potreban neko za proveru šasije, opel, placam uslugu!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • pera-ja
    Banovan
    • 06.10.2013
    • 12
    • jagodina
    • opel astra g 1.7dti

potreban neko za proveru šasije, opel, placam uslugu!

Potreban neko ko radi u neki ovlascen opelov servis, placam uslugu provere jednog broja sasije, uplata preko postnet ili na racun!!

Iz centralne srbije sam, najblizi ovlasceni servis je u KG (80km), ali telefonom ne zele da mi izadju u susret pa nisam ni isao do njih da pokusam da resim sve sa $

U pitanju je Opel Astra H , '2008 , pri kraju sam kupovine ali voleo bih proveriti kad je zadnji put auto bio u ovlascen servis i na kojoj kilometrazi..

Jer u pitanju je dosta mala kilometraza za to godiste, pa mi je to sumnjivo, a enterijer/sedista/menjac su bas kao novi, na zadnjim sedistima kao da niko nikad nije ni sedeo, tako da nisam siguran ni u sta
  • ada
    CBC Senator XXL
    • 04.06.2005
    • 2375
    • Novi Sad
    • Svasta nesto

Prvo pitanje je gde se nalazi auto.
    Drugo ako je 1,9 motor u motornom racunaru se moze videti koliko je puta radjena korekcija kilometara
    Trece odakle je auto i koja je to mala kilometraza
    Cetvrto posalji mi broj sasije, mada tesko da cemo bilo sta saznati ali ajde.
    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• pera-ja
      Banovan
      • 06.10.2013
      • 12
      • jagodina
      • opel astra g 1.7dti

auto uvezen prosle godine, registrovan ovde, lokalni servisi niko nema dijagnostiku da proveri motorni komp, jedino da se iscimam da oteram u neki ovlasceni nego oni sve na silu nesto nece da mi daju ni istoriju servisa nista dok ne postanem vlasnik

Comment

• pera-ja
        Banovan
        • 06.10.2013
        • 12
        • jagodina
        • opel astra g 1.7dti

a maler je jer za skoro bilo koji drugi proizvodjac mogu proveriti u ovlasceni, mercedes, citroen, reno, wv , samo ovo nemam nikog

dovoljno bi mi bilo da znam kad je zadnji put bio u ovlasceni servis i na kojoj kilometrazi, to je sve, ako neko zna nekog spreman sam i da dobro platim samo da se to proveri.. moze kontakt na 0643113221

Comment

• pera-ja
          Banovan
          • 06.10.2013
          • 12
          • jagodina
          • opel astra g 1.7dti

zavrsen posao, ispalo je sve ok, dobio sam info od coveka sto radi u ovlasceni da je ok kilometraza, bio je auto proslog septembra u ovlasceni sa -10K kilometrazom.. takodje sam dobio savet ko je u blizini imao original opel dijagnostiku, pa je ocitana i kilometraza iz motorni komp ili bravu/kljuc nisam tacno zapamtio

ako neko trazi astru h karavan, ovo je jos jedna sa pravom kilometrazom, i extra stanjem, puno bolje nego sto je na slikama, pravih 150K , odradjen veliki servis u nemackoj na 147K, na zadnjim sedistima niko nikad nije ni sedeo, enterijer kao nov, verovatno auto bez vecih ulaganja min 3-4god

ps. nije reklama, nego cisto da pomognem nekom oko izbora, ostalo sto je na oglasima je ili ocaj zivi stanje i vracena kilometraza i duplo

Comment

• majstorbob80
            CBC Veteran
            • 13.05.2008
            • 184
            • beograd
            • 735E32, 525E39 Mlook

Slusaj, sto bi Dora rekao trolu jedan, ovaj forum uredno posecujem iako nisam aktivan, nauci pravopis i procitaj negde na nekom mestu kako se koristi forum.
            Banujte me, ovo je bilo jace od mene.
            Čovek se uči dok god je živ!!

Comment

• Dora
              Nadzornik!!!
              • 24.10.2004
              • 17451
              • Novi Sad
              • FIAT

Hvala na skretanju pažnje, nisam pratio temu, Pera više ne stanuje ovde...

Mislim ono baš slepačko reklamiranje...
              Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
              X