Alcatel Idol 3 5.5 inch

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • markofpi
    CBC Senator XXL
    • 27.07.2006
    • 1552
    • Bezanijska Kosa

Alcatel Idol 3 5.5 inch

Planiram da uzmem ovaj telefon, ima li ko isti pa d ami prenese iskustva? takodje, ako znate nekog ko je uzeo telefon na paket, a da mu iz nekog razloga ne treba pa ga prodaje neka javi. Najjeftinije sto sam nasao sa garancijom od 2god. kosta oko 37 crvenih.
  • uglavnom.bezopasni
    - 42 -
    • 03.02.2005
    • 2235
    • Novi Sad

Znam da dugoooo proučavaš i praviš izbor i da ti ne trebaju saveti ovog tipa ali... za te pare uzmeš Nexus 5 i imaš uvek najnoviji android i nemaš alkatelove gluposti i kvalitet je, iz iskustva, na strani nexusa...
    Ako ne mora android onda otvaramo sasvim drugu priču
    Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
    11.04. 0:12 #2
    Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• Keketarac
      CBC Senator XXL
      • 01.09.2007
      • 588
      • Novi Sad
      • Seat Ibiza 1.2 TSI

Meizu M2 Note nudi isto sto i taj Alcatel, ali za 7-15 crvenih manje. Ima ih novih po oglasima sa garancijom, u prodavnici je 29.990

Comment

• markofpi
        CBC Senator XXL
        • 27.07.2006
        • 1552
        • Bezanijska Kosa

Nisam razmisljao o Nexus-u ali eto, pogledacu i njega. Inace modeli koji su mi takodje jos zanimljivi su: Meizu MX5 i Huawei P8.

Comment

• sErGiO
          Moderator
          • 30.01.2007
          • 2769
          • Neko selo pored Beogr
          • Alfa Romeo 156SW

Imam već skoro godinu dana Idol 2 i za sada nemam niti jednu zamerku. Prilično brz i stabilan u radu, nikada se još nije desilo da zabode. Integrisana baterija drži i po 2-3 dana ako se telefon slabije koristi, jedino što bi možda mogao da bude malo glasniji kad zvoni.

Comment

• markofpi
            CBC Senator XXL
            • 27.07.2006
            • 1552
            • Bezanijska Kosa

Na kraju sam uzeo Huawei P8, a prvi utisci su odlicni. Brz, ne greje se, kvalitetna izrada...jedino sto imam problem naci odgovarajuce zastitno staklo za ekran. Promenio sam vec dva i sa svakim problem da u jednom od uglova sa gornje strane ne moze lepo da legne tj. da se zalepi.

Comment

• Goran032
              CBC Član
              • 12.02.2016
              • 27
              • Cacak
              • BMW e36

I koliko te koštao ako nije tajna?

Comment

• markofpi
                CBC Senator XXL
                • 27.07.2006
                • 1552
                • Bezanijska Kosa

pa znas kako, uzeo sam ga preko oglasa od lika koji ga je uzeo u mts-u, sa 3god. garancije + Premium garancija u kojoj je osigurano jedno lomljenje ekrana ili kvar maticne ploce usled npr. pada telefona u vodu. Cena 350e.

Comment

Working...
                X