Mojoj sreći nema kraja

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • stevak
    CBC Senator XXL
    • 31.05.2009
    • 1215
    • Zemun
    • Saab 9000 cs 2.0T

Mojoj sreći nema kraja

Ovo su slike udesa koji je prošlog petka doživeo moj stariji sin (klipan), a iz kojeg je preživeo sa ogrebotinom na ruci kad je izlazio iz auta koji je pre udesa izgledao ovako

ex SAABotražitelj
  • BJL
    CBC Senator
    • 20.05.2013
    • 275
    • backa palanka
    • golf 3 1.8

Au jbt, dobro je on prosao, auto totalna steta, "klipan" kako ga zoves se malo zaigrao il se neko drugi zaigrao

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока

Comment

• macaneli
      CBC Senator XXL
      • 04.08.2008
      • 327
      • sremska mitrovica - Genova
      • S-max

Hvala Bogu da njemu nije nista
      ima se,moze se-nema se,mora se

Comment

• stevak
        CBC Senator XXL
        • 31.05.2009
        • 1215
        • Zemun
        • Saab 9000 cs 2.0T

Originally posted by BJL View Post
        Au jbt, dobro je on prosao, auto totalna steta, "klipan" kako ga zoves se malo zaigrao il se neko drugi zaigrao
        Klipan, dašta je. Kad je položio vozački ja mu kupim R4 jer je uzan i visok i kažem mu da se uči vožnji na tom autu pa i ako ga udari ili očeše nije neka šteta. Shvatio me bukvalno pa ga je olupao sa svih strana i po krovu. Verujem da je i odozdo ali se nisam saginjao da proveravam. Posle njega je rekao da je naučio pa se zalepio za nekog juga svog krivog i spremljenog za prodaju. Jugo crven, alu felne, zatamnjena stakla pa njemu ušla voda u uši kad ga je video i ne čuje da mu govorim da je sav kriv. E njega je posle pokušao da ispravi, naravno lupanjem. Onda je došao kadet, pa laguna, pa tipo, pa... dalje sam prestao da prebrojavam i svaki je od njega otišao izlupan ili iščešan.
        Da se razumemo, moja deca su najbolja, najpametnija i najlepša na svetu kao i svakom drugom roditelju njegova deca, ali malo realnosti nije na odmet jel?
        ex SAABotražitelj

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Skroz te razumem
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• sErGiO
            Moderator
            • 30.01.2007
            • 2769
            • Neko selo pored Beogr
            • Alfa Romeo 156SW

Au jbt , dobro je živ. Sad klipanu kupi punta 1.2 8v da se malo smiri

Comment

• stevak
              CBC Senator XXL
              • 31.05.2009
              • 1215
              • Zemun
              • Saab 9000 cs 2.0T

Prestao sam ja da mu kupujem kola posle onog Juga. Sve ostalo je njegovo maslo
              ex SAABotražitelj

Comment

• Chubbs
                Everybody lies
                • 29.01.2006
                • 5807
                • Novi Sad
                • Audi A6 1.8T

jednom, dva puta, moze da se desi. Preko toga je samo znak da nisi brao dovoljan broj pruća.
                You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• alexa05
                  CBC Senator XXL
                  • 23.07.2006
                  • 1769
                  • Smederevo
                  • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Strasno... Inace radim kao vatrogasac pa sam se nagledao mnogo saobracajki gde su automobili zavrsili u mnogo boljem stanju nego Mitsubishi a opet sa smrtnim ishodom... Neka slavi taj dan kao drugi rodjendan...

Sent from my E2105 using Tapatalk
                  EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• expendable
                    CBC Senator XXL
                    • 04.11.2009
                    • 3662
                    • Bor

Dobro se završilo. Sreća u nesreći, i to velika.
                    Važno da nije teže povređen a totalna šteta ... je manje bitna.
                    Gde ćeš odraslog čoveka da naučiš pameti (pre slomljenog krčaga je trebalo da radi šiba, ali svi smo mi (počevši od sebe) slabi na decu ... što je često, na žalost, medveđa usluga).
                    No, možeš mu dati dobar savet - pridružujem se predlogu: sledeći auto (da kupi) Punto 1.2 8v (idealan za vožnju po propisima, troši k'o upaljač).
                    Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).

Comment

• b_samardzic
                      CBC Senator XXL
                      • 02.04.2005
                      • 1557
                      • Smederevo

Imao je mnogo srece i treba malo da razmisli o.svemu.
                      Secam se price rodjaka, radio na pumpi. Dosli klinci natocili.5000 din i dok je on skontao da hoce da pobegnu oni mu se samo smejali i proleteli pored njega. E sad kamere su tu i pregleda snimak da vidi broj tablica i vidi strasnu situaciju. Dolazi policija i daje mu ime vlasnika, nalazi ga u tel imeniku i zove. Javlja se otac, isprica mu da dodje ne zbog para nego da vidi snimak. Dolazi otac sa sinom, sin ne izlazi iz kola. Otac gleda snimak istrcava napolje otvara vrata i pocne krvnicki da bije sina. Na snimku se vidi kako beze i prolaze na crveno kroz semafor a iza njih na pola metra prolece sleper sa 80-90 km/h bez kocenja. Izbegli su smrt za dlaku. Kako je bilo ocu kad je video snimak, nisu tu ni pare bile bitne nego da urade nesto van zakona da pokszu sebi da su nesto.

Comment

Working...
                      X