Evo već neko vreme testiram za Telekom vDSL (ADSL2+) modem,IP telefon i IP televiziju (Triple play paket).Dobio sam ga početkom novembra i trajaće do 31.12 i to za dž. U početku je bilo malo kilavo ali je nekako radilo,ali pre neki dan su konačno namestili stvar kako treba i sad radi kao besno
Evo sličice iz Flashget-a kad sam skidao Getaway in Athens:
+ Azureus 100KB Download 60 KB Upload + superbrzi surf na mom kompu +superbrzi surf na burazerovom kompu.
Kako su mi rekli vDSL može da gura kroz telefonsku paricu 24 MBit-sec
Sada čini mi se ima približno toliko...
Inače sve ovo se testira na područiju Krnjače,Koteža i Borče zato što je sada ona mala pošta u Krnjači jedan od glavnih čvorova za Internet saobraćaj u BGD-u,kao i server housing centar.Direktor sektora za razvoj je rekao da na ovom područiju za neko vreme počinje testiranje WiMax-a.
Doduše ja sam na 800m od ove centrale pa lepo radi
ne znam kako će biti na većim daljinama...

Evo sličice iz Flashget-a kad sam skidao Getaway in Athens:

+ Azureus 100KB Download 60 KB Upload + superbrzi surf na mom kompu +superbrzi surf na burazerovom kompu.
Kako su mi rekli vDSL može da gura kroz telefonsku paricu 24 MBit-sec
Sada čini mi se ima približno toliko...
Inače sve ovo se testira na područiju Krnjače,Koteža i Borče zato što je sada ona mala pošta u Krnjači jedan od glavnih čvorova za Internet saobraćaj u BGD-u,kao i server housing centar.Direktor sektora za razvoj je rekao da na ovom područiju za neko vreme počinje testiranje WiMax-a.
Doduše ja sam na 800m od ove centrale pa lepo radi

Comment