Mobilni telefon, dual sim

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Mobilni telefon, dual sim

Šta ima najeftinije a da radi posao. ekran 4.3 do max 5 mada mi je to veliko iako sam ćorav.. Oni i tako opet nabiju rezoluciju pa ću na kraju uzeti tablet i nosati kao nekad crnci "tranzistor" na ramenu

Neću da kupim kod operatera jer jedu nogu kad idem kroz šumu i stanem u izmet... Ko je dobar u NS...
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs
  • sambol
    CBC Veteran
    • 30.12.2014
    • 126
    • BL
    • T9

Kod mene u firmi su navukli dosta Mot G 2nd Gen., uglavnom zadovoljni, cjena je oko 150 €. E sad, dal, i ako ima - gdje, ima uzeti u NS - ne znam.

Comment

• Dundjer
      CBC Član
      • 19.09.2007
      • 30
      • Beograd

Cenovnik i specifikacija za mobilni telefon Cat B15Q. Cene mobilnih Cat u radnjama Beograd Srbija.

Moja preporuka
      Dva kilometra u rikverc vezanih ociju

Comment

• uglavnom.bezopasni
        - 42 -
        • 03.02.2005
        • 2235
        • Novi Sad

Tesla nije za Doru iz više razloga, a ovaj Cat takođe ne bi bio dovoljno otporan i skup je za to što nudi.
        Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
        11.04. 0:12 #2
        Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Dundjere brate, šta je tu jeftino kad telefon košta zamalo 300 evra? Pa neću da ga ženim valjda...

https.autogas.rs

Comment

• zverko
            CBC Senator XXL
            • 19.08.2005
            • 7085
            • BGD
            • Audi A4

Lenovo a536
            deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• uglavnom.bezopasni
              - 42 -
              • 03.02.2005
              • 2235
              • Novi Sad

Da postavim pitanje u Dorino ime ovako, posto će svi da nude android, najmanje 4x1.2 najmanje 1gb ram, i najmanje 8gb internog storage.
              Ja lično predlažem lumiu 640 dual sim ali nije andoid, a za android ću da pogledam.
              Mada dvaput je dvaput, 'beš dual sim.
              Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
              11.04. 0:12 #2
              Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• comi 1342
                Moderator
                • 28.09.2005
                • 1126
                • NS
                • Giulietta ,PUG 106,

Samsung grand neo duos, imam ga godinu ipo i radi pristojno. Telefon ko telefon, radi i obd 2 preko BT i adaptera, samo ga navodim da ispunjava zadate kriterijume. Pošto Dora obožava selfije, možda ga eliminiše, prednja kamera mu je groblje. Uspeo sam sva tri ozbiljne navigaciona softwera da mu instaliram sa kartice, android 4.2.2... Dual stand by, kad na jednoj pričaš, na drugoj si zauzet...
                "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
                "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• zmaj_pa
                  CBC Senator
                  • 13.05.2007
                  • 232
                  • Klagenfurt am Wörthersee-Pancevo

Originally posted by uglavnom.bezopasni View Post
                  Da postavim pitanje u Dorino ime ovako, posto će svi da nude android, najmanje 4x1.2 najmanje 1gb ram, i najmanje 8gb internog storage.
                  Ja lično predlažem lumiu 640 dual sim ali nije andoid, a za android ću da pogledam.

Ja bi predložio kupovinu Elefona....sa nekog od kineskih sajtova....Aliexpress ili gearbest.Ima sve nabrojano....Vrhunska izrada i pouzdanost....3 gb rama,nešto slabije kamere ali kome slikanje nije bitno vrhunski uredjaj.
                  Cena oko 130 eura...
                  Last edited by zmaj_pa; 20.12.2015, 18:17.

