radi o pripejd ili postpejd paketu. Uvek se prvo trose minuti za sve mreze (kojih je manje) a kada se oni potrose preostaju brdo minuta ali samo u mrezi.
                Meni licno ovo i ne smeta puno jer koristim vip karticu, a ljudi sa kojima najcesce kontaktiram su uglavnom u drugoj mrezi pa mi je svejedno.

Inace bilo bi super kad bi se minuti za sve mreze trosili samo kad se zove druga mreza

Comment

• Dora
                  Nadzornik!!!
                  • 24.10.2004
                  • 17451
                  • Novi Sad
                  • FIAT

Ukratko, smrdibube
                  Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Chubbs
                    Everybody lies
                    • 29.01.2006
                    • 5807
                    • Novi Sad
                    • Audi A6 1.8T

To sto svi pristaju na to, ne znaci da nije prevara.
                    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• stevak
                      CBC Senator XXL
                      • 31.05.2009
                      • 1215
                      • Zemun
                      • Saab 9000 cs 2.0T

Originally posted by Pro FX-Sniper View Post
                      Prevara imate bukvalno na svakom koraku. Izgleda je to najnormalnija stvar. Gledaju vas u lice i smeskaju se.

To ti je premisa neoliberalizma.
                      ex SAABotražitelj

Comment

• Pro FX-Sniper
                        CBC Senator XXL
                        • 11.01.2010
                        • 14410
                        • Medakovic
                        • Alfa-Brera

Originally posted by Chubbs View Post
                        To sto svi pristaju na to, ne znaci da nije prevara.
                        Upravo tako Chubs. Ali ne mogu da verujem da su mahom skoro svi (izvinjavam se na izrazu) "slepi i gluvi" na tako nesto.

Par postova gore, rece Miki da cu biti prezadovoljan u odnosu na Telenor....Verujem da hocu, ali ljudi, nemojmo da se lazemo, ovo je cista prevara.

I u ugovoru nigde ne pise da se prvo trose minuti za sve mreze a tek nakon toga za maticnu. To sto kazu njihovi zaposleni.....ne pije vodu.

Comment

• uglavnom.bezopasni
                          - 42 -
                          • 03.02.2005
                          • 2235
                          • Novi Sad

Sto i sta ste svi nezadovoljni telenorom?
                          Silom prilika koristim sve tri mreze i znam koja je najbolja i pored nelojalne konkurencije telekom-a koji je iskoristio mogucnost da na svaku svoju fiksnu centralu turi i mobilni predajnik opet su losi.

btw, meni minuti u mrezi nista ne znace, ali vip u nekim paketima ima da se trosi paralelno, nemojte gledati sajt, odete u vecu poslovnicu (vazi za telenot i vip) trazite sefa sale i dogovorite paket koji vam odgovara.
                          Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                          11.04. 0:12 #2
                          Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• zoranbg
                            CBC Senator XXL
                            • 23.03.2005
                            • 4098
                            • Rooster's Hill , Beog
                            • Grande Punto 1.2

Originally posted by Pro FX-Sniper View Post
                            Upravo tako Chubs. Ali ne mogu da verujem da su mahom skoro svi (izvinjavam se na izrazu) "slepi i gluvi" na tako nesto.

Par postova gore, rece Miki da cu biti prezadovoljan u odnosu na Telenor....Verujem da hocu, ali ljudi, nemojmo da se lazemo, ovo je cista prevara.

I u ugovoru nigde ne pise da se prvo trose minuti za sve mreze a tek nakon toga za maticnu. To sto kazu njihovi zaposleni.....ne pije vodu.
                            "Pozivi u mt:s mreži, nakon potrošenih minuta u domaćem saobraćaju, u okviru mesečne naknade "

ovako pise na sajtu,ja imam MIKS S , i meni sve ovo odgovara,za 15 god odkad imam mob. nisam menjao provajdera.
                            mislim da se nisi dobro informisao,a ako osecas da te sluzbenica nije dobro informisala prilikom potpisivanja ugovora,trazi raskid ugovora uz objasnjenje da si doveden u zabludu prilikom potpisivanja.
                            nisam skoro gledao kako je kod VIPa i telenora,ali znam da moja zena ce ponovo da se vrati u MTS posle 2 godisnje epzode sa VIPOm, svi oni smartovi..gluposti,cesto joj dolaze SMS poruke sa zakasnjenjem ( ovo je sve njeno iskustvo).
                            ja licni ne znam sta bi vise dobio negde za 799 dinara. 100 minuta,200 poruka,300mb brzog neta (preko toga free net ali spor,ali mi je dovoljan za aplikacije tipa: blic,b92..)
                            a ovih 1000 min je skoro dodato to pre nije bilo i ako je paket isto kostao.
                            Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Cp6uH
                              CBC Senator XXL
                              • 22.09.2008
                              • 553
                              • Beograd
                              • Corolla TSn

I u Telenoru je isto tako Prenesi i surfuj 2000 prvo se troše minuti ka svim mrežama i nepotrošeno prenosiš u sledeći mesec a fiksne minute ka Telenoru naravno ne, lično koristim MTS (službeno) i Telenor (privatno) i tamo gde se krećem Telenor mi je bolje pokriven i bolji i brži internet.

Comment

Working...
                              X