MTS (prevaranti) -Miks L paket-

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 206
    Admin od ispočetka :)
    • 09.12.2004
    • 9548
    • Beograd
    • 206

Ne vidim zaista cime ces biti prezadovoljan u odnosu na Telenor. Godinama koristim 2 broja, jedan na Telenoru (jos od Nokie 1610 ) i drugi na MTS (6-7 godina), na 2 identicna aparata, i ne bih mogao da izdvojim nijednu jedinu stvar zbog cega je jedna mreza bolja odnosno losija u odnosu na drugu - osim sto je MTS enormno jeftiniji u roamingu sa Telekomom Srpske, sto je i razumljivo jer je rec o istoj firmi. Osim toga, ni razlike u ceni roaminga uskoro vise nece biti faktor, ionako ce svima morati biti iste. Pokrivenost ista, brzina interneta ista, obe mreze dave porukama u roamingu, racuni i usluga u okviru paketa manje-vise identicna...desava se da ponekad ponegde da jedna mreza ima losiju pokrivenost ili internet, u drugom trenutku ili na drugoj lokaciji to vazi za onu drugu mrezu, tako da ne vidim sta je to bolje ili losije u MTS u odnosu na Telenor?

Ako nista drugo Telenor ima profesionalniju korisnicku podrsku od MTS, makar po mom iskustvu, iz MTS-ovaca niko izgleda ne moze isterati zaostatke "drzavnog posla".
    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

Slazem se sa 206 ali nije im usluga nije toliko bolja koliko su skuplji. Ceo region prelazi ili je presao na 4G a kod nas je 3G cista sreca kad i ako radi. Kad pozoves Telenor i pitas zasto je 3G u centru grada tako los, odgovor je preoptercenost baznih stanica. Na pitanje zasto ne prosirite kapacitete do sad nisam dobio odgovor.

U MKD je recimo 3G standard. 2G ne potoji bar ja nisam imao do sad prilike da vidim. Mozda u nekoj zabiti. O ceni usluge da ne govorim.
      Дома - ONE
      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Pro FX-Sniper
        CBC Senator XXL
        • 11.01.2010
        • 14410
        • Medakovic
        • Alfa-Brera

Nisam nigde napisao da nisam zadovoljan Telenorom. Pokrivenost je dobra ali iskreno kod mene u stanu je nesto slabija, tako da su se mnogi zalili da me slabo cuju ili da se prekida ton na nekoliko sekundi. E sad...takodje mi je smetalo i sledece...imao sam paket "Prica" i cena je bila sledeca...minut u mojoj mrezi me je kostao 16.80din., a u ostalim mrezama me je kostalo 25.80din. Naravno u pitanju je samo pocetni minut, jer je minut u tom paketu za Telenor mrezu oko 5din za ostale skoro 14din, a SMS je skoro 6din. Dosta vas zaboravlja da se placa uspostava veze. Izgleda je to slucaj samo u Srbiji, posto nigde u Evropi nisam naisao na tako nesto. Ali da ne prelazimo na druge teme. Presao sam na MTS i stvar je zavrsena.

Znaci, kao sto sam rekao, na papiru imate jedno, u ovom slucaju minute za MTS i takodje minute za ostali saobracaj a u realnosti totalno drugo. Prvo se trose minuti za ostali saobracaj u koje ( po njihovom) spadaju i minuti u MTS-u (prim. prev. "paradoks"), a nakon toga imate minute za MTS. Jer kao sto napisah, tih 400 minuta mozete potrositi i u svojoj mrezi.

Sedim ovde...ispred kompjutera....i ne znam da li da se nerviram ili smejem. Konkretno sam napisao tj. izneo problem, i dok mali broj nas shvata o cemu se zapravo radi, drugi to odobravaju.
        Ono sto ne mogu da shvatim je da mnogi od vas olako prelaze preko ovakvih i drugih sl. stvari.

A iskreno....ako nesto ne volim, onda je to da neko drugi me pokusava napraviti glupim.
        You can run, but you can't hide.

