Nova fora za zickanje (citaj moderno prosjacenje)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dekideki
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2005
    • 1914
    • Beograd

Nova fora za zickanje (citaj moderno prosjacenje)

Neki lik, onako ortacki nastup, plasticna flasha ispod miske, faca onako bezazlena, ne izgleda bedno.
    (prica ista, sa varijacijama spram opstine, MZ ili naselja kako god) Otprilike ovako:

- e de si bre nisam te video, je... otkad!
    (moj zbunjeni pogled)
    - pa znamo se bre, iz Hemijske!
    (ja mu kazem nikad nisam isao u istu niti znam ikoga iz iste)
    (ok sta ti treba)
    - jao ortak i ja stali tu 200m odavde sa kolima, a fali nam za corbu.
    (koliko)
    - 100 dinara, vracam do sutra, majke mi.
    (u tom trenutku shvatam sve)
    (evo ti. inace - ne poznajemo se, ti si prosjak, a ja sam ****** sto ti dajem. ovo da ti kazem cisto zato jer mi je poslednja prilika)
    - ma vracam ti sutra, bre, koji ti je. 100%
    (e, ne treba, stvarno. ajde idi)
    - ok onda te vodim na pice kad se vidimo.
    (okrecem glavu i odlazim s gorcinom u stomaku)

ELEM
    prica mi ortakova riba kad smo se videli kao cela ekipa kako joj je decko mentol, zajebala ga neka ******... mic po mic eto nas do onog lika. (totalno drugi lik ali ISTA prica - samo 50din doduse - ovaj bio malo skromniji)

kako smo se smejali, hebote cega sve nece da se sete... da li je jos neko sreo likove sa tom zvakom?

pozdrav

P.S. ako ne das djavolu, dodje djavo sam po svoje
    .
  • maki
    CBC Senator XXL
    • 03.10.2004
    • 878
    • Budva, CG

meni dolazi kuci juce stariji covjek i baba bila ispred kuce (ja nisam bio kuci) i poce on njoj kao razbolio mu se unuk pa ga vodio za beograd,pa on tamo umro,pa mu trebaju pare da plati prevoz avionom,ako ima da mu da koliko moze da pomogne,i baba nije imala i posalje ga kod mojih koji zive u istoj kuci samo u prizemlju,i on kod tate,ista prica samo je njemu reko da mu je sin umro, ali tata nije znao i sta ce dao mu 10 eura,tek poslije kad smo uporedili price skontamo da je prevarant, strasno,kakvim se sve stvarima sluze, do sad sam slusao "zena mi bolesna treba za lijekove", razne kombinacije na temu sa lijekovima, za hljeb, ali ovakvu jos nisam cuo
    HSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM

Comment

• Ivvan
      Moderator
      • 29.09.2004
      • 1574
      • Nis
      • SAAB 9000

I kod mene dolazio jedan malo stariji zapusten covek, tesko dise ,kaslje jedva govori i ima napisano na papiru kao boluje od neke bolesti plucja bla,bla...
      Samo se malo zeznuo,video sam ga ranije cim udje u autobus upali cigaru i ustanovio sam da zna i solidno brzo da trci,cim sam otvorio vrata djole( omanji pas cuvar ) krenuo na njega u roku od 5sec se izgubio i vise ga nikad nisam video mora da je ozdravio
      Turbos make torque,and torque makes fun

Comment

• Delkan
        CBC Senator XXL
        • 14.06.2005
        • 829
        • 60 km From BG,West

Pazi kad je i ovaj kojeg sam juce sreo na pumpi(moj post u onom topic-u o sipanju goriva) imao skoro istu zvaku:"Placam pice kad se vidimo!" Komesh ti da placas ,bre,pice...
        Inace,kad mi na ulici neko kaze:"Daj mi nesto para,nemam za hleb" odgovaram sa "Evo,daj da ti kupim hleb." I tu odustaju.
        Na one fore sa autobuske,kao:
        "Ukrali mi novcanik i dokumenta,ne mogu da se vratim kuci"
        sam jednom prilikom odgovorio sa:
        "Ajd` idemo da ti kupim kartu!"
        Naravno,usledio je odgovor:
        "Pa znas autobus ide tek za tri sata,a ja moram jos nesto da..."

Comment

• M-power
          Moderator
          • 10.01.2005
          • 10060
          • Bg; Banovo Brdo
          • CorsaC, astra H,

Da,da reci...to kod autobuske i zeleznicke. Obavezno ih neko odzepario
          To date there has never been a faster car built for the public road and,
          it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Danilo
            CBC Senator XXL
            • 02.10.2004
            • 908
            • Beograd, Dorcol

Da, ima ih koliko hoces... Pre neki dan bas dolazi lik na vrata, predstavlja se kao profesor muzicke skole, kornelije nekako... Treba mu hitno za lekove zajam od 125 dinara...

Zamalo da mu poverujem...
            www.blindmanmotorsport.com

Comment

• Alekre
              CBC Senator XXL
              • 12.09.2005
              • 780
              • Smederevo

To zavisi i od face...Ja onako imam duzu kosu i uvek me startuje tako neki lik...E sad uvek nakacim kapuljacu, zamaskiram se ko abu bekir i nema ih da prose.
              ALi jedan lik, invalid nema nogu kaze mi ''brate daj mi 20 din radio sam ceo dan'' .Znam da me laze al ajd greota da mu ne dash.
              Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.

Comment

• Ch@os
                CBC Veteran
                • 02.11.2005
                • 173

Dekideki, i mene izvacarise na istu foru i to dva puta.
                Prvi put neki momak a drugi put momak i devojka. Znao sam
                da je fora ali je zvaka bila toliko jaka da sam im ipak dao lovu.

