zna li neko kako da podesim isdn da radi na oba kanala!!!!
isdn
Collapse
X
-
isdn
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!Tags: None
-
-
Koji modem?
Obicno ima konfiuracioni program koji se startuje, odnosno stoji u system tray-u, u okviru njega obicno ima podesavanje za koristenje oba kanala, ili manuelno podesavanje, odnosno prozor u koji treba da se upise dodatni string koji govori modemu kako da radi. Mislim da je string za oba kanala BOKASO, ili sa nulom umesto O na kraju, probaj tako.
-
-
modem je intracom i spojen je na racunar preko usb-a!!! a pojasni mi kako jer sam tutuk za to!!!Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Pa trebalo bi da imas ikonicu dole desno sa dva mala svetla koja trepere crveno i zeleno (pricam napamet iz secanja), klikni 2x na nju, pojavice se konfiguracioni ekran, i trebalo bi da imas unutra podesavanja za 2 kanala, odnosno mislim da se kod Intracoma to zove PPP Multilink, treba da stoji ENABLE. Probaj tako.
Comment
-
-
e jeste
kliknuo sam na
enable multilink ppp(mlppp)
e a ispod se otvorilo
kockica pa pise enable bandwidth on demand (bod)
kockica pa pise disable call bumping
i ekstra setings
bokaso (ali ovde nemoze da se otkaci )
je treba nesto da otkacim?????Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Comment
-
-
ihajjjjjjjjjjjj radiiiiiiiiiiiiii!!!! 206 imas pice za ovo! ovo leti ko mutavoe a sada moderatori obrisite ovaj topik da dora neodlepi sa njegovih 26 k inace ce da mi dodje i mazne liniju
vidim da gura na downloadu 7.5kb/sek je to dobro????
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Comment
-
-
pa nece preko 7.5kb/sek! u cemu je fora! da nije u provajderu?????Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Comment
-
-
treba oko 15k.
mora da bude i kod provajdera nalog za oba kanala.
posto vidim da imas noviji tip Intracom-a poseti sajt intracom.gr.
prvo proveri sta ti ispise na odziv po ATI komandama (ATI 4 ATI 5 ATI 6 i ATI7 za verzije hardvera i softvera.
preporucujem da skines softver-driver verzije 3.77 SER koji je prilagodjen za nase javne centrale i da flesujes mrezni zavrsetak.
trebao bi da imas i CD sa RVS-COM aplikacijom. jako dobar nemacki softver za virtuelni fax, sekretaricu...mozes i da ga registrujes dobio si aktivnu licencu.
ako imas 2 racunara ne smes nikako da ih istovremeno povezes na taj mrezni zavrsetak (jedan na USB drugi na COM port). ako ti treba tako nesto ima resenja.
te 2 lampice u tray-u pokazuju trenutni status A linije i B linije (slobodno zeleno a crveno zauzeto).
ako ne koristis ISDN telefon, programiraj mrezni zavrsetak kako ce da radi pri nestanku struje, da se ne iznenadis ako si povezao 2 telefona pa prestanu da rade.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Trebalo bi da radi na 15k, ali mnogima dogura do 10 i ni makac, a i to kada je sve idealno!!! U pitanju su nase centrale, valjda...Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Isdn bi morao da gura 16 kb/sec čistog transfera,ipak je to potpuno digitalna linija,nema ad/da konverzije + ima pomoćni kontrolni kanal.Naravno,provajderi naplaćuju duplu cenu za pristup preko 2B kanala koliko znam.Ko leti vredi, ko ne leti ne vredi!
Comment
-
-
Meni funkcionise extra sa svakim provajderom sa kojim sam probao eunet, neobee, ptt... a centrala nam je digitalna onoTako da je kod vas definitivno centrala
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
zvao sam provajdera i kaze nemere prko 64k/sec!!!! moram da menjam provajdera!
a centrala je ganc nova!Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Comment
-
Comment