Zete ne brini Tetka je trenirala košarku a pored mene niko živ ne može(i ne želi) da prodje .Ako svi ostali sportovi omanu(zbog vremenskih prilika) ostaje nam bilijar kao alternativa. 8)
E super, kad vec sve fino isplaniraste, moze li da se zna gde ce i kada biti skup?
Ako ima zainteresovanih moze li disciplina gadjanja glinenih golubova? Na Tetka vec racunam
Zete ne brini Tetka je trenirala košarku a pored mene niko živ ne može(i ne želi) da prodje .Ako svi ostali sportovi omanu(zbog vremenskih prilika) ostaje nam bilijar kao alternativa. 8)
Tetak,vidim ja, bicemo mi familija,dok se mi ovako dobro slazemo na forumu.Kako cemo onda tek u real life???Hehe...Pozdrav
Ima da ih nagrdimo zete(što rekao Nole iz HN koga uzgred nešto slabo vidjam ovde) .Što se tiče šenlučenja uvek sam raspoložen a mislim da bi i damama bilo interesantno.Možda ulovimo i neki hot-dog !Uzgred danas sam se leteo sa prijateljem njegovim avionom (Cesna) koji je kupio ovih dana.Leteli smo iznad Čačka pa tamo do Ovčar Banje i utisci su stvarno OK.Zatim sam ja njega provozao na Kawasakiju na istoj relaciji.Rekao je da na motor više ne seda.
Comment