Comment

• fantastik
                  CBC Senator XXL
                  • 28.07.2005
                  • 417
                  • Novi Sad

cim mi neko pridje s pricom izvini jel mogu da te nesto zamolim - odma mi sve bude jasno - jednostavno kazem nemoj nista da me molis i on ostane zbunjen a ja samo produzim, da to je nova fora sa bencom ali pojavila se jos jedna dosta ozbiljnija - naime dolaze tip i riba na vrata i zvone vam i traze neku banalnu stvar kada se vi okreneta da im date, kupe sve sto se nadje kod vrata novcanik, kljuceve, naocare, i beze , ne nasedajte na to takodje obavezno zakljucavajte vrata od stana nasumice otvaraju i na onim koji nisu zakljucana rade ono gore pomenuto [/b]

Comment

• Wiz
                    CBC Senator XXL
                    • 30.09.2004
                    • 3104
                    • Nish

Dovoljno sam vec para dao raznim ******ma da bih sad padao i na te fore za zicanje,kad mi kaze daj,ja njemu daj ti meni

Comment

• cdr
                      CBC Član
                      • 13.12.2004
                      • 22
                      • Vracar

Originally posted by Wiz
                      Dovoljno sam vec para dao raznim ******ma da bih sad padao i na te fore za zicanje,kad mi kaze daj,ja njemu daj ti meni
                      Xe, xe... sad se setih. Događaj na semaforu kod tadašnjeg CK (sadašnja palata Ušće). DOlazim kolima i mali ganci odma dolazi do prozora sa pričom:

"Kume, daj neki dinar"

Ja mu kao onako šereski odgovorim: "Daj ti meni" - a mali će u roku od odma: "Nemam kume, tek sam počeo da radim"... i jebga, šta ću, za tako simpatičan odgovor sam morao da mu dam neku kintu...
                      Golf 2 GTI -> viewtopic.php?f=15&t=733

Comment

• Eon
                        Moderator
                        • 10.03.2005
                        • 4225
                        • Beograd-NBG-44
                        • Superb 2.0 4x4 DSG

A znate li za onu ribu koja godinama prosi od Doma sindikata do Silikonske doline, a preko Kneza za operaciju slepe sestre... A video sam je i u NS, CG, Zlatiboru...
                        Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                        Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• luka.l
                          CBC Senator XXL
                          • 30.09.2004
                          • 490
                          • Beograd
                          • ВАЗ 21213

Pa sta ces, skupa operacija, jos nije skupila dovoljno.

Ma ja obozavam one magarce sto mogu volu rep da iscupaju, imaju po 25 i kusur godina i traze meni da im dam za pivo...mislim..

Ima neki lik oko konja obicno zicka...prilazi mi i kao jel mozes da mi das za pivo... "Aj' probaj da se primaknes jos malo". Ljudi ili daju ili ne daju, ali retko ko agresivno reaguje...

Letos me neka zena (recimo 55 kusur godina) startovala u Bulevaru. Izvini decko, jel bi mogao da mi pomognes (ja ocekujem da pita za neku ulicu nesto...), ako bi mi dao 100 dinara. Ja ostao zblanut...."bas 100 dinara?" "Pa mozes ti i manje ako imas". "Ma vazi....".
                          - "Dobar dan. Dobro ste. Kako sam ja?"
                          - "I vi ste dobro."

Comment

• dekideki
                            CBC Senator XXL
                            • 26.07.2005
                            • 1914
                            • Beograd

fora je sto smo mi i dalje somovi i dajemo jer imamo, ne razmisljajuci o posledicama. doselio se ortak iz francuske. zvoni mi tel. (rano jutro) kaze on jel mogu da dodjem kod tebe ponestalo mi kafe. ja kazem uvek (nista mi nije jasno). posle tri sekunde neko zvoni. ko je sad??? ono ON? zakljucava vrata sve tri brave, covek se doselio vrata do vrata sa mnom, keva mi nije ni rekla. pitam ja je li a zasto si me uopste zvao, kad si mogao da mi pozvonis direktno, mislim, jeftinije je u krajnjem slucaju? i zasto zamandaljujes vrata toliko kad vec neces da se zadrzavas. kaze on cik probaj tako u inostranstvu. znas kad ce da ti otvore a da im se ne najavis. a probaj i da ostavis na 5 minuta nezakljucan stan. uvek ce da nadju mene golju da se sazalim. jos ako pristojno izgledaju... more... uh. bas sam besan

pazi kad ne postoji fora da oni najebu zbog toga. ljudi traze pa ako hoces, ti daj. super fora.
                            .

Comment

• Stefan1
                              CBC Veteran
                              • 27.10.2004
                              • 137
                              • Beograd

meni se prosle zime desilo da prijatelja i mene tip i riba startuju na ulici sa tom pricom oko goriva i ovaj moj prijatelj im dao 100 kinti,iako sam ja mislio da je prevara on mi je onako rekao,mozda i nije...takav covek-mnogo dobar svima bi pomogao.

A druga stvar sto mi se desila pre neki dan,ali neverovatno,citajte pazljivo,vidim ortaka iz srednje koga nisam video jos od maturske veceri,on meni "de si stefke,sta ima",minut dva razgovora,i na kraju pazite ovo pitao me "imas dinar-dva".Covece ne mogu da verujem da se toliko degradirao.Odgovorio sam mu da koristim kreditnu,i stvarno od kad nosim kreditnu karticu retko imam sitnis kod sebe,al i da sam imao glupo bi bilo da mu dajem.

Comment

Working...
                              X