Neki lik, onako ortacki nastup, plasticna flasha ispod miske, faca onako bezazlena, ne izgleda bedno.
(prica ista, sa varijacijama spram opstine, MZ ili naselja kako god) Otprilike ovako:
- e de si bre nisam te video, je... otkad!
(moj zbunjeni pogled)
- pa znamo se bre, iz Hemijske!
(ja mu kazem nikad nisam isao u istu niti znam ikoga iz iste)
(ok sta ti treba)
- jao ortak i ja stali tu 200m odavde sa kolima, a fali nam za corbu.
(koliko)
- 100 dinara, vracam do sutra, majke mi.
(u tom trenutku shvatam sve)
(evo ti. inace - ne poznajemo se, ti si prosjak, a ja sam ****** sto ti dajem. ovo da ti kazem cisto zato jer mi je poslednja prilika)
- ma vracam ti sutra, bre, koji ti je. 100%
(e, ne treba, stvarno. ajde idi)
- ok onda te vodim na pice kad se vidimo.
(okrecem glavu i odlazim s gorcinom u stomaku)
ELEM
prica mi ortakova riba kad smo se videli kao cela ekipa kako joj je decko mentol, zajebala ga neka ******... mic po mic eto nas do onog lika. (totalno drugi lik ali ISTA prica - samo 50din doduse - ovaj bio malo skromniji)
kako smo se smejali, hebote cega sve nece da se sete... da li je jos neko sreo likove sa tom zvakom?
pozdrav
P.S. ako ne das djavolu, dodje djavo sam po svoje
(prica ista, sa varijacijama spram opstine, MZ ili naselja kako god) Otprilike ovako:
- e de si bre nisam te video, je... otkad!
(moj zbunjeni pogled)
- pa znamo se bre, iz Hemijske!
(ja mu kazem nikad nisam isao u istu niti znam ikoga iz iste)
(ok sta ti treba)
- jao ortak i ja stali tu 200m odavde sa kolima, a fali nam za corbu.
(koliko)
- 100 dinara, vracam do sutra, majke mi.
(u tom trenutku shvatam sve)
(evo ti. inace - ne poznajemo se, ti si prosjak, a ja sam ****** sto ti dajem. ovo da ti kazem cisto zato jer mi je poslednja prilika)
- ma vracam ti sutra, bre, koji ti je. 100%
(e, ne treba, stvarno. ajde idi)
- ok onda te vodim na pice kad se vidimo.
(okrecem glavu i odlazim s gorcinom u stomaku)
ELEM
prica mi ortakova riba kad smo se videli kao cela ekipa kako joj je decko mentol, zajebala ga neka ******... mic po mic eto nas do onog lika. (totalno drugi lik ali ISTA prica - samo 50din doduse - ovaj bio malo skromniji)
kako smo se smejali, hebote cega sve nece da se sete... da li je jos neko sreo likove sa tom zvakom?
pozdrav
P.S. ako ne das djavolu, dodje djavo sam po svoje
Comment