Piroćanci jedni.....
Koliko ste najmanje sipali goriva ...
Collapse
X
-
Ma, Tetak to smo mi navikli plovke u rezervoarima da ne mere mnogo,da se ne udavu
Ja mom nasuo pun rez. letos,plovak mi je vristao i davio se do Valjeva skoro,onda je tek poceo da pokazuje normalno...
Inace,video sam jednog decka ispred mene na pumpi kako sipa u Nisana 300ZX BMB95 za 300 din!Valjda zbog modela auta sipa toliko!
Ja sam najmanje sipao za 500 dindzi.
Comment
-
-
Ja sam kao mujo u onom vicu o poskupljenju goriva.
Kaze haso muju: jesi cuo poskupelo gorivo a mujo mu odgovara boli me k* ja i onako uvek sipam za 400 din.
Najmanje sam sipao 5l benzina/gasa.“Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”
Comment
-
-
Ja se vise ne bi ni druzio sa takvim komsijama... mislim stipsa... seli se pod hitnoSAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Comment
-
-
kako vam je samo uspelo meni nikad nisu hteli da sipaju ispod 5 litara ni u kantu... 5-6 litara najmanje u kola... ako ne rachunam moljenje na pumpi da mi napuni dvolitarku da upalim auto i slichno...
mada praktikujem do vrha na svakih 600-700kilometaraPrevelika slika u potpisu!
Comment
-
-
Zar na omv-u ne moze da se sipa koliko hoces?
Npr. desilo mi se da tamo naspem 2 litra jer sam misleci da je nesto pokvareno odustao. Nakon sto sam to platio sipao sam jos koliko sam planirao. Niko nije pravio problem.
A najmanje je bilo 6 litara zeldija.
Comment
-
-
Sećate li se...
...iz "Nacionalne klase""NE točimo ispod 3 litre"
Iskreno..kao dečak od 14 godina,vadio sam iz očevog fiće jedno "unuče" od "vinjaka" i sipao u Poni-expres za dva kruga po kraju...toliko sam mogao da obidjem...
Pozdrav!
BP
Comment
-
Comment