Daj meni.......
Šta je milo to se babi snilo... ŠBBKBB
Collapse
X
-
-
Kupio bih tri-cetiri polovna auta sa povoljnim cenama, picnuo ih, prodao za vise, onda jos nekoliko, isto to uradio, i tako dalje i tako dalje...
Uglavnom preprodaja...
A mozda bih kupio neku opremu i osnovao neku radionicu za masinsku obradu (mada to pre).
Comment
-
-
Nisam al sad ću, sud se bliži kraju...
Nismo kući a možda i jesmo (ovo je zbog lopova), dobili ste raketnu bazu , ako ostavite koordinate dobićete vatren odgovor.
Ovo mi je bila poruka na sekreterici nekad davno dok sam bio normalan
Comment
-
-
Comment
-
-
Čuj pamatan si ti, nije tvoja glava za dve noge, makar za četiri
Čekam, nije itno ali čekam
Comment
-
-
pokupovao jedno 4-5 stanova, mozda i vise ako se dobro iscenjkam u Boru, Kragujevcu, negde gde je trenutno isplativo ulaganje...i cekao.
ili kupio masine i pravio entalpijske rekuperatore toplote za zagrevanje kuca spoljnim vazduhom.
ovo je vec dovoljno da se obrne, ima jos projekata koji bi donosili prinos u buducnosti, blizoj.
ili osnovao telefonsku kompaniju, za ceo region Balkana-juzne Evrope.
a prethodno dovrsio zapocete investicije, manjim delom para.
ti pare ja ideju, profit se deli
sala malavolvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Mislim da je covek napsiao 20 - 30K a ne 200 -300k veverilosa!
Tuning radionica je dobra stvar al mislim da ne moze da se uklopi u ovu cifru,naravno ako pricamo o tuning radionicama poznatim u svetu.Znaci treba veci pocetni kapital a dyno se bas i ne isplati toliko kod nas.
Otvori se neka trafika to donosi kes danas!ili tako nesto da se ne utuce odmah sav kes u posao koji ne daj boze moze da propadne!
Comment
-
-
Comment
-
-
Koliko bi ste bre stanova kupili za 20-30kE? Desetak?
Definitivno bih dalje ulagao u posao kojim se bavim, eventualno dodao jos jednu delatnost iz auto branse.
Comment
-
-
Originally posted by DoraOriginally posted by luka.lUvezao bih jedan kontigent poveci, RYOBI alata...
Jedna od poznatijih njihovih masina TSC306, stona za secenje metala, poznata je po tome sto se secivo i materijal koji se sece ne zagrevaju. Na sajmovima se obicno ona koristi da animira posetioce...iseces recimo stanglu precnika 8 cm od punog celika za par sekundi i to sto si isekao odmah prislonis na obras...da seces sa brusilicom, ostao bi ti fini pecat na licu...
I tako...- "Dobar dan. Dobro ste. Kako sam ja?"
- "I vi ste dobro."
Comment
-
-
Originally posted by 206E ala ste inventivniiii, trafikaIdi bre...
Tuning radionica za 30k EUR? Moze. Hocete po stavkama?I sta mu to dodje poznata u svetu? Pa ne pocinje se sa 10 garnitura Snap-On alata ostatkom opreme vrh vrhova, polako, ima vremena.
Radila par godina i batalio
Pa ja sam već poznat usvetu tjuniranja gasom.
Nije problem u alatu nego u znanju i dolasku do podataka. Alat je manja stavka.
Comment
-
Comment