Planiram da uzmem ovaj telefon, ima li ko isti pa d ami prenese iskustva? takodje, ako znate nekog ko je uzeo telefon na paket, a da mu iz nekog razloga ne treba pa ga prodaje neka javi. Najjeftinije sto sam nasao sa garancijom od 2god. kosta oko 37 crvenih.
Alcatel Idol 3 5.5 inch
Collapse
X
-
Znam da dugoooo proučavaš i praviš izbor i da ti ne trebaju saveti ovog tipa ali... za te pare uzmeš Nexus 5 i imaš uvek najnoviji android i nemaš alkatelove gluposti i kvalitet je, iz iskustva, na strani nexusa...
Ako ne mora android onda otvaramo sasvim drugu pričuFifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
-
-
Imam već skoro godinu dana Idol 2 i za sada nemam niti jednu zamerku. Prilično brz i stabilan u radu, nikada se još nije desilo da zabode. Integrisana baterija drži i po 2-3 dana ako se telefon slabije koristi, jedino što bi možda mogao da bude malo glasniji kad zvoni.
Comment
-
-
Na kraju sam uzeo Huawei P8, a prvi utisci su odlicni. Brz, ne greje se, kvalitetna izrada...jedino sto imam problem naci odgovarajuce zastitno staklo za ekran. Promenio sam vec dva i sa svakim problem da u jednom od uglova sa gornje strane ne moze lepo da legne tj. da se zalepi.
Comment
-
-
pa znas kako, uzeo sam ga preko oglasa od lika koji ga je uzeo u mts-u, sa 3god. garancije + Premium garancija u kojoj je osigurano jedno lomljenje ekrana ili kvar maticne ploce usled npr. pada telefona u vodu. Cena 350e.
Comment
-
Comment