Htedoh danas da se ulogujem na fejsbuk nalog, a on mi traži potvrdu identiteta u JPEG formatu, a u vidu kopije nekog zvaničnog dokumenta. Pitao sam se da li bi sledeći korak u neko dogledno vreme bio da im dostavim ključ od stana ili broj bankovnog računa pa sam rešio da ne čekam nego da se pozdravim sa njim i da se ljudski raziđemo.
Zbogom fejsbuku
Collapse
X
-
pa dobro. prezivecu.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
-
-
LIKE! (naslov) ... neću ni primetiti ... (ne dam skeniranu L.K. i slično, nema šanse pa sve da su jedini, a nisu).Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Comment
-
-
stevak to si pokupio neki virus!Moja žena,hakerisalaje nalog,posle skeniranja kompa pronašao sam preko 100 virusa i malvera.Jedna od opcija pre skena nekog dokumenta bilo je da prepoznaš koji su prijatelji na fotosima.Taj korak sam bio onako nervozan preskočio i tražio mi je sken.Za gospođu sam fotografisao istekli pasoš sa prekrivenom adresom i jmbg,a za sebe
člansku kartu biblioteke sa ubačenom fotografijom.
Sledeći korak je opet bio prepoznavanja prijatelja sa fotosa.
Comment
-
-
htedoh to napisati ali me mrzelo pa sam napisao da cu preziveti bez steve na fejsbuku.
Daklem, fejsbuk korstim uzduz i popreko, obilato, zaradjujem uz pomoc fejsbuka, placam fejsbuku usluge reklamiranja i jos svasta nesto i nikada nisam dosao u situaciju da mi trazi pasos, licnu kartu ili uzorak stolice. Sve te neobicne aktivnosti(ako dolaze od strane fejsbuka) su zbog raznih malvare, spajvare, popularno virus programa jer klikcete na linkove koji pocinju ili zavrsavaju sa "necete verovati sta se onda desilo" Licno mislim da svi koji klikcu na te linkove i zasluzuju da im se bas to neverovatno i desi.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Comment
-
-
Da, logično (i tačno 100%) ... šteta, propade još jedna teorija zavere.
Naravno da sam 99% bio siguran od početka ... kako je stekao toliku popularnost nego tako što je stalno uključen (pravi mali "špijun") (ne moraš se logovati kad lajkuješ, kao u G+ ali zato je ovaj drugi mnogo manje popularan, vole ljudi da ih špijuniraju i z*j*b*v*ju).
Iskerno, isti ne znam ni da koristim, trebao mi je svega par puta u životu ... to je za šiparice, napaljene tinejdžere i one koji pate od krize srednjih godina ... ne vidim čemu bi ozbiljno služio (osim urbanih mitova da je pokrenuo "Islamsko proleće" ... e, jest, kad na vrbi rode grožđe ... jeste (samo) bio "rod veze" u vojnoj hijerarhiji).Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Comment
-
-
Originally posted by Chubbs View Postjer klikcete na linkove koji pocinju ili zavrsavaju sa "necete verovati sta se onda desilo" Licno mislim da svi koji klikcu na te linkove i zasluzuju da im se bas to neverovatno i desi.
Inače, uz izvinjenje sam dobio nalog nazad nakon što sam im poslao sliku, ali ne onu koju su tražili.
a slika nosi naslov: Srbija u očima zapada
ex SAABotražitelj
Comment
-
-
kako mene niko ne pita za put za plazu...You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Comment
-
-
Piše ti na čelu da ne znaš gde je plaža....
Comment
-
-
Stalno zavidite drugima, nemate nikakav društveni život, ne možete da se koncentrišete? Sve bi to moglo biti posledica Fejsbuka, upozoravaju danski naučnici koji tvrde da su osobe koje su provele nedelju dana bez ove društvene mreže pokazale zavidan nivo sreće. "Izabrali smo Fejsbuk jer je to društvena mreža koju najviše koriste ljudi svih uzrasta", objasnio...Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Comment
-
-
Ja sam počeo prošle godine, to znači da neće dugo trajati
Comment
-
Comment