koja je nalepnica po zakonu a koja nije!!!!!
Collapse
X
-
koja je nalepnica po zakonu a koja nije!!!!!
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!Tags: None
-
-
Za proteklih godinu ipo dana sam prosdao razne granice preko 30 puta i nikada me niko nije pitao za nalepnicu. Inace, meni je na okviru od tablice, a imam i jednu nalepljenu selotejpom u samu ivicu zadnje soferke, koja skoro ne moze da se vidi.
Ne opterecuj se time...
Comment
-
-
Mislm da nijedna od te 3 ne zadovoljava, prvenstveno sto je, kako se meni cini, zvanicna priznata oznake nase drzave jos uvek YU.
A po dimenzijama bi trebala da je ovalna, nekih 12 cm ili tako nesto.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Ne znam sta nije jasno: Model 1.
Nekada dok se znao red, drugacije nisi mogao ni da kupis (mislim, pre 20-30 god, dok je jos bilo YU): trebalo je da je 180x120mm, bela podloga, crna slova tacno odredjene debljine + taj tanki crni okvir.
Danas moze sve u ovoj Frankenstajn-drzavi.
Comment
-
-
nijedan model nije tacan.
stogo prema pravilu jedina zvanicna oznaka ove drzave u medjunarodnom prometu je CS, po ECE klasifikaciji od negde (bese) 2002.ge godine.
YU, SR, SCG i sve drugo nije zvanicno odobreno i moze da se tretira kao prekrsaj odnosno da se naplati kazna.
naravno u praksi se to ne desava, ta oznaka i onako nije nikome posebno vazna.
to se odnosi i na sve dokumente koji bi trebalo tako da budu oznaceni kao zemlja porekla a sto ima veze sa saobracajem i transportom ukljucucji i avionski saobracaj.
(bilo je vec dilema i prituzbi da je CS vec korisceno i da pravi potencijalnu zabludu ali propis o standardizaciji nije do sada promenjen i ostalo je vazi samo i iskljucivo CS).
a u svemu tome ima i puno politike (oko nekontinuiteta) u medjunarodnim telima koja o tome odlucuju.
mi se o tome nista ni ne pitamo..volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Trenutno imam na autu SCG nalepnicu a trebalo bi da idem do Bosne za nekih 15-tak dana pa me interesuje jel SRB nalepnica zvanicno usvojena za upotrebu tj. da li da ostavim ovu SCG ili da stavim SRB?“Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”
Comment
-
Comment