POzdrav svima...dugo me nije bilo pa da vam ovako pozelim srecnu novu godinu i bozic!
vidim pisalo se bogme lepo,ako tako i treba...elem javljam se povodom gore navedenog auta.pre mesec dana sam ga narucio i tipovi mi u mazdi rekli da moram da ga cekam 3 meseca...austrija je u pitanju...prethodno sam hteo da uzmem akorda i isto tako je bilo odredjeno dugo cekanje zbog boje..evo isti slucaj sa mazdom...jedino sto je dobro je to kad narucis pre nego sto auto izadje na trziste dobijes lep popust...
mazda 6 mps
Collapse
X
-
Evo da vide ljudi o cemu se radi
Engine
MZR 2.3 direct-injection turbo
Max. output 190kW <258PS>/5,500rpm
Max. torque 380Nm<38.7kg-m>/3,000rpm
Ako se nevaram obrzava od 0-100km/h za 6.6s, strava.
Ovu mazdu bi ipak uzeo pre nego accord i ako obozavam honde

Comment
-
-
ma akorda sam hteo jer je dobar za tjuning,i volim motore koji mogu da zavrte,i za njega ima svega sto se tice moto-tjuninga...e sada otkada sam uzeo xedosa mazda mi se zavukla pod kozu...jer to jednostavno ne zan da stane,da se pokvari...a ide ko ludo..onda mi je pao izbor ponovo na turbaka (treci auto po redu koji je supercharged:1.pasat 4awd v6 260 konja sa superchargerom-totalan promasaj!,fiat coupe lim.edition 2.0l 20v.280 konja potpuni pogodak) i mislim da sa malo tjunovanja na do 300 konja taj auto ce biti mala raketica!pretnodnost nad akordom je i u prostoru,dosta je komotnija i gepek je lep.prostran(jebiga ,zena dva sina)..cim stigne pasce par fotkica
dotle pozdrav
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
Comment