Comment

• Dora
                    Nadzornik!!!
                    • 24.10.2004
                    • 17451
                    • Novi Sad
                    • FIAT

I ne mora da bude android, ko ga džebe.. meni treba telefon za telefonanisanje, pošaljem poruku 3 nedeljno, u poslednje vreme i nešto češće zbog prodavnice. Treba mi navigacija koju vidim, zato ekran od 4.5 ili 5 inča. Treba mi dva telefona da me ostave na miru bar nedeljom popodne svi koji se pola sata izvinjavaju zato što zovu nedeljom popodne umesto da skrate i da kažu odmah šta imaju.
                    Ne bih da nosim dva telefona pa zato dual sim...

Uglavnom nisma baš ljubitelj a još manjepoznavaoc, zato pitam... Ima ona manja (broj) Lumia koja je takodje dual i nije skupa... Sasvim mi je svejedno jel windos ili anroid, čak bi mi više psihički prijala promena da ima bar jedan google manje...

Ovaj što je Zverko rekao ima 99 evra star jedan dan u NS...

https.autogas.rs

Comment

• chobo13
                      CBC Senator XXL
                      • 01.05.2009
                      • 1274
                      • pozega,srbija
                      • AUDI,VW

imam htc 500 desire dual sim.extra tel.ne znam ima li ga sad u prodaji,ali ih ima polovnjaka u dobrom stanju od 60 do 100e...

Comment

• zoranbg
                        CBC Senator XXL
                        • 23.03.2005
                        • 4098
                        • Rooster's Hill , Beog
                        • Grande Punto 1.2

HTML Code:
                        http://www.winwin.rs/mobilni-i-fiksni-telefoni/mobilni-telefoni/smart-mobilni-telefoni/mobilni-telefon-gigabyte-gsmart-classic-l-r5-ips-5-qc-1-2ghz-1gb-8gb-8-5mpix-dualsim-5-1-crni-6764104.html
                        uzeo sam i ja predhodni model,malo slabiji od ovoga. radi dobro, i st0 je najbitnije jeftin je
                        tako su mi pricali i za Huawai prvi kad sam uzeo da su losi telefoni, a evo ga drugi Huawei radio kod mene 2,5 god i dalje je ko nov,cerka ga nosi u skolu i baca po betonu i dalje radi

sve su ti to sad ista ili slicna sr...nja.
                        Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• zoranc
                          CBC Senator XXL
                          • 31.03.2005
                          • 1313
                          • Beograd
                          • AR 147

Da li taj telefon može da dodeli za svaki kontakt drugačije "zvono", i ima li opciju blokiranja broja za smarače sa reklamama ?
                          Moj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu

Comment

• zoranbg
                            CBC Senator XXL
                            • 23.03.2005
                            • 4098
                            • Rooster's Hill , Beog
                            • Grande Punto 1.2

ako mene pitas, nemam pojma
                            to valjda zavisi od verzije androida, a ako i nema,verovano ima neka aplikacija da se skine sa play store.
                            recimo kod mene na modelu gigabyte Roma Rx ne postoji nikakva svetlosna signalizacija ( ne svetli nikaka lampica kada ga nakacis na punjac,ili da blinka kada imas propusten poziv,poruku ) pa sam ja skinuo aplikaciju koja radi kao "rimajnder " ( kada imam nesto propusteno,zapisti svakih 5 min )

Comment

• zoranbg
                              CBC Senator XXL
                              • 23.03.2005
                              • 4098
                              • Rooster's Hill , Beog
                              • Grande Punto 1.2

i jos nesto..
                              obrati paznju kod ovih jeftinijih telefona tipa,gigabyte,lenovo i slicno da li im kamera ima autofokus,ovaj moj G Roma Rx nema, i slike su bezveze i ako je 5mpix,za razliku od starog huawei y300 koji je isto imao 5mpix,ali je imao autofoxus i slike su bile odlicne. za snimanje videa autofokus nema veze,
                              pre nego sto ga kupis,ukljucis kameru i vidis ,dali ima onaj kavadratici ili krstic kako gde,sto sam fokusira sliku, jer hoce da napisu da ima autofokus a ustvari ga nema.

Comment

Working...
                              X