kolko vas kostala vikendica? i meni se ide tamo. ovde kod mene 60% mladih ide po kafanama . nervira me to, kao da sam na svadbi. osim toga cene su 2000din+pice, za te pare... ajde nek mi neki nislija kaze kako je u naisu.
ja od metalike slusam gansi,nirvanu,ofspring i pomalo sepulturu.
znam. uvek je bila neka kucna varijanta,a sad ne mozemo da se skupimo svi a kamoli da organizujemo nesto. idu neki drugovi u nais pa da se raspitam, posto oni idu prvi put.
ulice i trgovi su smaranje za sve osim za one koji imaju u jakni magacin od 100 petardi i loze se na bacanje istih u guzvu. jos ako ste osetljivi na eksplozije u blizini... super provod
ja kod kuce, posle ponoci landranje od prijatelja do prijatelja preko rodbine i rodbine do kreveta i kreveta
ove godine prvi put u zivotu sam slobodan sto se posla tice (ne radim) 1.-15. januara. gasa ima, fala Bogu... za ostalo cu da smislim gde i kako
pa nije bas tako. na trgovima, pogotovu u bgd-u ima dobrih bendova. postoje i ljudi koji sebi stvarno sebi mogu da priuste recimo 1-2000din da potrose za N.god. a na trgu svira omiljeni bend. tipa DAB...a nece da ih daju za ulaznicu...
Ma trgovi su ok ali prosle godine sam svratio na trg i posle 3 petarde koje su mi pukle pored glave rekao nikada vise. Koliki treba da budes DEBIL pa da bacas petarde u masu
“Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”
Comment