1 turska sa mlekom kad ustanem i 2-3 u toku dana .
Koliko kafe pijete
Collapse
X
-
u proseku 1 kafa a sve jedno da li bila turska nes ili ekspreso i jedno dve do tri kutije cigara!!!!Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Zavisi, kada svratim u goste jednu za dobrodošlicu i jednu sikterušu e sad ako baš želiš da me otruješ onda staviš šećer
Generalno pijem koliko skuvam ili skuvaju sa cigarama ili bez njih, šećer ne trošim. Zaradiš šećernu bolest čas poslaMoj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu
Comment
-
-
3-4 velike solje Nes-a sa mlekom, kad je normalan studentski dan ovde....kolicina raste sa priblizavanjem ispita
u Srbiji 4-5 espresa sa mlekom dnevno po kaficima, plus 2 turske kuci kad naletim
dok sam radio u Mercedesu, bilo je po 6-7 filter kafa s mlekom....a tako ce, ako ne i vise da bude i kad budem poceo da radim u februaru, posto mi je radno vreme od 6.30-7 pa do kad ima posla, a imace ga
Inace, ne pusim. I da...mozak mi ne funkcionise dok ne popijem prvu kafu.
Comment
-
-
2-3 turske u velikoj solji u toku dana, a kasnije uvece jedan nes, sve bez secera.
Comment
-
-
Zaboravih da pitam vrlo važno pitanje ako može u sklopu ove teme o kafi
Stalno bi da kupim one jeftinije aparate za espreso i stalno me odbedjuju da je to sraćka, te nema pritisak te aroma je kesa i tako, jel ima neko iskustva?
Comment
-
-
Originally posted by DoraZaboravih da pitam vrlo važno pitanje ako može u sklopu ove teme o kafi
Stalno bi da kupim one jeftinije aparate za espreso i stalno me odbedjuju da je to sraćka, te nema pritisak te aroma je kesa i tako, jel ima neko iskustva?Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Pa zavisi...
Ujutru ili Nes (2 kasicice kafe) ili veca turska, u toku dana kako stigne i gde stignem 2-3 Nesa i jedan dupli espreso!!!!
@Dora
Kupi polovan profi aparat za espreso, koji kosta kao bilo koji amaterski i bice ti ukus fantastican!!!!Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
Comment