Comment

• Chubbs
          Everybody lies
          • 29.01.2006
          • 5807
          • Novi Sad
          • Audi A6 1.8T

niko ne cita stitna slova a oni to koriste. Kad procitas, kasno je jer si potpisao. Kao i sve ostalo, nije to nas izum vec se tako radi svuda. Ljudi ne shvataju da je jos uvek najjeftinija tarifa ona koju placas po utrosku, gde se razgovor naplacaje po sekundama. Svi ostali paketi su odlicni, dok ne izadjes iz paketa a onda ide berba usiju. A iz paketa izadjes za nedelju, dve dana, jer je tako namesteno. A razlike izmedju ove, one i one tamo telefonske kuce nema. Posto se medjusobno djoraju za stanice, veze i podvezice.
          You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
          Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
          Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• zverko
            CBC Senator XXL
            • 19.08.2005
            • 7085
            • BGD
            • Audi A4

pa i u Telenoru prvo potrosis zajednicke minute pa tek onda imas DZ minute u mrezi. Mweni to i ne smeta. Vise mi smeta sto nam internet daju na kasicicu ko da je od suvog zlata. pogledajte ponudu ONE mreze u MKD i iznervirajte se
            deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Pro FX-Sniper
              CBC Senator XXL
              • 11.01.2010
              • 14410
              • Medakovic
              • Alfa-Brera

Originally posted by Chubbs View Post
              niko ne cita stitna slova a oni to koriste. Kad procitas, kasno je jer si potpisao. Kao i sve ostalo, nije to nas izum vec se tako radi svuda. Ljudi ne shvataju da je jos uvek najjeftinija tarifa ona koju placas po utrosku, gde se razgovor naplacaje po sekundama. Svi ostali paketi su odlicni, dok ne izadjes iz paketa a onda ide berba usiju. A iz paketa izadjes za nedelju, dve dana, jer je tako namesteno. A razlike izmedju ove, one i one tamo telefonske kuce nema. Posto se medjusobno djoraju za stanice, veze i podvezice.

Chubbs, ovo je jos jedna prica sa repom, koja bi povukla jos puno toga vezano za mnogo stosta.....
              Pise to o cemu govoris i na njihovoj stranici...nisu se trudili za "sitna slova". Njima je odavno jasno, da narod svasta "moze da proguta".

Click image for larger version

Name:	Miks L.PNG
Views:	1
Size:	24.4 KB
ID:	881697

Ali izgleda druze moj, o ovome moze samo da se debatuje, ali veoma malo da se postigne tj. da se nesto konkretno odradi.

Comment

• Chubbs
                Everybody lies
                • 29.01.2006
                • 5807
                • Novi Sad
                • Audi A6 1.8T

kad god sam pricao sa nekim na temu takvih pilicarskih fora, redovno sam dobijao odgovor tipa ma daj, to je 200-300 dinara mesecno, nije vredno cimanja, pa sam i prestao. Za 6 brojeva, placam izmedju 3500 i 4000 mesecno, uzeo sam biznet paket, sto kaze bezopasni, pozvao sefa sale, trazio da bude zaokruzivanje u sekundama, da nema naplacivanja starta i da izmedju tih brojeva bude 0. Cena ka mtsu je 3,6 dinara, ostale mreze 8 i nesto i sms 2 dinara, pdv ne placam. gde ces bolje.
                Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.

Comment

• Pro FX-Sniper
                  CBC Senator XXL
                  • 11.01.2010
                  • 14410
                  • Medakovic
                  • Alfa-Brera

Pa to je odlicno. Pretpostavljam da je to za poslovne korisnike.
                  Pitanje je da li moze za privatne brojeve?

Comment

• Chubbs
                    Everybody lies
                    • 29.01.2006
                    • 5807
                    • Novi Sad
                    • Audi A6 1.8T

da, to jeste, uzeo sam na firmu.

