Jupp, na 10ak godina se vreme sinhronizuje i na prestupu 2005/6 ce biti korigovano zvanicno opet za 1 sekundu.
Mozete samo zamisliti moj parodican odnos prema svemu ovome?
Einstein je tvrdio da je vreme relativno (znate onaj cika Alfred a nije Popeye
) , nasa crkva tvrdi isto (koja crna sekunda, mi BRE fleksamo nedelju dana
)
No, nazad na temu, na stranu sa tradicijama itd. interesuje me samo jedno: Sta mislite o korekcijama o vremenu i prostoru na bazi atomskog racunanja (po meni licno, priroda) i crkvenog (po meni licno tvrdoglavost).
Uskladjivanje vremena u korak sa vremenom, deo stvarnosti, tradicija itd..
Interesantan pristup i podrzavanje nadrealizma? Huston, huston, we have a problem
Da li je u pitanju jaka volja ici mimo sveta ili sta li?
Grci su uskladili svoje vreme, nisu izgubili Bozic, chak sto vishe su dobili jos jachi osecaj pripadnosti kriscanskom svetu.
Obratite paznju, ovo nije nikakava religiozna tema, cisto realno posatranje na situaciju. Demokratski je imati pravo izbora. Ja biram da pratim kalendar..... nebitno, nije rec o tome, nadam se da kapirate poentu
Mozete samo zamisliti moj parodican odnos prema svemu ovome?
Einstein je tvrdio da je vreme relativno (znate onaj cika Alfred a nije Popeye

No, nazad na temu, na stranu sa tradicijama itd. interesuje me samo jedno: Sta mislite o korekcijama o vremenu i prostoru na bazi atomskog racunanja (po meni licno, priroda) i crkvenog (po meni licno tvrdoglavost).
Uskladjivanje vremena u korak sa vremenom, deo stvarnosti, tradicija itd..
Interesantan pristup i podrzavanje nadrealizma? Huston, huston, we have a problem

Da li je u pitanju jaka volja ici mimo sveta ili sta li?
Grci su uskladili svoje vreme, nisu izgubili Bozic, chak sto vishe su dobili jos jachi osecaj pripadnosti kriscanskom svetu.
Obratite paznju, ovo nije nikakava religiozna tema, cisto realno posatranje na situaciju. Demokratski je imati pravo izbora. Ja biram da pratim kalendar..... nebitno, nije rec o tome, nadam se da kapirate poentu

Comment