Comment

• Dora
                      Nadzornik!!!
                      • 24.10.2004
                      • 17451
                      • Novi Sad
                      • FIAT

Originally posted by Pro FX-Sniper View Post
                      Nisam nigde napisao da nisam zadovoljan Telenorom. Pokrivenost je dobra ali iskreno kod mene u stanu je nesto slabija, tako da su se mnogi zalili da me slabo cuju ili da se prekida ton na nekoliko sekundi. E sad...takodje mi je smetalo i sledece...imao sam paket "Prica" i cena je bila sledeca...minut u mojoj mrezi me je kostao 16.80din., a u ostalim mrezama me je kostalo 25.80din. Naravno u pitanju je samo pocetni minut, jer je minut u tom paketu za Telenor mrezu oko 5din za ostale skoro 14din, a SMS je skoro 6din. Dosta vas zaboravlja da se placa uspostava veze. Izgleda je to slucaj samo u Srbiji, posto nigde u Evropi nisam naisao na tako nesto. Ali da ne prelazimo na druge teme. Presao sam na MTS i stvar je zavrsena.

Znaci, kao sto sam rekao, na papiru imate jedno, u ovom slucaju minute za MTS i takodje minute za ostali saobracaj a u realnosti totalno drugo. Prvo se trose minuti za ostali saobracaj u koje ( po njihovom) spadaju i minuti u MTS-u (prim. prev. "paradoks"), a nakon toga imate minute za MTS. Jer kao sto napisah, tih 400 minuta mozete potrositi i u svojoj mrezi.

Sedim ovde...ispred kompjutera....i ne znam da li da se nerviram ili smejem. Konkretno sam napisao tj. izneo problem, i dok mali broj nas shvata o cemu se zapravo radi, drugi to odobravaju.
                      Ono sto ne mogu da shvatim je da mnogi od vas olako prelaze preko ovakvih i drugih sl. stvari.

A iskreno....ako nesto ne volim, onda je to da neko drugi me pokusava napraviti glupim.
                      Čitao sam negde da ako piše na sajtu a ti se pozoveš na to jer je reklama, mogu da ga duvu sa ugovorom ako piše drugačije.
                      U principu su te obmanuli jer si poverovao reklami. U svakom slučaju iz iskustva je da se uvek ako se buniš isteraš stvar u svoju korist, ako si u pravu naravno a većinom jesi jer su baš smrdibube i pljačkaće nas još ko zna koliko godina kao sa ebenim internetom, i dalej je takodje preskup u odnosu na okruženje.
                      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Pro FX-Sniper
                        CBC Senator XXL
                        • 11.01.2010
                        • 14410
                        • Medakovic
                        • Alfa-Brera

Nigde to na ugovoru ni ne pise....a reklama je....reklama.

Comment

• Pro FX-Sniper
                          CBC Senator XXL
                          • 11.01.2010
                          • 14410
                          • Medakovic
                          • Alfa-Brera

Dzabe Dora sva prica....borimo se protiv vetrenjaca.....zakljucavaj ovo.

Comment

• The Punisher
                            CBC Senator XXL
                            • 01.03.2006
                            • 503
                            • Beograd Wozhdovatz
                            • Ford Taunus TC1

Originally posted by Pro FX-Sniper View Post
                            Nigde to na ugovoru ni ne pise....a reklama je....reklama.
                            Khmm, izvini, pise na zvanicnom sajtu:

mt:s |Privatni | Postpaid tarife

Pozivi u mt:s mreži, nakon potrošenih minuta u domaćem saobraćaju, u okviru mesečne naknade
                            https://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Taunus_TC

Comment

• Pro FX-Sniper
                              CBC Senator XXL
                              • 11.01.2010
                              • 14410
                              • Medakovic
                              • Alfa-Brera

Ugovor sam po sebi mora biti punovazeci...ili gresim?

Comment

• Eon
                                Moderator
                                • 10.03.2005
                                • 4225
                                • Beograd-NBG-44
                                • Superb 2.0 4x4 DSG

Grešiš, ovaj grešiš silno sinko!!!!

Ugovor koji ti daju da potpišeš je ugovor po pristupu i tu nema nikakvih izmena. U ugovoru se navodi tarifa, a uz prilog ugovora ide i opis tarife, koji eto može da se promeni u toku trajanja ugovora. Oni zaštićeni do kraja.
                                Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                                Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

Working...
                                X